Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 55

Θέμα: ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΟ 92αρι

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα παντως αλλαξεις τα μπουζι.... μην τα πεταξεις! κρατα τα γιατι που και που κυκλοφορει αυτος που κλεβει τα μπουζι... αν δε του εχουν κοψει το λαιμο!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

halkida116mpack (26-08-10), Kostas_1 (25-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμα παντως αλλαξεις τα μπουζι.... μην τα πεταξεις! κρατα τα γιατι που και που κυκλοφορει αυτος που κλεβει τα μπουζι... αν δε του εχουν κοψει το λαιμο!!
    Θα αλλαξουν σιγουρα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Σημερα πηγα και τα δυο αμαξια στον Φλασκη για σερβις.......εγιναν ολα τα προβλεπομενα,Λαδια,φιλτρα μπουζι (και στα δυο) φιλτρα αερα και καμπινας, υγρα φρενων......
    Παρακατω παραθετω τις φωτο απο τα μπουζι, πρωτα απο το 92αρι και μετα του ασσου.
    Συμφωνα με τα δικα μου στανταρ τα μπουζι ηταν σε καποια καλη κατασταση αλλα οχι για να τα εχω κι αλλο....... τα αμαξια εχουν το δε 92αρι 16000χλμ και ο ασσος 23000χλμ, ενω βαζουν απο την πρωτη μερα μονο 100αρα shell.
    Συμφωνα με το συνεργειο ειχαν ακομα ψωμι.....

Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 24-01-11 στις 10:04

5. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

bimmer-corfu (30-08-10)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

και πόσο κόστισε?
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    και πόσο κόστισε?
    εγιναν ολες οι προβλεπομενες εκπτωσεις που εχει το κλαμπ και εδωσα 890ε

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα πηγα και τα δυο αμαξια στον Φλασκη για σερβις.......εγιναν ολα τα προβλεπομενα,Λαδια,φιλτρα μπουζι (και στα δυο) φιλτρα αερα και καμπινας, υγρα φρενων......
    Παρακατω παραθετω τις φωτο απο τα μπουζι, πρωτα απο το 92αρι και μετα του ασσου.
    Συμφωνα με τα δικα μου στανταρ τα μπουζι ηταν σε καποια καλη κατασταση αλλα οχι για να τα εχω κι αλλο....... τα αμαξια εχουν το δε 92αρι 16000χλμ και ο ασσος 23000χλμ, ενω βαζουν απο την πρωτη μερα μονο 100αρα shell.

Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....
    Γιάννη, επειδή σύντομα πρόκειται να παω για δεύτερο σέρβις και λίγο πολύ τα ίδια αναλώσιμα πρόκειται να χρειαστούν και στην περίπτωσή μου (πλην λαδιών που τα πάω εγώ και φίλτρου καμπίνας που άλλαξα πέρυσι), μπορείς να πεις στο περίπου ένα κόστος, μιας και έχουμε και έκπτωση στο συγκεκριμένο συνεργείο ?
    Μιλάω μόνο για την 320.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 30-08-10 στις 17:06
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη, επειδή σύντομα πρόκειται να παω για δεύτερο σέρβις και λίγο πολύ τα ίδια αναλώσιμα πρόκειται να χρειαστούν και στην περίπτωσή μου (πλην λαδιών που τα πάω εγώ και φίλτρου καμπίνας που άλλαξα πέρυσι), μπορείς να πεις στο περίπου ένα κόστος, μιας και έχουμε και έκπτωση στο συγκεκριμένο συνεργείο ?
    Λαδια, φιλτρα (λαδιου-καμπινας) , μπουζι, ταπα καινουργια, λογο του οτι η παλια ειναι απο ηλικο που χαλαει και στα νεα μοντελα εχουν βαλει ανανεωμενη,καθαρισμα φιλτρου αερα (ελευθερο) και γενικος ελεγχος με σφιξιμο σε ολες τις βιδες κατω απο το αμαξωμα......(δεν πρεπει να εχω ξεχασει κατι)
    Σε αυτα βαζουμε και την εργασια, οποτε....
    390ε

Να προσθεσω οτι στον ασσο εκανα και βιολογικο καθαρισμο στον κλιματισμο και αλλαξα κε το φιλτρο αερα του αμαξιου....εκτος ολων των αλλων, ο ασσος πηγε...500ε

10. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Driver M (30-08-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ταπετσαρια αλλαζουν μερικοι.
    Κανε και μια βαφη ολικη.
    Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
    Μηπως εχεις και μεμβρανες στα τζαμια;
    Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
    Α επισης, αμορτισερ και ελατηρια μην ξεχασεις.
    Και αν εχεις χρονο το ταμπλω κομπλε γιατι σκαει απο τον ηλιο.
    Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
    Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
    Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι.
    Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.

Ε αυτα τα βασικα κανε και θα εισαι οκ νομιζω.
    Και πευκακι.
    Αυτο το καλοκαιρινο που εχει εναν τυπο να κανει σερφ και μυριζει λεμονι και μεντα.
    Κομπλε με το κρεμασταρι του.
    Εκτος και αν βαζεις αμπι πουρ οποτε θελεις και ενα βιολογικο με οζον στον κλιματισμο.
    Επισης κατι παραπανω ειπες περι κοτας.
    Σε πληροφορω οτι ο Μονστα εχει και καλυτερο απο κοτα αλλα δεν το λεει.
    Οταν πας, παρτον ιδιαιτερως και κλεισε του το ματι το δεξι και πες του να σου κανει τσαλαπετεινο.
    Εκει να δεις μετα γυαλαδα.
    Και πουσαι, το ξεχασα το πιο σημαντικο απο ολα.
    Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
    Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
    Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
    Επιστημονισα απο τις λιγες.
    Σμυρνια παιδι μου.
    Κοίτα Γιάννη, να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.

Επειδή είναι καλοκαίρι και λένε οι γιατροί να καταναλώνουμε πολλά υγρά, καλό είναι να τα αλλάξεις.
    Μην πάθει το αμάξι καμμιά αφυδάτωση.
    Ο Γιάννης είναι κιμπάρης δεν βάζει μοτούλ και τέτοιες σαχλαμάρες.

Chivas 12άρι ρέει μέσα στα σωληνάκια απο τα φρένα του.
    Και τα μαρκούτσια είναι επίχρυσα 24 καράτια.
    χαχα μου κινήθηκε η περιέργεια να το διαβάσω το συγκεκριμένο θρεντ και έχω
    να πω πως ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Stamatis (30-08-10), Z4 DCT (30-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Nα πω οτι ολα τα ανταλακτικα, ακομα και τα μπουζι ηταν bmw.

Θωμα φταιω εγω μετα με τον Σταματη??????

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ταπετσαρια αλλαζουν μερικοι.
    Κανε και μια βαφη ολικη.
    Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
    Μηπως εχεις και μεμβρανες στα τζαμια;
    Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
    Α επισης, αμορτισερ και ελατηρια μην ξεχασεις.
    Και αν εχεις χρονο το ταμπλω κομπλε γιατι σκαει απο τον ηλιο.
    Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
    Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
    Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι.
    Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.

Ε αυτα τα βασικα κανε και θα εισαι οκ νομιζω.

Και πουσαι, το ξεχασα το πιο σημαντικο απο ολα.
    Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
    Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
    Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
    Επιστημονισα απο τις λιγες.
    Σμυρνια παιδι μου.
    Θέλω το τηλέφωνο της. Κάνει και ξεμάτιασμα τουρμπίνας απο μακριά?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Παλιο ροζ-καλαμάκι ήμουν εκεί στις 11-12 και δεν σε είδα....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP