Σελίδα 127 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 2777117125126127128129137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.261 έως 1.270 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Rides
    0

Προεπιλογή

Να λες και ευχαριστω στο θεο Σωκρατη που ανοιξε το δρομο για τετοιες μεταγραφικες κινησεις και σας ανοιξε τα ματια και σας εβαλε στο τρυπακι γιατι οταν εμεις φερναμε εσεις.......
    Εννοια σου και στην Ευρωπη ξερουν ποιος ειναι ο Σισε και σαν παικτης και σαν ανθρωπος !!!!
    Ευτυχως που τα λενε οι ξενοι γιατι θα λεγατε πως ειναι φημες δικες μας !!!
    Deep Blue παω να αναψω μια λαμπαδα στον Θειο τωρα .Και βεβαιως δεν μπορει η φιλαθλη Ελλαδα να μην συμφωνησει οτι ειστε πρωτοποροι σε ολα ομως!! Αν ποσταρεις μερικα βιντεακια ακομα και κανενα λινκ θα με πεισεις για ολα δεν θελω πολυ.Μολις πεισθω θα παω στο περιπτερο να διαβασω Πρωταθλητη και Γαυρο μιας που θα εχουν κανει σιγουρα ενα εγκυροτατο ρεπορταζ για να μου ανοιξουν τα ματια να μην κοιμαμαι σαν προβατο.

2. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

deepBLUE (24-02-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Deep Blue παω να αναψω μια λαμπαδα στον Θειο τωρα .Και βεβαιως δεν μπορει η φιλαθλη Ελλαδα να μην συμφωνησει οτι ειστε πρωτοποροι σε ολα ομως!! Αν ποσταρεις μερικα βιντεακια ακομα και κανενα λινκ θα με πεισεις για ολα δεν θελω πολυ.Μολις πεισθω θα παω στο περιπτερο να διαβασω Πρωταθλητη και Γαυρο μιας που θα εχουν κανει σιγουρα ενα εγκυροτατο ρεπορταζ για να μου ανοιξουν τα ματια να μην κοιμαμαι σαν προβατο.
    συ ειπας
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    2

Προεπιλογή

θα παω στο περιπτερο να διαβασω Πρωταθλητη και Γαυρο μιας που θα εχουν κανει σιγουρα ενα εγκυροτατο ρεπορταζ για να μου ανοιξουν τα ματια να μην κοιμαμαι σαν προβατο.
    επιτελους ο ανθρωπος μπηκε στον ισιο δρομο!

5. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

deepBLUE (24-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σκοπος του ποστ μου δεν ηταν να ερμηνευθει σωστα απο τα γαυρακια αυτο θα ηταν ουτοπικο αλλα να βοηθησει στην αλλαγη του κλιματος στο θεμα παρολο χρησιμοποιηθηκε με προπαγανδιστικους σκοπους σε υπογραφες...

YΓ Deep δεν μας ειπες τι εσπασες στο γκολακι του Λετο το ξεχασες.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο Ολυμπιακος ρε παιδια λογικο ειναι να εχει καλυτερο ροστερ ,ας αφηνε ομως ο "θειος" το 2008 την ΠΑΝΑΞΙΑ πρωταθλητρια στα γηπεδα ΑΕΚ και οχι να επαιρνε στα χαρτια ενα ακομα πρωταθλημα και μαλιστα χανοντας συντριπτικα με 4-0.
    Αυτη ονομαζουμε αλλαζονεια του Κοκκαλη ο οποιος με τοσες καταρες εδω και χρονια "ανταμειφθηκε" απο κατι ανωτερο του.
    Οσο το καταλαβει ο συνεχιστης του τοσο καλυτερο για αυτον

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    2

Προεπιλογή

μου το εστειλε φιλος πριν λιγο:
    Πάει κάποιος σε μια μπουτίκ του παναθηναϊκού και λέει στον πωλητή:

-Γεια σας θα ήθελα μια φανέλα του παναθηναϊκού.
    Και ο πωλητής ρωτά:
    -Παίκτη, διαιτητή ή επόπτη;

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

deepBLUE (24-02-11), katsaraios (24-02-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερη δεν εχω σκοπο να εχω αντιπαραθεση μαζι σου γιατι δεν εχω και να χωρισω κατι μαι σου αντιθετως να μοιραστω μπορει να εχω πολλα μια και μοιραζομαστε και την ιδια παρεα και τις ιδες βολτες μερικες φορες απλα μια και εσυ λες οτι λες απαντω χωρις ομως κακη διαθεση στο προσωπο σου απλα μου δινεις λαβες να απαντησω σε καποια πραγματα.
    Οπως αφου ειναι τοσο ευκολο να πιασεις 13ρι γιατι δε παμε να παιξουμε να λυσουμε τα προβληματα μας ?
    Εγω δεν ειπα ποτε πως παζει ο Ολυμπιακος τη σουπερ μπαλα αλλα εδω ζω με το Θρυλο μεγαλωσα αυτος μου αρεσει και αυτον βλεπω,ειναι απλο.
    εχω να παιξω προπο...χρονια! καποτε επαιζα συστηματικα και μπορω να πω οτι εβγαζα εισοδημα απο το θεμα! για να γινει αυτο ομως, θα πρεπει να ξανασχοληθω...να γνωριζω πραγματα και καταστασεις! τοτε κοιταγα ποιος παιχτης ειναι τραυματιας, ποια ομαδα καιγεται για βαθμους,την προιστορια, το ενστικτο, ποιος διαιτητης παιζει και τις σχεσεις εχουν μεταξυ τους δυο ομαδες.! πλέον το μονο που χρειαζεται ειναι τα 2 τελευταια..και μια πληροφορια εκ των εσω.! δεν ειναι δυσκολο να προβλεψεις τους ελληνικους αγωνες...και για αυτο αλλωστε το εμπλουτιζουν με ξενους αγωνες..!
    οσο για τον ολυμπιακο , σαφως και δεν μπορεις να ισχυριστεις πως παιζει την σουπερ μπαλλα...εφοσον δεν παιζει καν μπαλλα! στο απεδειξε δυο φορες φετος,ο αμπαλλος παναθηναικος...που σε νικησε κατα κρατος...ακομα αν και το ενα ροζ φυλλο το εχει η ομαδα σου!

11. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

NickE60 (24-02-11), tmilatos (24-02-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    στο απεδειξε δυο φορες φετος,ο αμπαλλος παναθηναικος...που σε νικησε κατα κρατος...ακομα αν και το ενα ροζ φυλλο το εχει η ομαδα σου!
    δεν μας τα λες καλα εδω, διοτι ειδαμε οτι στο πρωτο παιχνιδι κερδισες με πετσινο πεναλτι και αποβολη.
    στο δευτερο, το γκολ που εβαλες δεν ηταν λογω αξιας, αλλα καθαρα λογω τυχης και ναι σου ακυρωθηκε κανονικο γκολ, αλλα το ματς δεν ειχε φτασει στο τελος του...
    μην πουμε και για την αεκ και τον παοκ που ειναι 16 βαθμους πισω απο εσας, αλλα εδειξαν καλυτερη ομαδα στα μεταξυ σας παιχνιδια. (στο κυπελο μαλιστα σας εξευτελισαν).

απλα στον παο χαρισε η διαιτησια 16 βαθμους, ενω στον ολυμπιακο λιγο περισσοτερους.
    γι αυτο φωναζει τωρα, οχι γιατι τον επιασε ο πονος για το δικαιο...

σε αυτο το πρωταθλημα οι 4 πρωτες ομαδες θα επρεπε να εχουν μια διαφορα 5-6 βαθμων μεταξυ τους, οχι 16 και 26.
    συμπερασμα απο τα λιγα που εχω δει, κυριως ντερμπι. δεν ξερω αν κανω λαθος.

παντως ο παο αν και αδικηθηκε σε ενα παιχνιδι, εχει ευννοηθει σε πολλα περισσοτερα (μιλαω για τη φετεινη χρονια, δεν ξυνω παλιες πληγες), οποτε δεν νομιζω να δικαιολογειται τοση φασαρια.

13. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

deepBLUE (24-02-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκοπος του ποστ μου δεν ηταν να ερμηνευθει σωστα απο τα γαυρακια αυτο θα ηταν ουτοπικο αλλα να βοηθησει στην αλλαγη του κλιματος στο θεμα παρολο χρησιμοποιηθηκε με προπαγανδιστικους σκοπους σε υπογραφες...

YΓ Deep δεν μας ειπες τι εσπασες στο γκολακι του Λετο το ξεχασες.
    Αχαχαχα..πλακα εχεις !!!

Στο γκολ του Θρυλου το εσπασα εχεις μπερδευτει τελειως ομως !!!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο Ολυμπιακος ρε παιδια λογικο ειναι να εχει καλυτερο ροστερ ,ας αφηνε ομως ο "θειος" το 2008 την ΠΑΝΑΞΙΑ πρωταθλητρια στα γηπεδα ΑΕΚ και οχι να επαιρνε στα χαρτια ενα ακομα πρωταθλημα και μαλιστα χανοντας συντριπτικα με 4-0.
    Αυτη ονομαζουμε αλλαζονεια του Κοκκαλη ο οποιος με τοσες καταρες εδω και χρονια "ανταμειφθηκε" απο κατι ανωτερο του.
    Οσο το καταλαβει ο συνεχιστης του τοσο καλυτερο για αυτον
    Μη μιλας εσυ γιατι θα πω κακη κουβεντα...Μ.......υ
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

16. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

katsaraios (24-02-11)

Σελίδα 127 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 2777117125126127128129137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP