Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 49

Θέμα: Aγορά 520 Ε60

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραια τοτε του φιλου σου το Ε60 εχει καποιο μηχανικο προβλημα φιλε γιαννη.Εγω που το ταξιδευω αυθημερων Τριπολη-Αθηνα 360 χλμ συν τα τοπικα μες την Αθηνα δεν μου καιει τιποτα απο λαδι.Ειναι ευλαβικα συντηρημενο και στην εθνικη οδο του χωνω αρκετα σε γκαζι.
    Αυτό λέω και γω ότι έχει πρόβλημα!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    !H ΒΜW λέει 1 λίτρο ανά 5.000 χιλιόμετρα
    Αμ δεν λεει ετσι...δινει ενα εξωφρενικο οριο, αλλα μη το πιασουμε τωρα γιατι θα χαλασει το thread!!
    Η πενταρα ειναι αμαξι μπανικο και τωρα την βρισκεις και σε καλη τιμη!!

3. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (08-06-11), aristent (09-06-11), E60_Arkadia (08-06-11), giannis_compact (08-06-11), PANOS-E60 (08-06-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είπα εγώ ότι θα με απέτρεπε αυτό το γεγονός από την αγορά του?Εγώ και 4 λίτρα να έκαιγε άν είχα τη δυνατότητα θα το έπαιρνα!H ΒΜW λέει 1 λίτρο ανά 5.000 χιλιόμετρα ανάλογα τον τρόπο οδήγησης!Αυτός το έχει μόνο για ταξίδια με 120χιλιόμετρα/ώρα!Δεν καταλαβαίνω τον επιθετικό τόνο...Απλά αυτό που γνωρίζω είπα!
    Γιαννη με παρεξηγησες,εαν φανηκα επιθετικος απεναντι σου, σου ζητω συγνωμη!!! δεν ειχα προθεση....., απλα στην ερωτηση του συμφουριτη (steliosm46 )για την επικειμενη αγορα e60, του απαντας:

(Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!)

Θα μπορουσες να του πεις ευθεως,τι το θες το καρουλι....;
    Οσο για την επισημη θεση της bmw σχετικα με την καταναλωση λαδιου,300 mm στα 1000 χλμ,κοινως αστα-βραστα......

5. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (09-06-11), giannis_compact (08-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη με παρεξηγησες,εαν φανηκα επιθετικος απεναντι σου, σου ζητω συγνωμη!!! δεν ειχα προθεση....., απλα στην ερωτηση του συμφουριτη (steliosm46 )για την επικειμενη αγορα e60, του απαντας:

(Πάντως ο κολλητός μου που έχει 520 με Μ54 2,2 με 50.000 χιλιόμετρα και το έχει αγορασμένο καινούριο καίει πάρα μα πάρα πολύ λάδι!Πάρα πολύ σχολαστική συντήρηση και ήπια οδήγηση και παρόλα αυτά από αλλαγή σε αλλαγή (10 χιλιάδες χιλιόμετρα) καίει 2-2μισι λίτρα και παραπάνω!Έχω ακούσει και από άλλους με 2,2 παράπονα για κατανάλωση λαδιού!)

Θα μπορουσες να του πεις ευθεως,τι το θες το καρουλι....;
    Οσο για την επισημη θεση της bmw σχετικα με την καταναλωση λαδιου,300 mm στα 1000 χλμ,κοινως αστα-βραστα......
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αλέξη δεν παρεξηγώ εύκολα δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη
    Απλά τελικά η κατανάλωσή του τελικά είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όσο έγραψα 500 ml/250 χιλιόμετρα είναι πολύ μεγάλο νούμερο!

7. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

alexm (08-06-11)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι φυσιολογικό όμως κάτι τέτοιο? (Δεν είμαστε και πολύ οφ τόπικ μιάς και ο Στέλιος ρώτησε και για τα προβλήματα που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα)
    πολύ σωστό!! και δεν το ήξερα αυτο για το συγκεκριμένο μοτέρ...Άρα δηλαδή απο οτι κατάλαβα είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση λαδιού έτσι?,εαν το πάρει θα πρέπει να το έχει υπόψην ο άνθρωπος...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολύ σωστό!! και δεν το ήξερα αυτο για το συγκεκριμένο μοτέρ...Άρα δηλαδή απο οτι κατάλαβα είναι φυσιολογική αυτή η κατανάλωση λαδιού έτσι?,εαν το πάρει θα πρέπει να το έχει υπόψην ο άνθρωπος...
    2-2μιση λίτρα ναι!Η κατανάλωση που έχει το αυτοκίνητο του φίλου μου δεν είναι φυσιολογική και μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα!

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

2-2μιση λίτρα ναι!Η κατανάλωση που έχει το αυτοκίνητο του φίλου μου δεν είναι φυσιολογική και μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα!
    Άρα τι γίνεται..Κάθε φορά που αλλάζεις λάδια εάν παίρνεις πχ 6 λίτρα πόσα παίρνει η 520 δεν ξέρω...Παίρνεις και ένα λίτρο εχτρά για να έχεις να συμπληρώνεις? ή το αφήνεις και στην επόμενη αλλαγή θα είναι 2-2.5 λίτρα κάτω?

Να το θέσω και ποιό καλά...Όποιος έχει 520 κουβαλάει στο πορτπαγκάζ και ένα-δύο λίτρα λάδι και συμπληρώνει?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliosm46 : 08-06-11 στις 23:46

Rides
    3

Προεπιλογή

Αυτό λέω και γω ότι έχει πρόβλημα!
    Οκ Γιαννη απλα μου εδωσες να καταλαβω οτι ειναι φαινομενο που εχουν ολα τα Ε60 Μ54.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ Γιαννη απλα μου εδωσες να καταλαβω οτι ειναι φαινομενο που εχουν ολα τα Ε60 Μ54.
    Όχι όχι σε καμία περίπτωση!Απλά ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει αυτό το πρόβλημα!Εξάλλου ο Μ54 θεωρείται από τους καλύτερους κινητήρες της εταιρείας είναι δυνατόν να έχουν όλα αυτό το πρόβλημα?Απλά έτυχε στο συγκεκριμένο αμάξι!!

13. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

E60_Arkadia (08-06-11)

Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρα τι γίνεται..Κάθε φορά που αλλάζεις λάδια εάν παίρνεις πχ 6 λίτρα πόσα παίρνει η 520 δεν ξέρω...Παίρνεις και ένα λίτρο εχτρά για να έχεις να συμπληρώνεις? ή το αφήνεις και στην επόμενη αλλαγή θα είναι 2-2.5 λίτρα κάτω?

Να το θέσω και ποιό καλά...Όποιος έχει 520 κουβαλάει στο πορτπαγκάζ και ένα-δύο λίτρα λάδι και συμπληρώνει?
    Ενταξει λυσσα το εκανες,δεν μιλαμε για alfa του'80,ειναι απλα τα πραγματα,αλλαζεις λαδια και τελος.Μην ξεχναμε οτι ο κατασκευαστης λεει επομενη αλλαγη σε 25000χλμ,αρα ειναι λογικο να υπαρξει καταναλωση λαδιου.Αν για οποιαδηποτε λογω θελει συμπληρωμα θα σε ειδοποιησει με μηνυμα στο i-drive.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP