Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κύλιση περίπου ίδια, ούτε τρίζει, ούτε κουνάει (περισσότερο), αλλά εννοείται ότι καίει άντερα! (λόγω turbo), απλά, θα σου πω γιατί τα έχω οδηγήσει & τα δύο (2λιτρα), αλλά πάντα επι προσωπικού...

α) Έλικας!
β) Τιμόνι (είναι & 3άκτινο... χαχα)
γ) Σύστημα διεύθυνσης (γενικότερα)
δ) Κράτημα
ε) Εκτός δρόμου δυνατότητες (καλύτερες αναλογίες μπρος/πίσω, λάστιχα...)
ζ) Εσωτερική ατμόσφαιρα & εξωτερική ορατότητα
η) Οικονομικότερα service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, κλπ...
θ) Τιμή, μη λαμβάνοντας όμως υπόψη την διαφορά των κινητήρων (ατμόσφαιρα - turbo)
ι) Ατμοσφαιρικός κινητήρας γιατί δεν πολυσυμπαθώ τους turbo, παρά μόνο στους diesel (κι αν χαλάσει...?) Προτιμώ τα κυβικά γι' αυτό αν είχα την οικονομική διαφορά θα έπαιρνα 2.5 ή 3.0...
'Εχω οδηγήσει και εγώ το Q5 2lt turbo.
Πολύ καλύτερο από το Χ3.

Η δική μου άποψη γι'αυτά που αναφέρεις
α. οκ, εμένα δεν με πληρώνει η bmw, εγώ πληρώνω οπότε προτέρημα δεν είναι
β. το Q5 είχε πιο καλό τιμόνι με διαφορά. Στο Χ3 ένιωθα πως στρίβει με τα μάτια. Το τιμόνι αδιάφορο τελείως !
γ. βλέπε β, μαύρο χάλι το Χ3, εκτός αν πρέπει να του βάλεις καμμία KW clubsport ανάρτηση και να το καμπερώσεις για να έχει αίσθηση...
δ. βλέπε β και γ. Ενεργοποίησα το DSC στο Χ3 στην Ελβετία, ΕΛΕΟΣ ούτε του CSL δεν ενεργοποιείται αν δεν το βιάσεις
ε. πάω πάσο. Νομίζω ότι όντως το Χ3 πάει πιο καλά εκτός, δεν νομίζω ότι κάποιος παίρνει τέτοιο αμάξι να το βάλει στο γκαλντερίμι όμως...
ζ. Q5 μακράν
η. εδώ είναι all-inclusive οπότε δεν έχει διαφορά
θ. άστοχη σύγκριση
ι.

Κάτι άλλο να πω.
Τα 5.9 λτ/100χλμ. απλά δεν ισχύουν. Πήγα βόλτα επαρχιακό 70-90 χλμ/ώρα και έκαιγε 8.5 λίτρα... όσο και το 325 δηλαδή.