Σε περιοδους σαν αυτη, η κριση, επιβαλλει οτι μας δινουν να το δεχομαστε.
Τι πουρό τι καγκουρό, τσεπες εχουν και τα δυό.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι το μπροστά μέρος είναι πολύ busy, με πολλές γραμμές και ακόμα πιο πολλές ακμές και γωνίες. Αντίθετα τα πίσω φτερά δείχνουν πολύ άδεια, πολύ απλά και ίσως πολύ φουσκωτά. Βέβαια μου αρέσει η μούρη του που είναι κάθετη, και τα φωτιστικά σώματα. Πίσω δείχνε πολύ πιο "απλό" απ'ότι μπροστά.
Δεν θεωρώ ότι η σχεδίαση είναι ομοιογενής. Παρόλα αυτά, δεν είναι άσχημη. Θα την χαρακτήριζα elegant. Σαφώς πιο politically correct από την Ζ4.
![]()
Εγώ τουλάχιστον το MILF θα έπαιρνα.... Το αμάξι σας το χαρίζω....
Παρότι το design αρκετών τελευταίων Merc μου αρέσει γιατί δείχνει αρμονικό, δυναμικό και έλεγκαντ, το συγκεκριμένο νέο slk το βρίσκω ΧΑΛΙΑ!
Παραφορτωμένο με λεπτομέρειες με μικροακμές και φουσκωματάκια καταντά ένα σχήμα συνολικά ανέμπνευστο, σαν ο σχεδιαστής να μην ήταν ευχαριστημένος με το όλο και κάθε φορά που το έβλεπε να προσέθετε και κάτι!
Μοιάζει με facelift του προηγούμενου (δεν ξέρω και αν όντως είναι) και κατ εμέ δεν έχει τπτ καινούργιο να πει. Καμία σχέση με αρμονία και ομοιογένεια!
Μόνο το εσωτερικό copy paste από sls μου αρέσει! Αν και άμα είχα δώσει 300,000 για sls τώρα θα αισθανόμουνα λίγο παραπλανημένος...ένεκα απώλειας της μοναδικότητας.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Ειμαι ο μονος που βλεπει στοιχεια της πρωτης sl (gullwing) στη γριλια της μασκας;