παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο!
πραγματικα χαιρομαι που δεν ειμαι υποψηφιος αγοραστης αυτης της κατηγοριας διοτι θα ειχα μεγαλο πονοκεφαλο μιας και η Ζ4 μου αρεσει πολυ επισης.
παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο!
πραγματικα χαιρομαι που δεν ειμαι υποψηφιος αγοραστης αυτης της κατηγοριας διοτι θα ειχα μεγαλο πονοκεφαλο μιας και η Ζ4 μου αρεσει πολυ επισης.
S8N (13-01-11)
αντικειμενικα μου φανηκε πολυ ομορφο αυτοκινητο.
Οι καθρεφτες ειναι λιγο ..... Μου θυμιζουν πεζο 407
Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτο και στη Ζ4 μαλλον θα εγερνα στη Ζ4
Stathis (13-01-11)
Καλυτερα.
Τους κανεις κερασμα ενα Χοντο και απολαμβανεις σπεσιαλ περιποιηση.
Α ρε ΔΝΤ ζημιες που κανεις
Πολυ ωραιο και δειγμα της καλης δουλειας που κανει η ΜΒ τον τελευταίο καιρο
στο design.
Αλλα δεν ειναι του γουστου μου!![]()
Η δικη μου αποψη ειναι πως η νεα slk εχει ενα νεο ομορφο σχεδιασμο που συνδυαζει το ρετρο με το συνχρονο σχεδιαστικο στυλ πολυ καλα κ μεσα κ εξω.Τωρα οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα σιγουρα θα ειναι καλυτερα απ το προηγουμενο ,για το ποσο θα μας τα πουν τα τεστ που θα γινουν...Παντως τα μηχανικα συνολα 1.8 που`εχουν για την Ελλαδα ειναι ενα σοβαρο ατου για τον ανταγωνισμο.Σε σχεση με την Ζ4 αντικειμενικα κ οχι προκατιλειμενα νομιζω πως αν εξαιρεσουμε τον τομεα του κρατηματος στο οριο εχει παρει προβαδισμα σαν συνολο (σχεδιασμος ,τεχνικα ,value for money ) .Οχι μεγαλο βεβαια ,αλλα οπως παντα τα δυο αυτα μοντελα (slk - z4) ειναι αμεσα ανταγωνισιμα .Την ζυγαριο την γερνει παντα η προσωπικη επιλογη που εχει να`κανει με την προσωπικοτητα του καθενος.
προσωπικα μου θυμιζει Sl σε σμικρυνση , και κωλο απο το Sports coupe https://www.autospies.com/images/use...orts_coupe.jpg , οι καθρεφτες επισης απαραδεκτοι. Κατα τ αλλα καλο!![]()
Πανέμορφο!!! Θα πάρω αυτό της τελευταίας φωτογραφίας του πρώτου ποστ μαζί με το MILF για μια εναλλακτική βόλτα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 13-01-11 στις 16:06
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway