Σελίδα 98 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100108 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 971 έως 980 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω.Πανω στη μεταλλικη τραβερσα χωρις το ζελατινακι που εχει απο κατω ο μαγνητης.Πιαστο και με ενα δεματικο και δεν θα εχεις αλλο προβλημα
    θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια. τορα οσο αφορα που ειναι αργο και ψιλοκολαει να σβησω τιποτα απο την καρτα? οπως τα games για παραδειγμα η δεν θα δω διαφορα?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι φιλε μου ετσι μου πε. του λεω επακριβως οτι την εχω γειωσει πανω στο σασι πισω απο το μηχανημα και το σημα κανει διακοπες συνεχεια και μου απανταει. αν κανει διακοπες το σημα βγαλτην και βαλτην πανω στο ταμπλο και θα πιασει καλητερα. εμεινα λιγο μακακας οταν το πε
    Πανω στο ταμπλο ΔΕΝ προκειται να δουλεψει. Δεν ξερω με τι λογικη στο πε. Η κεραια εχει 3 γραμμες.
    1η: σημα
    2η: θετικο
    3η: αρνητικο
    Οι δυο πρωτες φευγουν μεσω του καλωδιου(αν δεις το βυσμα, το καρφι στο κεντρο ειναι η μια και περιμετρικα ειναι η δευτερη. Μεταξυ τους υπαρχει μονωση.)
    Η τριτη ειναι το αρνητικο και φευγει στο σασι μεσω της πλατης. Πανω σε πλαστικο το σημα θα ειναι εξωφρενικα ασθενικο, ενω με τη ζελατινα πανω η κεραια χανει ενα 60-70%.

Για το κολημα που τραβαει, δοκιμασε (με το μηχανημα να δουλευει και ενω εισαι στη λειτουργια του ραδιο, χωρις να εχεις ενεργοποιησει gps) να βγαλεις και να ξαναβαλεις την sd καρτα. Ακουγεται μπακαλιστικο αλλα σε μενα δουλεψε.
    Προληπτικα σου λεω να κανεις και ενα καλιμπραρισμα στην οθονη σου. Προσεκτικο, με το stick που ειχε μεσα η συσκευασια. Αν δεν ειναι καλιμπραρισμενη δεν θα μπορεις να πατησεις τα μικρα "πληκτρα" αφης που εμφανιζονται στην οθονη.

3. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

BILL007 (18-09-10), m-power_01 (17-09-10), Moufas E46 (18-09-10), PSDEDES (18-09-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημερα ακολουθησα τις οδηγιες του φιλου ghost rider και οντως η κεραια του gps δουλεψε κανονικα. ειχα φουλ σημα και για πρωτη φορα δεν χαθηκε σε κανενα σημειο της διαδρομης. φιλε ghost rider σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες και το ενα θεματακι λυθηκε. τωρα απομενει η αποστολη της καρτας στον ζερβουδακη ωστε να την σεταρει και να ανοιγουν ολα τα προγραμματα κατι που δεν γινεται τωρα καθως και η αποκαταστηση του προβληματος στο ραδιο οπου εχω προβλημα ληψης . ελπιζω να λυθουν και αυτα το συντομοτερο ωστε να απολαυσω το μηχανημα χωρις αλλα προβληματα

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

δε μου λετε λεβεντες θυμαστε πως συνχρονιζουμε το bluetooth της dynavin με το κινητο(για ανοιχτη ακροαση)? εχασα το manual και δεν βγαζω ακρη

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε μου λετε λεβεντες θυμαστε πως συνχρονιζουμε το bluetooth της dynavin με το κινητο(για ανοιχτη ακροαση)? εχασα το manual και δεν βγαζω ακρη
    βαζεις on το bluetooth στο κινητο.on και στο dynavin και μετα τσεκαρεις τις 3 επιλογες που εχει και κανεις αναζητηση συσκευης.μετα το αφηνεις στο αυτοματο και καθε κληση που θα δεχεσαι θα μιλας και θα ακουγεσαι απο τα ηχεια.

7. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

dimtz (26-09-10)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    βαζεις on το bluetooth στο κινητο.on και στο dynavin και μετα τσεκαρεις τις 3 επιλογες που εχει και κανεις αναζητηση συσκευης.μετα το αφηνεις στο αυτοματο και καθε κληση που θα δεχεσαι θα μιλας και θα ακουγεσαι απο τα ηχεια.
    εννοεις αναζητηση απο το κινητο γιατι τετοια επιλογη δεν εχω δει στο dynavin. σωστα?

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εννοεις αναζητηση απο το κινητο γιατι τετοια επιλογη δεν εχω δει στο dynavin. σωστα?
    αναζητηση απο το κινητο και να συνδεθει με το dynavin, το προηγουμενο κινητο που ειχα μου το ειχαν ρυθμισει στην Θεσ/νικη και δουλευε μια χαρα, θα δοκιμασω αυριο αυτο που λεει και ο bmwologos και βλεπουμε

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

H τιμη συνεχιζει να βρισκεται στον ουρανο για την οθονη?

Rides
    1

Προεπιλογή

εχει ανεβει ακομα πιο πανω !!!!!!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει ανεβει ακομα πιο πανω !!!!!!!!
    Έχει τρελή ζήτηση!Και έμαθα ότι ετοιμάζουν και μηχάνημα τώρα με ενσωματομένο mpeg4!

Σελίδα 98 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 488896979899100108 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP