Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 46 από 46

Θέμα: E 46 330 μετάδοση

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εβαλα απο 3,38 σε 3,23 οταν εσπασε το δικο μου. Μπηκε χωρις παντεντες αποσο ξερω αλλα δεν ειχε και μεγαλη διαφορα απ οτι θυμαμαι. Στις 3000 στοφες αν θυμαμαι καλα ειχε 111 χλμ.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tα Ε46 φορανε και μικρα και μεγαλα καβουκια αναλογα την χρονολογια τους στα 4κυλινδρα...Αυτο που δεν γινεται ομως,ειναι να ταιριαξεις πραγματα απο 168αρι σε 188αρι...Απλα δεν...Αυτο εγραψα...
    Ώπα περιμενε.
    Αν εννοείς να παντρέψει τα σωθικά απο 168 & 188 καβούκι, δεν γίνεται απο τα λίγα που ξέρω και εγώ.

PS
    Ενδιαφέρον, δεν ήξερα ότι τα τετρακύλινδρα φόρεσαν μεγάλο καβούκι.
    Ξέρεις που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό?

3. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (15-09-16)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ποια τετρακυλινδρα φορεσαν μεγαλο καβουκι?

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όλες οι κούπες ημιαξονίων ή ''αυτάκια'' διαφορικού δεξιά και αριστερά ταιριάζουν σε όλους τους τύπους διαφορικών είτε μεγάλο είτε μικρό καβούκι...

Δλδ μπορώ να ταιριάξω κούπες ημιαξονίων από διαφορικά με μεγάλο καβούκι με βήμα 2.93 ή 3.07 ή 3.38 ή 3.15 σε μικρό καβούκι και έτσι τοποθετούνται ολόκληρες οι γέφυρες από τα μεγάλα μοντέλα σε μικρότερα χωρίς να χρειαστεί να γίνει τροποποίηση στο υπάρχον μαμίσιο διαφορικό ή τον κεντρικό άξονα...

π.χ.: Μπορώ σε ένα 316 να βάλω γέφυρα ολόκληρη πίσω από 330 με το ίδιο το διαφορικό του 316 αλλάζοντας μόνο τα αυτάκια - κούπες του διαφορικού για να ταιριάξουν τα ημιαξόνια τα μεγάλα και κρατώντας ατόφιο τον κεντρικό του 316....

6. The Following 3 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

BILL007 (16-09-16), nikos e46 (17-09-16), wheelman (16-09-16)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως οταν ψαχτηκα λιγο με τα διαφορικα ειδα οτι μεχρι κ στο 320ci εβγαινε με μικρο κ μεγαλο καβουκι απο εκει κ πανω μονο μεγαλα καβουκια....υπαρχει τεραστια διαφορα μεγεθους ειναι αλλη μιση φορα και...τα ημιαξονια επισης 2πλα...τωρα πως θα ταιριαξουν το ενα μεσα στο αλλο δεν ξερω....για παιχνιδι παντως 3,38 ειδικα σε επαρχιακο δρομοειναι μανα γλυκια....το απολυτο ντριιφτ...ωρεσ ωρες κουμπωνεις κ 3η με τις παντες....αν αποζητα αυτο κ μονο κ δεν κανεις καθολου ταξιδια βουρ...εγω το μετανιωσα που το πουλησα κ το μακρυνα....βεβαιατωρα το αμαξι απλωνει....καταπινει το κοντερ κ κανει χρονο στο 400αρι...αλλα δεν υπαρχει παιχνιδι....με 2ρα μονο σε καμια ανοιχτη στροφη κ παντιλικι με 70-80....ασε που στα πολυ κλειστα κομματια συμπλεκταρεις για να ξυπνησει....

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παντως οταν ψαχτηκα λιγο με τα διαφορικα ειδα οτι μεχρι κ στο 320ci εβγαινε με μικρο κ μεγαλο καβουκι απο εκει κ πανω μονο μεγαλα καβουκια....υπαρχει τεραστια διαφορα μεγεθους ειναι αλλη μιση φορα και...τα ημιαξονια επισης 2πλα...τωρα πως θα ταιριαξουν το ενα μεσα στο αλλο δεν ξερω.....
    Άςτο να το ξέρουν άλλοι αυτό για το πως ταιριάζουν...Μην κουράζεις το μυαλό ςου...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP