-
Η ιστορία μιας Μ3
Θυμάστε οτι είχα μια Ε36 Μ3 αν και δεν την είδατε ποτέ, γιατί απο τότε που μπήκα εδώ στο φόρουμ την είχα ήδη προς πώληση και δεν μπορούσα να έρθω σε κάποια συνάντηση να την δείτε. Οι λόγοι? Στο τέλος θα αναφερθούν....
Όλα ξεκίνησαν στις 10/05/06 όταν με τον αδερφό μου είδαμε αυτή την αγγελία σε γνωστή μάντρα:

Μετά αφού είδαμε, οδηγήσαμε το 325i Full M Packet και πρήζαμε τους γονείς μας να μας βοηθήσουν να το πάρουμε.... Οπότε έβαλα εγώ ότι είχα και δεν είχα, έβαλε και ο αδερφός μου, έβαλαν και οι γονείς μας το μερτικό τους και ξεκινήσαμε διαδικασίες να το πάρουμε....
Αφού λοιπόν τακτοποιήθηκαν τα έγγραφα περί αγοράς κλπ:

Στείλαμε τον πατέρα μας πρωί πρωί στην τράπεζα να καταθέσει 13.000Ε για να πάμε στις 13/05/06 στον άνθρωπο να πάρουμε το αυτοκίνητο....

Επιτέλους το 325i ήταν στο γκαράζ μας, όπου μέχρι και φίλοι στηνόντουσαν να φωτογραφηθούν!
Οφείλω να πω οτι στην γειτονιά μου ήταν αμαρτία το αμάξι τότε.....

Αφού λοιπόν περάσανε τα χρόνια, δουλειά είχαμε και καλή μάλιστα πήραμε την απόφαση εγώ, ο αδερφός μου και ο πατέρας μου να το κάνουμε Μ3, αφού ήταν ήδη look γιατί να μην είναι και τα μηχανικά?
Έτσι πήγαμε στον Σίττα στα Σπάτα και ξεκίνησε η μετατροπή....

Και είχαμε κυριολεκτικά το Μιτρίο μας!

Δυστηχώς όμως αυτό το παιδικό όνειρο δεν κράτησε πολύ καιρό, θέλεις απο φόρους, θέλεις που χάσαμε όλοι τις δουλειές μας, θέλεις που αρρώστησε η μάνα μου έπρεπε να το δώσω......
Δεν μου ήταν εύκολο για ένα αμάξι που στερήθηκα απο γκόμενα μέχρι τσιγάρο για να το κάνω να με πηγαίνει όπως εγώ γούσταρα να το αποχωρηστώ αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή....
Όμως τουλάχιστον ξέρω πως κάποια στιγμή θα μου έρθει άλλο και ίσως πολύ καλύτερο απο αυτό, λένε πως ότι φεύγει φεύγει για να έρθει καλύτερο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 26-08-11 στις 09:58
Αιτία: .....
-
The Following 7 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:
black_beauty (26-08-11), gant (26-08-11), joseph (26-08-11), katsaraios (26-08-11), nik200 (26-08-11), S8N (27-08-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP