Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 42

Θέμα: Διδαξτε με - εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστός ο Χρήστος...

O OTE είναι μέτριος προς καλός παντού...Απο κει και πέρα πας ψάχνοντας αναλόγως το οικοδομικό τετράγωνο μην σου πω...Ούτε καν περιοχή.Γιατί ένα branch μπορεί να παίζει άνετα και ένα άλλο να μην τραβάει μία, για πολλούς και διάφορους λόγους...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 16-02-10 στις 22:58

Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια απο δικη μοιυ εμπειρια λογο δουλειας(ασχολουμαι με υπολογιστες σαν 2η δουλεια)ο πιο αξιοπιστος και πιο σταθερος ειναι ο ΟΤΕ οσο ακριβος και αν ειναι οσο κι αν μας ακουγεται καπως ειναι η καλυτερη και πιο αξιοπιστη λυση αυτη τη στιγμη στην αγορα!!!ξερω ξερω θα πει ο αλλος εγω ρε φιλε εχο ''ταδε'' εδω και 5 χρονια και ειναι ολα τελεια και αλλοι τοσοι θα πουν το ιδο για λλες εταιρειες και γω θα αναφερω αλλες τοσες και 2 φορες πιο πολλες περιπτωσεις απο ανθρωπους που δεν ειχαν ουτε τηλ σπιτι τους 2+ μηνες μεχρι και 3μηνο!!!δυστυχως η ευτυχως μονο ο ΟΤΕ αξιζει αυτη τη στιγμη και να πω την αληθεια,ειναι ο μονος που προσφερει αυτα που υποσχεται και ο μονος που αν τον καλεσεις σε 30'' το πολυ σηκωνουν το τηλ και το αργοτερο σε 2 μερες που ειναι το μαξ!! εχει αποκατασταθει η βλαβη!!απο θεμα εξοπλισμου παντα εδινε και δινει ακομα πολυ αξιοπιστα ''μηχανακια'' και εχει παρα πολυ καλες και ''καθαρες'' γραμμες απο θεμα παρασιτων θορυβου κλπ!!!! επισεις το αργοτερο σε 3 μερες εχεις ιντερνετ και συνηθως αυτο γινεται την επομενη μερα της αιτησης!!!!

ΥΓ δεν εχω τιποτα με τον ΟΤΕ δεν κερδιζω τπτ με τον ΟΤΕ και δεν εχω γενικα κανενα οφελος απ τον ΟΤΕ!!!απλα λογο εμπειριας απο πελατες και σπιτια που εχω παει ειναι η πλεον αξιοπιστη λυση και ας κοστιζει λιγο παραπανω!!!!!!!!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

να πω κ εγω την γνωμη μου που δουλευω στον οτε απο το 2006 ...... βλεπω οτι το 80% των ανθρωπων εχουν μεγαλο προβλημα με τις εταιριες τις ιδιωτικες....δεν τηρουν αυτα που λενε δεν δουλευει το τηλ δεν ακυρωνουν ευκολα τα συμβολαια κ αλλα πολλα...κ τα ακουω ολα εγω οταν κανει μια μ@λακια η αλλη εταιρια ..... εαν σηκωνει η γραμμη σου 8Μ να βαλεις οπως ειπαν κ τα παιδια παραπανω το duplepaly με 43,90 το μηνα χωρις ομως κινητα εαν θες κ κινητα μια ωρα το μηνα παει στα 52,50 στην 8Μ κ κλησεις απεριοριστες αστικα κ υπεραστικα!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΞΕΧΑΣΑ Σταματη.

αν το σπιτι που μενεις ειναι πανω απο 15ετοιας αν θυμαμαι καλα, δε θα μπορεις να σηκωσεις πανω απο 4 με 4.5 mb.

Τα καινουρια σπιτι εχουν αλλες γραμμες τηλεφωνου(utp5) οι οποιες αποτελουνται απο αλλο κραμα χαλκου ικανο να υποστηριξει τις σημερινες ταχυτητες.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΞΕΧΑΣΑ Σταματη.

αν το σπιτι που μενεις ειναι πανω απο 15ετοιας αν θυμαμαι καλα, δε θα μπορεις να σηκωσεις πανω απο 4 με 4.5 mb.

Τα καινουρια σπιτι εχουν αλλες γραμμες τηλεφωνου(utp5) οι οποιες αποτελουνται απο αλλο κραμα χαλκου ικανο να υποστηριξει τις σημερινες ταχυτητες.
    χμμμ αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει Χρηστακο γιατι το σπιτι που μενω εδω αθηνα ειναι 20 χρονων και πιανω σταθερα 7,6-7,8mbit

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    χμμμ αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει Χρηστακο γιατι το σπιτι που μενω εδω αθηνα ειναι 20 χρονων και πιανω σταθερα 7,6-7,8mbit
    σιγουρα πραγματα μητσο.
    εχω εγω ανθρωπο που εχει 10ρα ή 12ρα.
    Το σπιτι που μενει ειναι του 70κατι κατασκευη και δε μπορει να ανεβασει πανω απο 4,5.
    Του το επιβεβαιωσε και ο τεχνικος που εφερε της εταιριας για να το κοιταξει.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρε αλλο 15χρονων και αλλο σαραντα.2010εχουμε Χρηστακο κανε τον υπολογισμο.για τοσο παλια σπιτια το ξερω και γω και ισχυει αυτο

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε αλλο 15χρονων και αλλο σαραντα.2010εχουμε Χρηστακο κανε τον υπολογισμο.για τοσο παλια σπιτια το ξερω και γω και ισχυει αυτο
    το ξερω οτι εδω μιλαμε για ποιο πολλα χρονια.
    Απλα εφερα ενα παραδειγμα το οποιο το εχω δει μπροστα μου.
    Δε θυμαμαι ακριβως ποτε αρχισαν να αλλαζουν τα καλωδια που βαζαν στις τοτε οικοδομες.Αν ειχα διαβασει σωστα ειναι περιπου τοσο(1985-1990)

Rides
    1

Προεπιλογή

Είμαι εδώ και ένα μήνα κάτοχος hol double play και προς το παρόν οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είχα 1,5 χρόνο forthnet στο αντίστοιχο πρόγραμμα και οι ταχύτητες στην περιοχή μου σπάνια ξεπερνούσαν τα 6mb (από τα 24 πλασματικά, που καμία εταιρεία δεν πιάνει βέβαια, ακόμα και μέσα στα γραφεία της να είναι το pc σου!). Αυτό ήταν και το μοναδικό πρόβλημα, αφού κατά τα άλλα το τηλέφωνο δούλευε μια χαρά, όπως και το ίντερνετ που ήταν αρκετά σταθερό. Με τη hol όμως, πιάνω πλέον ταχύτητες 10+mb και γι'αυτό θεωρώ ότι άξιζε το ρίσκο να αλλάξω εταιρεία. Και στις δύο, η χρέωση είναι 40 ευρώ το μήνα. Να σημειώσω εδώ, ότι η διακοπή έγινε χωρίς κανένα κώλυμα από τη forthnet, ενώ από τη μέρα που έκανα την αίτηση στη HOL μέχρι να ενεργοποιηθεί η σύνδεση, πέρασαν λιγότερο από 3 εβδομάδες. Πολύ εξυπηρετικές και με επαγγελματισμό και οι δύο εταιρείες λοιπόν.

Όλα αυτά βέβαια στην περιοχή μου. Αλλού οι ρόλοι αντιστρέφονται. Πάντως, γενικά σου προτείνω να μην πας προς ΟΝ μεριά, γιατί έχω ακούσει ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ορισμένα από τα οποία αφορούν θέματα ασφάλειας και προστασίας από ιούς. Και επειδή είδα προηγουμένως ότι μένεις Πετρούπολη, μακριά και από Τελλας (τουλάχιστον απ'την πλατεία και πάνω), γιατί είχε η κοπέλα μου που μένει εκεί και εκτός του ότι σέρνεται, έχει και πολλά προβλήματα σταθερότητας.

Προτείνω forthnet η hol λοιπόν, στο πρόγραμμα double play που είναι το καλύτερο value for money και ουσιαστικά καλύπτει τα πάντα. Και ο ΟΤΕ αποτελεί καλή εναλλακτική, αλλά πιστεύω ότι δε χρειάζεται να δώσεις τα επιπλέον χρήματα, τουλάχιστον για μη επαγγελματική χρήση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 17-02-10 στις 00:23
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Για "ΟΝ" δε το συζητώ......horror stories.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω π.χ οταν ολοι εβριζαν την τελλας οτι ειναι χαλια πηγα και την εβαλα.
    εδω και περιπου 2,5 χρονια τα προβληματα ειναι μηδαμινα.
    ....κι εγώ όταν έβριζαν την ΟΝ που είναι και η πρώτη που έκανε ιδιόκτητο δίκτυο (ο κωδικός μου είναι 780 κατι, δηλαδή είμαι μέσα στους πρώτους 1000 πελάτες) είπα να τη δοκιμάσω γιατί τα τιμολόγιά τους τότε (το 2006 αν θυμάμαι καλά) ήταν στο 1/4 από εκείνα που έκανα κατά μέσο όρο με το ISDN του ΟΤΕ, και παρείχαν Ιντερνετ 10Mpbs, δωρεάν αστικά, υπεραστικά και διεθνή για τις 15 κυριότερες χώρες της ΕΕ και σταθερά και κινητά για Αμερική και Καναδά, όλα αυτά χωρίς χρονικά όρια, καθώς και καλωδιακή τηλεόραση με 3 μέρες online recording, δηλαδή μπορούσαν τα παιδιά την Τρίτη να δουν μια παιδική εκπομπή που είχε παιχτεί την Κυριακή πατώντας πάνω στον τίτλο της στο ημερολόγιο του REC programm (για τα κυριότερα Ελληνικά κανάλια) και με πάγιο για όλα αυτά 38 ευρώ το μήνα ...τη στιγμή που πλήρωνα στον ΟΤΕ τότε γύρω στα 200-250 το δίμηνο για τηλέφωνο και ISDN σύνδεση στο Ιnternet..

Στην αρχή ήταν χάλια, είχα απογοητευτεί, το Ιnternet ήταν ΟΚ σφαίρα, αλλά το τηλέφωνο απαράδεκτο, έκανε 3-4 μήνες να στρώσει κάπως και πάλι είχαμε θέματα, δεν καταλάβαινες καν τι έλεγε ο συνομιλητής σου, σαν δορυφορικό τηλέφωνο ένα πράμα. Μια έλεγαν ότι φταίει ο ΟΤΕ γιατί μας σαμποτάρει, μια δεν έχει γίνει σωστή ρύθμιση από το δίκτυό μας κλπ κλπ. Για κανα χρόνο τραβιόμασταν έτσι. Έβρισκα ανταπόκριση στο helpdesk, τις πιο πολλές φορές με καλούσαν αυτοί, αλλά οι λύσεις στα προβλήματα προσωρινές. Όλα τα άλλα super αλλά με το τηλέφωνο πρόβλημα.

Εδώ και 3 χρόνια όμως είναι όλα super, κανένα απολύτως πρόβλημα, μιλάω με σταθερά Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, ή και κινητά στην Αμερική και "ξεχνάω" να το κλείσω. Είναι τέλεια! Το έχω συστήσει σε καμιά 20ρια άτομα σε διάφορες περιοχές στις οποίες υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο (πλέον έχει σχεδόν παντού στην Αττική) ..και με ευγνωμονούν !! Βέβαια το κόλπο με την καλωδιακή τηλεόραση δεν παίζει πλέον γιατί τα κανάλια αποσύρθηκαν όταν σχεδιάστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα ..εδω κι ένα χρόνο περίπου, οπότε διέκοψα την καλωδιακή και το πάγιο μειώθηκε στα 32 ευρώ περίπου. Όλα τα άλλα είναι άψογα, και σε μένα αλλά και στους φίλους που έβαλαν ΟΝ και στο Ιντερνετ δεν είχα ποτέ την παραμικρή διακοπή, και τώρα είναι και ταχύτατο .. νομίζω 16Μbps ίσως και παραπάνω download και 2 νομίζω upload ...ποτέ δεν είναι πραγματικά αυτά το νούμερα αλλά στην πράξη είναι ταχύτατο.

Αυτά περί ΟΝ

edit: στη δουλειά έχω Vivodi, την οποία πρόσφατα την εξαγόρασε η ΟΝ...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP