Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
Κράζετε κράζουμε κράζουν αυτούς που έχουν ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ την ελλάδα και όταν έρχεται η ώρα να δώσουμε ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από τη ζωή μας για να κάνουμε ΧΑΡΤΟΔΟΥΛΕΙΑ, χαρτοδουλειά ρε μάγκες όχι να σηκώσουμε πολυκατοικία είμαστε οι ριγμένοι της υπόθεσης.
Όλοι δηλαδή δουλεύουμε εκείνη την ημέρα, ή την Κυριακή και ο θεός ξεκουράστηκε (άσχετα αν εκκλησία βλέπουμε μόνο την κυριακή του πάσχα).
Και ΟΛΟΙ βρίσκουμε κάτι ΛΑΜΟΓΙΕΣ (ξέρετε σαν και αυτές που κράζουμε για το δημόσιο για τους πολιτικούς, γενικά για όλους εκτός από την πάρτυ μας...) και καλά να δηλώσουμε για να μην προσφέρουμε, επείδη απλά και μόνο ΔΕΝ θα έχουμε χρηματικό κέρδος...
Μπράβο ρε μάγκες ΩΡΑΙΑ νοοτροπία, απλά πείτε μου λίγο και εξηγήστε μου τον ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ τρόπο σκέψης σας.
Το κράτος αποτελείται από εμάς δε λέγαμε; Και τώρα που το κράτος σε χρειάζεται κάνεις την ΚΛΩΣΣΑ, κερατά ευθυνόφοβε και εν τέλει άχρηστε έλληνα.
ΓΙατί οι δουλειές του κράτους ΔΕΝ είναι για εμάς, είναι για τους αργόσχολους.
Αλλά όταν σε κανά 2 χρόνια θα πει το κράτος ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙ την τάδε εταιρεία τόσα ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ (δικά σου ¤ μα@@@@@ έλληνα που βαριέσαι να πας εφορευτική) θα λες πάλι για λαμόγια και ιστορίες για αγρίους, αλλά και ΠΑΛΙ εσύ ΔΕΝ θα φταις...
Ευγε, εύγε.
Μη πας φίλε μου, μην προσφέρεις, είμαι σίγουρος ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα βρει έναν πιο χρήσιμο και ικανό από εσένα, είναι μεγάλη υπόθεση η αριθμητική και η χαρτούρα...
To κακο ξες ποιο ειναι??? Οτι εχεις δικιο!!!
Αλλα σκεψου την αηδια που νιωθει ο μεσος Ελληνας για αυτο το κρατος πια....
Ολοι δικιο εχουμε αλλα....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)