είναι γνωστό το φαινόμενο στην ελλάδα, οι μισοί μπάρμαν και οι μισοί σερβοτόροι-ρες να
έχουν κορνιζαρισμένα απο 5 και πάνω πτυχία, μέχρι να βρούν δουλειά, σύμφωνα με τα
πτυχεία τους και γενικότερα αυτό που έχουν σπουδάσει...αλλά δυστηχώς έτσι είναι. σε
μια χώρα άχρηστων τα πτυχεία είναι άχρηστα. και μετα σου λέει είμαστε υποανάπτυκτοι.
που να μην είμαστε μωρέ όταν έχουμε μορφωμένους ανθρώπους και δεν κοιτάμε να τους
αξιοποίησουμε σαν χώρα και να πάμε μπροστά και τους αξιοποιούν οι ξένοι. είπαμε...στην
ελλάδα ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ...
φιλαράκι αν έχεις στομάχι σήκω και φύγε ρε αγορίνα. αν έχεις τέτοιες ανυσηχίες, όπως
γράφεις πιο πάνω και δεν μιλάω μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για την ποιότητα
ζωής που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος πως δεν θα τα δείς ποτέ στο ελαδιστάν.
και εγώ διαδοχη κατάσταση είμαι και δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, μιας και
ότι έχουμε και δεν έχουμε τα ρίξαμε στην δουλειά μας. δεν μπορώ να κάνω πίσω και να
φύγω...και πίστεψε με έξω θα μπορούσα με τις γνώσεις που έχω γύρω απο κάποια μηχανήματα
να έχω μισθό πάνω απο 5κ, είτε γερμανία, είτε ιταλία. τουλάχιστο αυτό μου έχουν πεί κάποιοι
τεχνικοί που έρχονται κατα καιρούς στο εργοστάσιο και βλέπουν το επίπεδο μου.