Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
BILL007 (28-02-14)
Άρα δεν έχεις ανάρτηση M-Pack. Απλά έχεις τα αμορτισέρ που είναι σχεδόν M-Pack (τα ίδια έχω κ εγώ). Ορίστε...σου βρήκα το επόμενο μπάξιμο!!! Αντιστρεπτικές, ελατήρια και μασίφ σινεμπλόκ!
Μπάξε και ένα x-brace και είσαι άρχοντας!!!
Ε36 M44Β19
Δηλαδή τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν φορούσα από πριν m-pack? εγω ζήτησα ανάρτηση m-pack από την bmw και ανάρτηση m-pack μου έδωσαν.. Ακόμα και η απόδειξη γράφει advantage..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν σε καταλαβαίνω ορε Μήτσο!
Από τη BMW πήρες τα αμορτισέρ; Μπράβο! Κ εγώ θα ήθελα αλλά είναι πανάκριβα και έβαλα του εμπορίου advantage που κατά πάσα πιθανότητα είναι χειρότερα από τα δικά σου γνήσια M-Pack!
Από την άλλη ανάρτηση δεν είναι μόνο τα αμορτισέρ. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων, ελατήρια, αντιστιστρεπτικές και ένα σωρό σινεμπλόκ.
Άλλο η M-Pack ανάρτηση από την BMW και άλλο η απλή. Άλλα είναι τα αμορτισέρ, σκληρότερα ελατήρια ελαφρού χαμηλώματος 15/10, παχύτερες αντιστρεπτικές, μασίφ σινεμπλόκ ψαλιδιών.
Επειδή το αμάξι σου δεν ήταν εργοστασιακό Μ-Pack, πέραν από τα αμορτισέρ που έβαλες Μ-Πακ, όλα τα άλλα είναι τα απλά.
Ε36 M44Β19
Από κατάστημα ανταλλακτικών bmw τα πήρα τα αμορτισέρ.. Απλώς για να γράφουν advantage κάτι θα ξέρουν παραπάνω φαντάζομαι.. Τώρα εάν μπαίνουν η όχι αντιστρεπτικες πιο παχιες η αν τις φοράω ήδη δεν το γνωρίζω .. Όπως και δεν καταλαβαίνω γιατι να ειναι χειρότερα του εμπορίου από της bmw κάτι που το θεωρώ λάθος.. Θα θα το ψάξω πάντως και θα τσεκάρω κατα πόσο τα φοράω αυτά που λες ώστε να τα τοποθετήσω κιόλας...
ΥΓ
Το xbrace το ψάχνω για να το πάρω κιόλας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά ελατήρια και αντιστρεπτικές έχεις κατά 90%. Το πιο εύκολο είναι να μετρήσεις το πάχος των αντιστρεπτικών σου. Οι απλές είναι 23,5/15 και οι M-Pack 26/18 μπρος και πίσω. Την μπροστινή πολύ εύκολα την μετράς με το παχύμετρο αν στρίψεις τέρμα το τιμόνι. Του εμπορίου τα αμορτισέρ είναι υποδεέστερα των εργοστασιακών. Και σε αντοχή και σε ποιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 01-03-14 στις 18:20
Ε36 M44Β19
Τ'αμαξι σου δεν ηταν Μ-πακ και φαινεται απο τις αρχικες φωτο που ειχες βαλει,αρα ουτε τις παχυτερες αντιστρεπτικες,ουτε τα συνεμπλοκ και ουτε και τα ελατηρια Μ-πακ φοραει...Εκτος αν τα'χει βαλει καποιος πριν απο σενα,πραγμα απιθανο αφου οι περισσοτεροι το look αλλαζουν μονο κι εσενα ηταν εντελως εργοστασιακο εξωτερικα
Α πα πα πα.....δεν ισχυει αυτο.......η bmw δεν κατασκευαζει αμορτισερ,φασον κανει σε διαφορους οικους...Αν φορουσε Sachs Advantage εργοστασιακα,τοτε και τα Sachs advantage του εμποριου ειναι ακριβως τα ιδια!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Φυσικά κ δεν κατασκευάζει αμορτισέρ. Η sachs τα φτιάχνει. Άλλα αμορτισέρ δίνει η sachs στη bmw και άλλα στο εμπόριο. Πόσες φορές παραπονέθηκαν πχ άτομα που έβαζαν τακάκια textar σε εργοστασιακές δισκόπλακες ότι σφύριζαν κ τελείωναν γρήγορα σε σχέση με τα textar της bmw κλπ. Σε κάποια ανταλλακτικά τα εργοστασικά είναι καλύτερα από τα φαινομενικά ίδια του εμπορίου. Ο Μαρακάκης εμένα μου είχε πει ότι τα μ-πακ του εργοστασίου έχουν άλλα χαρακτηριστικά από τα advantage του εμπορίου.
Και επειδή έχω τα advantage του εμπορίου με μ-πακ ελατήρια και 16άρες ζάντες, δεν παίζει η εργοστασιακή μ-πακ ανάρτηση να ήταν τόσο σκληρή όσο αυτή που φοράω. Δεν τη λες σκληρή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες άνετη...
Ε36 M44Β19
micz (03-03-14)