Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω να πω και κάτι άλλο???

Και αν ο μάστορας αυτός είναι τόσο καλός στην δουλειά του,που του πάνε μέχρι και ρολς είναι κακό???
Πρέπει δηλαδή για να είναι κάποιος καλός στην δουλειά του,να έχει το σούπερ μαγαζί με τους γρανίτες και τις πωλήτριες με σουπερ μίνι και να σου αρπάζουν ένα σκασμό λεφτά μόνο που θα τους πεις καλημέρα???

Νομίζω και αυτό είναι μια πολύ ρεαλιστική προσέγγιση...
Δεν πάει έτσι ρε Μπιλ και θα σου εξηγήσω το λόγο:

Πριν μερικά χρόνια δώσανε σοβαρές επιδοτήσεις να να γίνουν και σοβαρές ανακαινήσεις στο κλάδο. Μερικοί κάνανε ένα βάψιμο, πήρανε μερικές φουσκωμένες προσφορές για δήθεν νέα μηχανήματα και κάνανε και τα απαραίτητα 'μαγειρέματα' ώστε την ώρα του ελέγχου να είναι οκ. Μέχρι εκεί.

Που είναι όμως οι σύγχρονοι φούρνοι και οι πεντακάθαροι χώροι, για να έχεις και ένα σωστό αποτέλεσμα στη κάθε Ρολς ??

Δε μιλάω για το συγκεκριμένο μαγαζί, απλά απαντώ στο παράδειγμα που έδωσες γιατί υπάρχουν πολλές τέτοιες dumpholes του '60 που λειτουργούν ακριβώς όπως τότε.....