παιδια peugeot δεν θα επαιρνα ποτε..... καταρχην ειναι μουφες και κουβαδες και ενταξει σιγα τα αμαξια!!!ειδικα αυτα τα κ..λοραλλια δεν πανε!

λοιπον δεν ξερω ποσο εχει το ρσζ απλα γενικα ειμαι αντιθετης αποψης και ιδεολογιας δεν με ενδιαφερει το εξωτερικο καπακι αλλα πολλα αλλα πραγματα, και με τετοιο καπακι θελω πολλα αλλα εσωτερικα, ειναι κατι σαν να παρεις SUV 14αρι γινεται???? δεν γινεται ελα που κυκλοφορουν και σφυριζουν! κατι γκολφ με καπακι απο τζιπ!
το 206 για την εποχη του δλδ δειτε ποτε πρωτοκυκλοφορησε ηταν πολυ καλο απλα η τεχνολογια προχωραει και αυτο υπαρχει ακομα σαν 206 plus! αλλα ειναι ενα αμαξι σε χαμηλη τιμη πολης μην το συγκρινετε με α3 και 116!
και κλεινωντας θελω να σας πω για το 207! 207 ραλλυ δεν υφισταται σαν ονομασια γιατι ραλλυ με κλιματισμο κρουιζ κοντρολ και και εεε δεν παιζει... αλλα για αυτο που ειναι δεν ειναι παρα πολυ καλο???? δεν σας λεω πολλα με 24 000ευρο παιρνεις την τελευταια εκδοση του 207 το rc και εχεις
κλιματισμους, κρουις κοντρολ,ολα τα ηλεκτρονικα συστηματα, σαλοναρα με δερμα μπακετ και 180ps, πληρωνεις παρακατω απο το 116!
σε τι υστερει εκτος απ οτι δεν ειναι bmw με οτι συνεπαγεται αυτο, εκτος απο την πισω κινηση ??? πειτε μου!

υ.γ Ειμαι πολυ αντικειμενικος δεν ειμαι γαλλος δεν ειμαι γερμανος δεν ειμαι τπτ! ξερω να παραδεχομαι τα κακα και τα καλα ολων των αυτοκινητων!