Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 179

Θέμα: Ελβετια - Τελη - Ασφαλειες. Τι ισχυει

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε κάθε ποστ μου έχω μια συλλογιστική, την οποία κατά κανόνα τεκμηριώνω.
    Και στην τελική, όπως εγώ υπονοώ πολλές φορές αυτό που λες (το οποίο συνήθως ισχύει κιόλας), έτσι εσύ και ορισμένοι άλλοι υπονοείτε το ακριβώς αντίθετο.

Όσο λοιπόν υπάρχει παρρησία, θα μπορούν να ακούγονται εκατέρωθεν όλες οι απόψεις και όπως είπα, ανάλογα την παιδεία και τις αρχές του ο καθένας, κρατά ότι κρίνει σκόπιμο και πετάει στον κάλαθο τα υπόλοιπα.

Τώρα για Ελβετίες-Σουηδιες κλπ, εγώ ουδέποτε έκανα λόγο.
    Η παιδεία και η Αστική Κουλτούρα είναι κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί σε ολιγοετεις υποβαθμισμένες πανεπιστημιακές σχολές όπου το κυρίως ζητούμενο είναι η δημιουργία ψηφοφόρων. Γι αυτό το λόγο και δεν ενδιαφέρει η παιδεία μας να είναι παραγωγικοκεντρικη αλλα θεωρητική και χωρίς επαγγελματικό αντίκρυσμα. Πολλοί προσανατολίζονται και εκπαιδεύονται στο πως θα ...... Διδάσκουν και θα καθοδηγούν και όχι πως θα παραξουν.... Περαιτέρω μέχρι να αρχίσουμε να παράγουμε και να έχουμε εμπειρία επαγγελματική μερικών δεκαετιών καλά θα είναι να μην είμαστε αμετροεπεις και να σεβόμαστε ορισμένα πράγματα εδώ είναι το ΒΜW forum και όχι το National Geographic.... Όπου μπορείς να παρακολουθείς ένα ντοκυμαντέρ για τον Αμαζονίο χωρίς να έχεις δυνατότητα η τα κότσια να πας ποτε....

2. The Following 2 Users Say Thank You to ECO 3-4-8 For This Useful Post:

A8hnaios (01-01-11), alexk (01-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP