Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 179

Θέμα: Ελβετια - Τελη - Ασφαλειες. Τι ισχυει

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merlin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Θωμά !!!

Γιατί μετατρέπουμε σε μιζέρια τα όνειρα μας ;;; Γιατί τους αφήνουμε να μας το κάνουν αυτό ;;; Δεν είμαστε Ελβετοί... είμαστε Έλληνες... Τα ζούμε τα όνειρά μας και τα πραγματοποιούμε !!!

Πήρες το Μ3 σου... μπορούσες να το πάρεις... Καλά έκανες !!! Το ευχαριστήθηκες !!! Σε ζηλεύω που έκανες το όνειρό σου πιό μικρός... εγώ το ένανα μεγαλύτερος... ποιος είναι αυτός ο καραγκιόζης που θα με κάνει να το μετανοιώσω... Ποιος είναι αυτός που θα μου πεί ότι δεν το άξιζαν, όλοι όσοι πραγματοποίησαν τα όνειρά τους...

Να πάνε να γ@μηθούνε όλοι... Δουλεύουμε πολύ, απολαμβάνουμε τους κόπους μας και θα γεράσουμε έχοντας πράγματα να θυμόμαστε !!! Και όχι την μιζέρια του κάθε εξυπνάκια, κάθε εθνικότητας !!!

Ζήστε την ζωή σας !!! Περνάει γρήγορα !!! Τα παιδιά μας θα ζήσουν την δική τους ζωή, και εμείς απλά θα τους κλέψουμε στιγμές !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    έχεις απόλυτο δίκιο νίκο...δυστηχώς έτσι είναι όμως. την ζωή μας την καθορίζουν
    αυτοί οι καραγκιόζηδες...αφού μας έβαλαν στο τριπάκι και μας άφησαν να αγγίξουμε
    το όνειρο τώρα τραβάνε την κουβέρτα απότομα...φυσικά και δεν χρωστάμε σε κανένα,
    αφού ξεπατωνόμαστε απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να ζήσουμε όσο καλύτερα
    μπορούμε...
    εγώ απλά θα επαναλάβω δυο πολύ σοφές κουβέντες του πατέρα μου, απο τις πολές
    που συνιθήζει να λέει και σε μένα και στον αδερφό μου...
    ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ και ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ
    ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΑΓΟΝΑ...με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...
    κάτσε και να δούμε λοιπόν τι θα γίνει με όσους έτρεξαν τώρα να πάρουν σπίτι
    που καταργούν το πόθεν έσχες για πρώτη κατοικία, μετά απο 3 - 4 χρόνια...
    έτσι την πατάει ο έλληνας νίκο...δυστηχώς.
    και για να μιλάμε και για όνειρα, εγώ ακόμα μένω στο ενοίκιο και δεν έχω ένα σπίτι
    που να μπορώ να το φτιάξω όπως εγώ γουστάρω...that's life όμως και δεν μπορώ
    να κάνω τπτ άλλο απο το να κρατήσω το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσω την πορεία
    μου μέχρι να το αποκτήσω...ακόμα και μετά απο 10 χρόνια...κάποια στιγμή
    θα το καταφέρω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (01-01-11), Konstantinos E60 (31-12-10), pilot (31-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP