Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν αντιλεγω με τα λεγομενα κανενος απλα ψιλοβαρεθηκα να δινω λεφτα για πραγματα που τελικα δεν δουλευουν σε αυτο το αυτοκινητο,εαν διαβασεις γραφω οτι εχω διαβασει απο ατομα ψαγμενα οτι δεν επηρεαζουν οι post-cat συμπεριλαμβανομενου και εσενα οποτε δεν σε αμφισβητω ισα ισα..επεμενα να απαντηθει γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω straight pipes απο την ss και δεν θελω να πανε και αυτα τα λεφτα σε κατι ασκοπο..ευχαριστω για τις πληροφοριες,post cat delete που μπορω να κανω??εαν ξερει καποιος ας μου στειλει πμ,thanks
H συμβουλη μου ειναι αν θες straight pipes, ειναι να κρατησεις ολη την αλλη εξατμιση stock (section 2 και τελικο δηλαδη). Ο θορυβος θα αυξηθει χωρις να ειναι ενοχλητικος και θα παρεις 7-10 αλογα. Μην πειραξεις το υπολοιπο κοματι. Αν βαλεις σωνει και καλα section 2 SS unresonated, κρατα το μαμα τελικο γιατι αλλιως το rasp θα ειναι υπερβολικο. Post cat delete εχω κανει εγω, αλλα εγινε στην Αμερικη απο την Active οταν εστειλα εκει την DME για reflash, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο.