-
μην τρελαθούμε τώρα παιδιά, τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν καμία επαφή σε τίποτα παρά μόνο στην ιπποδύναμη του κινητήρα τους ..ουτε και με το Μ6 φυσικά....
Ο alexk έχει δίκιο, πρακτικά, μια Ferrari δεν μπορεί να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο σε ένα "σταύλο". Συνήθως είναι 2η, 3η επιλογή, Βέβαια νόμος δεν είναι τίποτα, αλλά μου φαντάζει πολύ δύσκολο το μοναδικό καλό/γρήγορο μέσο μετακίνησης που θα έχω να είναι ένα Super Kart, οκ θα το έχω και θα ανατριχιάζω κάθε φορά που το βλέπω, αλλά από την άλλη δεν θα μπορώ να πάω πουθενά παρά μόνο σε μια πίστα για να το ευχαριστηθώ.
και πιο συγκεκριμένα, ερχόμουν από Πάτρα προς Αθήνα σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς και λίγο μετά την Ακράτα βλέπω μπροστά μου τον κόκκινο διάβολο..... ενα 360spider με γερμανικά νούμερα. Έκοψα και κάθισα λίγο πίσω του να το απολαύσω ....αυτός με νόμισε για Μ5 και άρχισε να επιταχύνει ...παρατηρούσα την ουρά του ...δεν ηρέμησε πουθενά.. πουθενά όμως.. τον ακολουθούσα από πίσω ...χοροπηδούσε πάνω κάτω σαν τα αυτοκίνητα που έχουν στραβές ζάντες... με 230-240 πετυχαίνουμε μια γέφυρα που έχει μια σχετική ανωμαλία στο οδόστρωμα πάνω σε ελαφριά στροφή ....πέταξε στον αέρα και έχασε την πορεία του ..του πήρε λιγάκι για να το ξαναφέρει στα ίσια... το 5αρι αν και σαύρα εκτός από το γνωστό βύθισμα-τερματισμό της διαδρομής μπροστά και τίναγμα επάνω, τίποτα άλλο παλαβό... η μούρη στη θέση της... φυσικά αυτός χέστηκε πάνω του και έκοψε, πέρασα έφυγα δεν ακολούθησε... θέλω να πω ότι δεν είναι για να κυκλοφορείς στην Ελλάδα, χαραμίζεται, είναι ειδικής χρήσης και δεν ξέρω αν τελικά το ευχαριστιέται όπως πρέπει κάποιος που το έχει ή όχι.
-
The Following 7 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:
alexk (29-12-10), alexm (29-12-10), aristent (29-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Monsta (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Stathis (29-12-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP