Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Νέο VW Golf το 2012!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξεχασες και το "αξεχαστο" golf rabbit που ειχε και το κουνελακι... ουχαχαχαχαχα.
    Oσο για τα υπολοιπα θα συμφωνησω και θα συμπληρωσω το εξωφρενικα υψηλο κοστος συντηρησης (service),την τουλαχιστο τα τελευταια χρονια "εκπτωση" της ποιοτητας με συχνοτατες αστοχιες υλικων και βλαβες (βλεπε ηλ παραθυρα εως και σασμαν)
    Εν κατακλειδι προσωπικα πιστευω οτι πληρωνεις περισσοτερα απο οτι παιρνεις...
    Το κόστος συντήρησης ήταν δυσθεώρητο. Τα longlife III λάδια κόστιζαν 25 ευρώ το λίτρο (έξω τα έβρισκες από 16-20). Στην πρώτη αλλαγή λαδιών και φίλτρου πλήρωσα 180 ευρώ με εργασία. Όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο ακριβά, ο τεχνικός σύμβουλος μου είπε πως επρόκειτο για λάδι ειδικών προδιαγραφών απευθυνόμενο σε κινητήρες υψηλών επιδόσεων. Του απάντησα πως η 911 του αδερφού μου, η οποία δεν είναι φτιαγμένη για ρομαντικές βόλτες σε καταπράσινα λιβάδια, αποδίδει 343 άλογα αλλά το λάδι της κοστίζει 9 ευρώ το λίτρο (Mobil 1). Μου είπε πως αυτή είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Την άλλη τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας την έμαθα αργότερα. Πήγα να το δώσω ανταλλαγή για το Tiquan 1.4 TSI και μου έδωσαν φιλική προσφορά 13.000 ευρώ για το Golf + τα υπόλοιπα μετρητοίς. Το Tiquan 1.4 Sportline έφτανε τα 36.000 με τα νέα τέλη ταξινόμισης και την αύξηση του ΦΠΑ. Τελικά πούλησα το GTI 19.000 σε ιδιώτη, είχα όμως εκνευριστεί τόσο από την εκτίμηση που έδειχναν στα ίδια τα αυτοκίνητα που πωλούσαν, που αποφάσισα ν' αλλάξω μάρκα. Κάπως έτσι βρήκα την 5άρα μου κι ήρθα εδώ, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μου.

2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (27-01-11), Nino (28-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP