Σελίδα 63 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 621 έως 630 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Μαυρίδης μιλάει την γλώσσα της λογικής σε μια χώρα παράλογη.
    Όταν οι προτεραιοτητες μπούνε στην σωστή σειρά και σταματήσει
    η νοοτροπία του "στον αγώνα μαζί και στην μάσα χώρια" τότε ΝΑΙ !!!!!!
    Θα σταματήσω να νοιώθω μ@λακας και να γκρινιάζω με τέτοια άρθρα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

gant (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Nino (20-02-13), Ptboul (21-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στάθη δεν μου κατεβαίνει κανένα άσχετο η σχετικό, δικιά σου γνώμη και δικιά μου.
    Και πάλι το τονίζω ο τύπος παίζει το παιχνίδι του.
    μιλαμε για το οτι το δημοσιο δεν πληρωσε τη συμμετοχη του ως οφειλε και γι αυτο εβαλε τα διοδια, ενω λογω και των παληκαρισμων λιγων αφελων το επιτοκιο ανεβηκε κατα 4 μοναδες.
    οι απατες και τα σκανδαλα ειναι αλλο θεμα. εξισου και περισσοτερο σημαντικο, αλλα αλλο.

ο τυπος μπορει να παιζει το παιχνιδι του, αλλα και εσυ παιζεις το δικο σου, που δεν ειναι αλλο απο το οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις οτι λογω των πρακτικων που υποστηριζεις και επικροτεις το εργο θα πληρωθει ακριβότερα.
    ειναι απλο.

ο καθενας φωτιζει την πλευρα που τον συμφερει.
    εσυ λες αρνουμαι να πληρωσω διοτι με υπερκοστολογουν και με κλεβουν, και ο αλλος λεει οτι επειδη δεν πληρωσες και το παιζες καουμποης το κοστος χρηματοδοτησης ανεβηκε.

αυτο γινεται οταν ο καθενας λεει τα δικα του και ο ενας δεν ακουει τι λεει ο αλλος.

4. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (20-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Βέβαια την αύξηση του 4% το λαμόγιο ο εργολάβος (και μην μου πείτε ότι δεν είναι όλοι τους λαμόγια και κλέφτες) μπορεί να την καλύψει από τις υπερτιμολογήσεις που έκανε σε αυτά τα έργα και ήταν αρκετά μεγαλύτερες από το 4% που θα έχει χασούρα τώρα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλαμε για το οτι το δημοσιο δεν πληρωσε τη συμμετοχη του ως οφειλε και γι αυτο εβαλε τα διοδια, ενω λογω και των παληκαρισμων λιγων αφελων το επιτοκιο ανεβηκε κατα 4 μοναδες.
    οι απατες και τα σκανδαλα ειναι αλλο θεμα. εξισου και περισσοτερο σημαντικο, αλλα αλλο.

ο τυπος μπορει να παιζει το παιχνιδι του, αλλα και εσυ παιζεις το δικο σου, που δεν ειναι αλλο απο το οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις οτι λογω των πρακτικων που υποστηριζεις και επικροτεις το εργο θα πληρωθει ακριβότερα.
    ειναι απλο.

ο καθενας φωτιζει την πλευρα που τον συμφερει.
    εσυ λες αρνουμαι να πληρωσω διοτι με υπερκοστολογουν και με κλεβουν, και ο αλλος λεει οτι επειδη δεν πληρωσες και το παιζες καουμποης το κοστος χρηματοδοτησης ανεβηκε.

αυτο γινεται οταν ο καθενας λεει τα δικα του και ο ενας δεν ακουει τι λεει ο αλλος.
    Ειναι σωστα αυτα που αναπτυσσει ο αρθρογραφος στο θεμα σχετικα με τα διοδια.

Μπορει να μην ειχε τον χωρο/χρονο, (εγω πιστευω οτι απλως θελει να φωτισει μονο μια πτυχη του θεματος , μαλλον να την υποστήριξει χωρις να δινει την πληρη εικονα γιατι τοτε δεν θα ειχε νοημα το αρθρο του), αλλα δυστυχως ή ευτυχως Σταθη, το χρημα του φαγωθηκε αντι να γινει δρόμος, φαγωθηκε απο τον ιδιον που ζηταει τα διοδια.

Πληρης εφαρμογη της σοφης παροιμιας:

"Εκει που μας χρωσταγανε, μας πηραν και το βοδι"

σσ. Ουδεποτε δεν περασα απο διοδια τζαμπα

Conclusion, συμφωνω με gant
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 20-02-13 στις 12:09

7. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), DaywalkeR (20-02-13), gant (20-02-13), Ptboul (21-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα είναι ότι βρήκαν πάτημα τους "δεν πληρώνω" για 4% και όχι ότι η χασούρα από τους "δεν πληρώνω" αντιστοιχεί σε 4%, έχει διαφορά ...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

9. The Following 6 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), Konstantinos E60 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Nino (20-02-13), Ptboul (21-02-13), skaros (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Πάνο κοροϊδευόμαστε τώρα ? Χρήματα για να πάρουν τα κόμματα υπήρχαν,για ανακαινίσεις γραφείων υπήρχαν , για χίλιες δύο άλλες σπατάλες υπήρχαν αλλά για την καρμανιόλα δεν υπήρχαν. Και αναφέρομαι για την τελευταία τριετία "του νοικοκυρεματος" και της "διαφάνειας" .
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε τώρα μωρέ Κώστα, μην τα ανακατεύουμε όλα μαζί ... δεν βγαίνει άκρη με τη λογική του ανακέματος. Κανονικά δεν έπρπε να υπάρχουν λεφτά γιά τίποτα από αυτά που λες, άσχετα που υιοθετήθηκαν ανόητες και επιζήμιες προτεραιότητες.

ο Μαυρίδης μιλάει τη γλώσσα της λογικής στο συγκεκριμένο θέμα και δεν κάνει συμψηφισμούς με τη βλακεία των κυβερνώντων σε άλλα θέματα.

Mα Πανο, το χρημα σε μια λεκανη βρισκεται. Ολο το χρημα.

Φυσικα και εχει νοημα το "ανακατεμα" (οπως το χαρακτηριζεις).

Δεν εχουν ανθρωποι να φανε, αλλα στον πεο μας, τα διοδια πρπει να πληρωνονται.

Δεν εχουμε να πληρωσουμε τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια, να αλλαξουμε τα σκισμενα λαστιχα, στον πεο μας, τα διοδια πρεπει να πληρωνουμε.

Πρεπει να υπαρχουν καποιες προτεραιοτητες, αλλα το εχω ξαναγραψει....
    Οταν σε ενα κρατος ο πολιτης δεν ειναι προτεραιτητα, τοτε.... βραστα Χαραλαμπε..., οι δρομοι μας μαρανανε...

11. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), gant (20-02-13), nikos1400 (21-02-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

πολυ καλη αυτη η λογικη, αφου το κρατος με κλεβει, ας το κλεψω κι εγω δυο φορες ωστε οταν θα με ξανακλεψει να ειμαστε πατσι.
    απορω πως δεν την ειχαμε εφαρμοσει ολοι ως τωρα.
    που ετσι θα γινει τελικα οπως εχω πει και αλλου.

ειδατε με παρασυρατε να σχολιασω κι εγω αλλο προβλημα απο αυτο της ανοδου του επιτοκιου.
    αλλωστε οπως φαινεται εχει λιγη σημασια λιγο παραπανω κοστος σε ενα εργο, αφου ο κατασκευαστης το εχει φαει στο πολλαπλασιο σε αλλα πιο παλια εργα.
    ας το πληρωσει (οχι ο κατασκευαστης, αλλα ο αφελης υπηκοος αυτης της χωρας που πληρωνει και για τα υπολοιπα) και ας εκτονωθουμε οι υπολοιποι οι τζαμπα μαγκες ως ιθαγενεις πανω στις μπαρες κραυγαζοντας.

13. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

oldcarskickass (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ καλη αυτη η λογικη, αφου το κρατος με κλεβει, ας το κλεψω κι εγω δυο φορες ωστε οταν θα με ξανακλεψει να ειμαστε πατσι.
    απορω πως δεν την ειχαμε εφαρμοσει ολοι ως τωρα.
    που ετσι θα γινει τελικα οπως εχω πει και αλλου.

ειδατε με παρασυρατε να σχολιασω κι εγω αλλο προβλημα απο αυτο της ανοδου του επιτοκιου.
    αλλωστε οπως φαινεται εχει λιγη σημασια λιγο παραπανω κοστος σε ενα εργο, αφου ο κατασκευαστης το εχει φαει στο πολλαπλασιο σε αλλα πιο παλια εργα.
    ας το πληρωσει (οχι ο κατασκευαστης, αλλα ο αφελης υπηκοος αυτης της χωρας που πληρωνει και για τα υπολοιπα) και ας εκτονωθουμε οι υπολοιποι οι τζαμπα μαγκες ως ιθαγενεις πανω στις μπαρες κραυγαζοντας.
    no no no no no (αν αναφερεσαι σε εμενα)

Δεν μπορεις να με κλεβεις, να το "ανακαλυπτω", να το ξερεις, και να με ξανακλεβεις.

Υγ. Στο μεταξυ .... Που ειναι ο κατασκευαστης ???

Rides
    2

Προεπιλογή

δεν σωνεται το πραμα ντινο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι Στάθη, αλλά όταν αποδεδειγμένα σε έχει κλέψει πολλές φορές στο παρελθόν ο εργολάβος, να τον βάλεις να πληρώσει πρόστιμο, να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε, να τον κλείσεις φυλακή ίσως, και να μην παίρνεις από εμένα και τον οποιοδήποτε απλό πολίτη ξανά και ξανά λεφτά για δρόμους που θα έπρεπε να μου παρέχεις γιατί έχεις ήδη πάρει πολλές φορές τα χρήματα αυτά (Διόδια-τέλη κυκλοφορίας-δημοτικά τέλη κτλ)
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

17. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), gant (20-02-13)

Σελίδα 63 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP