Και ταπετσαρια αλλαζουν μερικοι.
Κανε και μια βαφη ολικη.
Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
Μηπως εχεις και μεμβρανες στα τζαμια;
Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
Α επισης, αμορτισερ και ελατηρια μην ξεχασεις.
Και αν εχεις χρονο το ταμπλω κομπλε γιατι σκαει απο τον ηλιο.
Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι. Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.
Ε αυτα τα βασικα κανε και θα εισαι οκ νομιζω.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy
Και πευκακι.
Αυτο το καλοκαιρινο που εχει εναν τυπο να κανει σερφ και μυριζει λεμονι και μεντα.
Κομπλε με το κρεμασταρι του.
Εκτος και αν βαζεις αμπι πουρ οποτε θελεις και ενα βιολογικο με οζον στον κλιματισμο.
Επισης κατι παραπανω ειπες περι κοτας.
Σε πληροφορω οτι ο Μονστα εχει και καλυτερο απο κοτα αλλα δεν το λεει.
Οταν πας, παρτον ιδιαιτερως και κλεισε του το ματι το δεξι και πες του να σου κανει τσαλαπετεινο.
Εκει να δεις μετα γυαλαδα.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy
Και πουσαι, το ξεχασα το πιο σημαντικο απο ολα.
Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
Επιστημονισα απο τις λιγες.
Σμυρνια παιδι μου.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy
Κοίτα Γιάννη, να μιλήσουμε σοβαρά τώρα.
Επειδή είναι καλοκαίρι και λένε οι γιατροί να καταναλώνουμε πολλά υγρά, καλό είναι να τα αλλάξεις.
Μην πάθει το αμάξι καμμιά αφυδάτωση.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy
Ο Γιάννης είναι κιμπάρης δεν βάζει μοτούλ και τέτοιες σαχλαμάρες.
Chivas 12άρι ρέει μέσα στα σωληνάκια απο τα φρένα του.
Και τα μαρκούτσια είναι επίχρυσα 24 καράτια.
χαχα μου κινήθηκε η περιέργεια να το διαβάσω το συγκεκριμένο θρεντ και έχω
να πω πως ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
Και ταπετσαρια αλλαζουν μερικοι.
Κανε και μια βαφη ολικη.
Μπλοκ κινητηρα επισης ειναι καλο να αλλαζει καθε 5.000 χιλιομετρα οπως επισης και σαζμαν.
Μηπως εχεις και μεμβρανες στα τζαμια;
Αν εχεις σκεψου μηπως αλλαξεις και τους γρυλους γιατι μπορει να την εχουν ακουσει απο το βαρος της μεμβρανης.
Α επισης, αμορτισερ και ελατηρια μην ξεχασεις.
Και αν εχεις χρονο το ταμπλω κομπλε γιατι σκαει απο τον ηλιο.
Δες και τον εγκεφαλο επισης μηπως βαλεις αυτον με το πιο βαρυ καπακι γιατι βοηθαει να πατησει καλυτερα το προγραμμα.
Επισης μιας και θα ειναι μεσα ενα ξεμματιασμα παντα βοηθαει αλλα δεν ξερω αν στα εξουσιοδοτημενα η ξεματιαστρα λεει την καλη ευχη.
Εγω εχω μια απο τη Νικαια, ειδικοτητα στα τουρμπο που δινει ευχη και σηκωνει 40 αλογα κατ ευθειαν το αμαξι.
Και νερο στο ψυγειο απο την βρυση της Σουμελάς πες να σου στειλουν, δεν κολανε οι θερμοστατες.
Ε αυτα τα βασικα κανε και θα εισαι οκ νομιζω.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy
Και πουσαι, το ξεχασα το πιο σημαντικο απο ολα.
Ξαναβαλε τους καταλυτες γιατι η ξεματιαστρα στη Νικαια δεν εχει κανει ακομα αναβαθμιση τους χαρτες σε ver 2.11 και θα μπερδευεις χαμηλα.
Τα ιδια επαθε και ο Στρατος με κεινο τον Ινδο που εμπλεξε και τελικα βρηκε στη Σολωμονικη ενα ξορκι για το overboost και ετσι ηρεμησε.
Παντως η κυρα Τασια ειναι κορυφη, διαβαζει και τα λαδια και σου λεει ποτε θες αλλαγη.
Επιστημονισα απο τις λιγες.
Σμυρνια παιδι μου.
Θέλω το τηλέφωνο της. Κάνει και ξεμάτιασμα τουρμπίνας απο μακριά?
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ
Σημερα πηγα και τα δυο αμαξια στον Φλασκη για σερβις.......εγιναν ολα τα προβλεπομενα,Λαδια,φιλτρα μπουζι (και στα δυο) φιλτρα αερα και καμπινας, υγρα φρενων......
Παρακατω παραθετω τις φωτο απο τα μπουζι, πρωτα απο το 92αρι και μετα του ασσου.
Συμφωνα με τα δικα μου στανταρ τα μπουζι ηταν σε καποια καλη κατασταση αλλα οχι για να τα εχω κι αλλο....... τα αμαξια εχουν το δε 92αρι 16000χλμ και ο ασσος 23000χλμ, ενω βαζουν απο την πρωτη μερα μονο 100αρα shell.
Συμφωνα με το συνεργειο ειχαν ακομα ψωμι.....
Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....
Παλιο ροζ-καλαμάκι ήμουν εκεί στις 11-12 και δεν σε είδα....