Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν δε με απατά η μνήμη μου, ούτε το Ε36 Μ3 EVO πήγε ποτέ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έμειναν με τα 286 άλογα του 'απλού' μοντέλου.

ο ίδιος αγόρασα το GTI με το πολλά υποσχόμενο DSG για ν' αποδειχθεί στην πορεία πως είχα πέσει στον μεγαλύτερο μαρκετινίστινο λάκκο. Κι εσύ Κώστα με DSG το είχες πάρει και ήσουν εξίσου απογοητευμένος!
Το Ε36 Μ3 που πήγε Αμερική ήταν φτιαγμένο ΜΟΝΟ για Αμερική. Μονοπετάλουδο με τον 3.0 και αργότερα με τον 3.2, απέδιδε και στις δύο περιπτώσεις 240 ΗΡ και στη τελευταία λίγο περισσότερη ροπή. Ξενέρωμα μεγάλο είχαν φάει οι ///M fans τη περίοδο '94-'99.

Όσο για το dsg, μη μου το θυμίζεις. Είναι ένας λόγος που θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπάρω αυτόματο κιβώτιο σε σπορ αυτοκίνητο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων

Παράδειγμα το Jetta που στην προηγούμενη έκδοση του για την αμερική, ήταν κατά 2500$ δολάρια ακριβότερο από τον ακριβότερο ανταγωνιστή του, ενώ το νέο αμερικάνικο Jetta είναι πλέον μόλις 200$ ακριβότερο. Όμως το παλιό Jetta ήταν το ευρωπαϊκό με μερικές εκπτώσεις στην ποιότητα, ενώ το νέο US Jetta είναι εξ' ολοκλήρου σχεδιασμένο για την αμερικανική αγορά, βλέπε δηλαδή πλαστικά επιπέδου Chevrolet Impala και αντίστοιχες θήκες στο ταμπλό για να χωράει η Pepsi Maxi από τα McDonalds.

το λιγότερο 3.5l V6, που να πάει η VW με τα 1.4? Ακόμα και αν όντως είναι πολύ αποδοτικά, δεν κάνουν για τη νοοτροπία του αμερικάνου αγοραστή.

Είναι γεγονός, ότι το ότι εμείς αγοράζουμε ένα Renault Clio με 98 άλογα, είναι αδιανόητο για έναν large (όπως είπε και ο Κώστας) αμερικάνο.
Γιάννη, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα Jetta που προορίζονται για την Αμερικάνικη αγορά κατασκευάζονται στο Μέχικο. Εκτός κι αν άλλαξε κάτι τελευταία.

Πάντως ακόμα και οι Αμερικάνοι έχουν αρχίσει να στρέφονται σε μικρότερου κυβισμού αυτοκίνητα. Και σε υβριδικά. Ακόμα και το Smart πήγε Αμερική. Θα πάρει πολλά χρόνια ν αλλάξει η νοοτροπία, πάντως απ ότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ εκείνοι που κάνουν καθημερινό commute, στρέφονται σε οικονομικά αυτοκίνητα μικρού κυβισμού.