Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 67

Θέμα: M3 E36 321 supersprint

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο παναγιωτης οντως ειναι
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυναμομετρηθηκε το αυτοκινητο, τοποθετηθηκε το τελικο, απο εβδομαδα που θα γινει επαναληψη της δυναμομετρησης θα δουμε και αν στην πραξη εχασε. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι τωρα ακουω ηχο (ελαφρο μπασο) στο ρελαντι και μεσα στην καμπινα αλλα και απ' εξω, η αλλαγη στον ηχο ειναι αισθητη ιδιαιτερα οταν παταω τερμα. Μεχρι και η κορη μου(7 μηνων) καταλαβε διαφορα. Την πηγα βολτα και καθοταν καπως ετσι

3. The Following 6 Users Say Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

A8hnaios (16-12-13), Bazil Van Sinner (16-12-13), limnios.m3 e36 (17-12-13), Nick bmwlover (16-12-13), Panos 316T (16-12-13), zaharias (16-12-13)

Περιοχή
    Κιατο Κορινθιας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καλημέρα έμαθα έγραψε καλό νούμερο!! επάνω στο δυναμομετρο το 321 Μιχάλη.
    Μπράβο αυτό θα πει υγειης κινητήρας 15+++ ετών!!!! Το είχε καλοσυντηρημενο ο !! Χαχαχα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beck m power Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα έμαθα έγραψε καλό νούμερο!! επάνω στο δυναμομετρο το 321 Μιχάλη.
    Μπράβο αυτό θα πει υγειης κινητήρας 15+++ ετών!!!! Το είχε καλοσυντηρημενο ο !! Χαχαχα!!!!

Μαθευτηκε κι ολας;;;η αληθεια ειναι ο προγραμματιστης που εκανε την δυναμομετρηση περιμενε 15 αλογα κατω συμφωνα με αλλα που εχει μετρησει. Εγω οχι. Παντως για να λεμε την αληθεια δεν ειναι δυνατον κανενα αμαξι (bmw και μη) εκει να μην εχει δειξει τα εργοστασιακα του αλογα. Οχι οτι θα αλλαζε κατι για μενα διοτι ξερω πως παει το δικο μου στον δρομο. Μηπως αληθεια γνωριζει κανεις απωλειες ποσο ειναι στο δικο μου για να υπολογισω τροχο;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΧΑΛΗΣ : 16-12-13 στις 07:28

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πήρε άλογα τελικά με το τελικό? τι ακριβώς έχει γίνει? πόσο έδειξε πρίν και πόσο μετά?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

deepBLUE (16-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    πήρε άλογα τελικά με το τελικό? τι ακριβώς έχει γίνει? πόσο έδειξε πρίν και πόσο μετά?
    η δυναμομετρηση εγινε πριν μπει το τελικο και θα γινει αλλη μια μεσα στην εβδομαδα!Δεν παιρνει αλογα απο τελικο....μονο να χασει γινεται και αυτο θελω να διαπιστωσω.

Δυναμομετρο απο δικη μου παντως εμπειρια και πολλων αγωνιζομενων που πανε εκει Ζεμπερλιγκος Μεταμορφωση. Κατα 95% να μην πω και παραπανω ειναι αντικειμενικο. Πολλα εργοστασιακα εχουν δειξει ακριβες νουμερο εκει.

9. The Following User Says Thank You to ΜΙΧΑΛΗΣ For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-12-13)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαθευτηκε κι ολας;;;η αληθεια ειναι ο προγραμματιστης που εκανε την δυναμομετρηση περιμενε 15 αλογα κατω συμφωνα με αλλα που εχει μετρησει. Εγω οχι. Παντως για να λεμε την αληθεια δεν ειναι δυνατον κανενα αμαξι (bmw και μη) εκει να μην εχει δειξει τα εργοστασιακα του αλογα. Οχι οτι θα αλλαζε κατι για μενα διοτι ξερω πως παει το δικο μου στον δρομο. Μηπως αληθεια γνωριζει κανεις απωλειες ποσο ειναι στο δικο μου για να υπολογισω τροχο;;
    Υπολογιζε χοντρικα γυρω στο 12% αν και καλυτερα να πας και σ'ενα δυναμομετρο που μετραει στο μουαγιε οποτε να ξερεις με σχετικη ακριβεια και τα 2 μεγεθη πλεον.Αν και πιστευω ελαχιστη σημασια εχει για σενα η μετρηση στον τροχο πλεον,εφοσον αποδεδειγμενα τ'αμαξι ''ξυριζει'' και ειναι μπροστα απο αλλα Ε36-Ε46 παρομοια...
    Υ.γ μπας και ο Παναγιωτης εχει πειραξει συμπιεση???
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιχαλη ο Παναγιωτης εγγυημενα δεν ειχε πειραξει τιποτα απολυτως απο συμπιεση κτλ.Απλα το τροπετο ητανε με ελαχιστα χλμ οπως το θυμαμαι και εγω και τα χαρτια του και βεβαια αυτο που ξερουμε ολοι απο πρωτο χερι ειναι το γεγονος οτι ο Παναγιωτης οπως και ολοι μας σχεδον ειχε πληρωσει σε συντηρηση και ανταλλακτικα ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να πηγαινει οπως πηγαινει.
    insane in the ///Midbrain

12. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

zaharias (16-12-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπολογιζε χοντρικα γυρω στο 12% αν και καλυτερα να πας και σ'ενα δυναμομετρο που μετραει στο μουαγιε οποτε να ξερεις με σχετικη ακριβεια και τα 2 μεγεθη πλεον.Αν και πιστευω ελαχιστη σημασια εχει για σενα η μετρηση στον τροχο πλεον,εφοσον αποδεδειγμενα τ'αμαξι ''ξυριζει'' και ειναι μπροστα απο αλλα Ε36-Ε46 παρομοια...
    Υ.γ μπας και ο Παναγιωτης εχει πειραξει συμπιεση???
    12 μου ειπε κι αυτος εκει! Δεν εχει ανοιχτει ποτε το μοτερ απλα εχει λιγα σχετικα χλμ. Με ιδιας καταστασης και συντηρησης 36αρι δεν νομιζω παντως οτι θα εχω ιδιαιτερη διαφορα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιχαλη ο Παναγιωτης εγγυημενα δεν ειχε πειραξει τιποτα απολυτως απο συμπιεση κτλ.Απλα το τροπετο ητανε με ελαχιστα χλμ οπως το θυμαμαι και εγω και τα χαρτια του και βεβαια αυτο που ξερουμε ολοι απο πρωτο χερι ειναι το γεγονος οτι ο Παναγιωτης οπως και ολοι μας σχεδον ειχε πληρωσει σε συντηρηση και ανταλλακτικα ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να πηγαινει οπως πηγαινει.
    χαχα μαζι γραφαμε. Μονο το βανος που αλλαχτηκε περασε το 1000αρικο.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP