Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Στα "τρυφερα" μου ολοι οι πλουσιοι τις γης..Εγω να με καλα και να τρωω σουβλακια! ήπως και εσύ είσαι πλούσιος και μας πουλάς τρελίτσα για να την βγάλεις λάδι???δεν νομίζω φίλε...τα λεφτά σου τώρα.
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef ήπως και εσύ είσαι πλούσιος και μας πουλάς τρελίτσα για να την βγάλεις λάδι???δεν νομίζω φίλε...τα λεφτά σου τώρα. Oxι ρε Θωμα Ανθρωπος ειμαι σαν ολους με μεσαιες καταβολες χωρις να ειμαι στο ρημα πειναω και να εχω αναγκη καποιον. Λιγα και καλα.. Και πολλα να ειχα λεμε τωρα..Παλι ο ιδιος ******ς θα ημουν{στο μυαλο}και δεν θα το επαιζα τραλολο...
Nino (31-12-10)
Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Oxι ρε Θωμα Ανθρωπος ειμαι σαν ολους με μεσαιες καταβολες χωρις να ειμαι στο ρημα πειναω και να εχω αναγκη καποιον. Λιγα και καλα.. Και πολλα να ειχα λεμε τωρα..Παλι ο ιδιος ******ς θα ημουν{στο μυαλο}και δεν θα το επαιζα τραλολο... δεν ξέρω γιατί αλλά πάλι δεν με πείθεις ρε φίλε... σταμάτη τι λές εσύ ρε???
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef δεν ξέρω γιατί αλλά πάλι δεν με πείθεις ρε φίλε... σταμάτη τι λές εσύ ρε??? Εχει μπλοκαρει το I-Bank μου αλλιως θα σου εδιχνα.. Ενας Σπυρος ΠΟΤΕ δεν λεει ψεμματα!
gnx (31-12-10)
Κανονισμός του Φόρουμ