Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Σημερα πηγα το αμαξι για βιολογικο καθαρισμα εσωτερικου επειδη κλεινει τα 2 χρονια και επειδη προχθες γυρησα απο διακοπες και ηταν χαλια(στα ματια μου).Ο ανθρωπος που το πηγα ειναι και ο ιδιος που μου το πλενει κανονικα...και μολις το βλεπει μου λεει...αααα το δικο σου αφου εισαι ψειρας(ναι ειμαι το θελω παντα καθαρο, εχει τυχει να βρεχει και εγω στο υπογειο μου να γυαλιζω το αμαξι...χαχαχα)....το αμαξι σου θα ειναι ευκολο σαν αποστειρωμενο ειναι.Παιδια το τι βρωμα εβγαλε δεν μπορω να σας πω...καφε ειχε γινει το υγρο που εβαλε,το εκανε 2 φορες μαλιστα γιατι ουτε ο ιδιος το πιστευε...απορω που βρεθηκε τοση βρωμια ρε παιδια και ειμαι ανθρωπος που το εχω παντα καθαρο πριν μπω μεσα τιναζω τα ποδια(ναι μην γελατε)αν γινοταν και τα δοντια θα επλενα πριν μπω.(ολα τα οχηματα μου ειναι ετσι)...τελος οταν το ειδα μετα απο 4 περιπου ωρες το θεαμα ηταν απιστευτο...απλα ηταν τελειο...αξια ολου του καθαρισμου και απ εξω 70ευρω(φιλικα).παντως καταλαβα οτι μπορει να νομιζουμε οτι ειναι καθαρο το αμαξι μας αλλα στην ουσια καθε 6 μηνες με ενα χρονο πρεπει να του κανουμε και κανενα βιολογικο καθαρισματακι...

2. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (20-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP