Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 85

Θέμα: Αυτοκινητα που ειχαμε....

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα ειναι... εχουμε και τον Λευτερη να μας μαθαινει την γειτονια μας!
    σπυρο...δεν θυμαμαι διευθυνση..μιας και παντα, τυχαια περναγα απο εκει..παντως ειναι κοκκινο και αν θυμαμαι καλα... φουσκωμενο....ισως abarth! εχει πολλα χρονια αραγμενο στο ιδιο σημειο...και οσες φορες το εβλεπα...παντα κοντοστεκομουν...

Rides
    5

Προεπιλογή

Α ρε Νίκο, τα ειχα ακούσει αυτά απο το Ζαιρ. Εγώ είχα ένα provisional Αγγλικό...Όλη η τάξη μου έμενε στο shapwick house.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α ρε Νίκο, τα ειχα ακούσει αυτά απο το Ζαιρ. Εγώ είχα ένα provisional Αγγλικό...Όλη η τάξη μου έμενε στο shapwick house.
    Πειτε μας και εμας τι και πως για αυτα τα διπλωματα

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πειτε μας και εμας τι και πως για αυτα τα διπλωματα
    Στα 16 φιλε Φανη μου εκανε ο πατερας μου δωρο ενα διεθνες διπλωμα απ το Ζαιρ (σημερινο Κονγκο) για να μπορω να οδηγω στην ιδια ηλικια με τ'αμερικανακια.....δωσαμε 100 δολλαρια αμερικης σ'ενα φιλο ο οποιος ειχε ναυτιλιακη εταιρια και το εφερε μετα απο 10-15 ημερες.
    Πρασινο χρωμα απ εξω με λευκα εσωτερικα φυλλα (που εμοιαζαν με ανακυκλωμενο χαρτι αλλα μαλλον ηταν απο ανακυκλωμενους αντικαθεστωτικους) ειχε τις γνωστες επιβλητικες σφραγιδες και ελεγε μεταξυ αλλων οτι ειμαι κατοικος Λουμπουμπασι και οτι ζω στη χωρα αυτη.
    Η ισχυς του ηταν για ενα χρονο, αλλα ως γνησιος ελληνας της εποχης το ανανεωνα με το πρωτοποριακο για την εποχη blanco και μια IBM γραφομηχανη που ειχαμε στο γραφειο.......και σκεψου οτι δεν το καταλαβαινε ποτε κανεις τροχαιος.......μια φορα το 1984 με σταματησε ενας τροχαιος μπροστα στο πολεμικο μουσειο για δακτυλιο, του το εδωσα, το κοιταξε, μου ειπε ..."τιν τουτ ??" του ειπα οτι ειμαι κατοικος Ζαιρ, προφανως θα σκεφτηκε οτι μπορει και τα τρωνε ανθρωπους αυτοι οι καννιβαλοι εκει κατω και μ'αφησε κακην κακως....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 28-06-10 στις 15:08

5. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

aristent (28-06-10), fanisk (28-06-10), Monsta (28-06-10), NickE60 (28-06-10), Stathis (28-06-10)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα 16 φιλε Φανη μου εκανε ο πατερας μου δωρο ενα διεθνες διπλωμα απ το Ζαιρ (σημερινο Κονγκο) για να μπορω να οδηγω στην ιδια ηλικια με τ'αμερικανακια.....δωσαμε 100 δολλαρια αμερικης σ'ενα φιλο ο οποιος ειχε ναυτιλιακη εταιρια και το εφερε μετα απο 10-15 ημερες.
    Πρασινο χρωμα απ εξω με λευκα εσωτερικα φυλλα (που εμοιαζαν με ανακυκλωμενο χαρτι αλλα μαλλον ηταν απο ανακυκλωμενους αντικαθεστωτικους) ειχε τις γνωστες επιβλητικες σφραγιδες και ελεγε μεταξυ αλλων οτι ειμαι κατοικος Λουμπουμπασι και οτι ζω στη χωρα αυτη.
    Η ισχυς του ηταν για ενα χρονο, αλλα ως γνησιος ελληνας της εποχης το ανανεωνα με το πρωτοποριακο για την εποχη blanco και μια IBM γραφομηχανη που ειχαμε στο γραφειο.......και σκεψου οτι δεν το καταλαβαινε ποτε κανεις τροχαιος.......μια φορα το 1984 με σταματησε ενας τροχαιος μπροστα στο πολεμικο μουσειο για δακτυλιο, του το εδωσα, το κοιταξε, μου ειπε ..."τιν τουτ ??" του ειπα οτι ειμαι κατοικος Ζαιρ, προφανως θα σκεφτηκε οτι μπορει και τα τρωνε ανθρωπους αυτοι οι καννιβαλοι εκει κατω και μ'αφησε κακην κακως....

Ωραιος ο πατερας.. Να και κατι που δεν ηξερα, και ερχομαι με την επομενη ερωτηση.. αυτο με τα διεθνη διπλωματα γινεται μεχρι και σημερα ή τους πηραν ολους χαμπαρι και το απαγορευσαν?

Μπορει ενας πιτσιρικας στα 16 να εχει στις μερες μας τετοιο διπλωμα?
    Εχεις κρατησει καμια φωτο απο αυτο το διπλωμα Νικο??

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Ωραιος ο πατερας.. Να και κατι που δεν ηξερα, και ερχομαι με την επομενη ερωτηση.. αυτο με τα διεθνη διπλωματα γινεται μεχρι και σημερα ή τους πηραν ολους χαμπαρι και το απαγορευσαν?

Μπορει ενας πιτσιρικας στα 16 να εχει στις μερες μας τετοιο διπλωμα?
    Εχεις κρατησει καμια φωτο απο αυτο το διπλωμα Νικο??
    Το διπλωμα το εχω Φανη...σιγα μη το πεταξω......μπορει να μην υπαρχει πια το Ζαιρ αλλα υπαρχει το διπλωμα για να το θυμιζει...
    Αυτα δεν παιζουν πια ...τοτε ηταν και αλλη εποχη...του ελεγες του αστυνομικου μια ξενη λεξη και καλουσε το κεντρο να τον συνδεσει με την υπηρεσια στρατιωτικων διερμηνεων του στρατου ξηρας για να του εξηγησουν τι σημαινει επιτελους αυτο το "motherfucker" και το "fuck off" που του λεει επιμονα ο παραβατης.....πλεον εχουν ξυπνησει και πονηρεψει ολοι . Θα ελεγα πως ισως ειναι ευκολοτερο να βγαλεις στην ελλαδα διπλωμα Τσιρκισταν παρα στην ιδια τη χωρα αυτη.

8. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

fanisk (28-06-10)

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειπα κι εγω, νορμαλ θα το αφηνε????
    γιατι ρε φιλε ολα νορμαλ δεν ειναι, εκτος του 1303?

Rides
    2

Προεπιλογή

ολα εχουν τα καλουδια τους δημητρη, αυτο εννουσα...

νικο πατριωτακι, τι νεα απο λουμουμπασι???

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα εχουν τα καλουδια τους δημητρη, αυτο εννουσα...

νικο πατριωτακι, τι νεα απο λουμουμπασι???
    Μια χαρα φιλους Σταθιους.....μας εχουν στειλει ενα υπεροχο μπουτακι και μερικα πα'ι'δακια απο ενα εχθρο του θειου Ζουμπε....οποτε θες να ερθεις να τα ψησουμε στο bbq

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε Νικο
    Το Ζαιρινο σου ονομα ποιο ειναι

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα