Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παίδες δε νομίζετε ότι θα ήταν καλό να γράψουμε κάποια εναλλακτική διαδρομή για τις εθνικές;

Δλδ παράδειγμα ξεκινάει κάποιος από σαλονίκη και θέλει να πάει αθήνα, από που πρέπει να πάει για να μην πληρώσει διόδια;

(μην πείτε κολυμπώντας)

Μετακομίζω αυτή την εβδομάδα και έχω πληρώσει 2 τόνους νταβατζιλίκια, δε γουστάρω άλλο.

Και το κακό είναι ότι δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω ενδελεχώς μέσω google maps. Χώρια το ότι αν βάλεις αποφυγή διοδίων στο GPS με βγάζει από κάτι χωματόδρομους και κατσικόδρομους.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από εθνική σκέτος ο δρόμος, ας κάνω και 2 ώρες παραπάνω, ΣΙΓΟΥΡΑ τα διόδια που θα γλυτώσω (εγώ και ο καθένας) θα είναι περισσότερα από τα καύσιμα.

https://www.viamichelin.com/web/Itin...routeConso=5.6

αν στα Driving directions τσεκάρεις Quickest και στα More options τσεκάρεις Avoid tolls, Avoid off-road connections (τα έχω τσεκάρει ήδη)

πατάς search

θα κάνεις περίπου 100χλμ - 2 ώρες παραπάνω, θα πληρώσεις 2 ευρώ διόδια, θα ευχαριστηθείς οδήγηση και θα γνωρίσεις τη μισή Ελλάδα... θα χαρεί να σε δει και αυτή...

αν αφήσεις το "Michelin recommended" θα κάνεις 15 χλμ, 15-20 λεπτά παραπάνω, αλλά δεν θα πληρώσεις καθόλου διόδια.

υπ' όψιν ότι ο χρόνος βγαίνει βάσει ανωτάτου ορίου ταχύτητας ανά περιοχή... αν πολ/σεις επί 0.6 - 0.7 θα είναι πιο ρεαλιστικός..

2. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (25-11-10), beliris (25-11-10), Konstantinos E60 (25-11-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP