γεια σας παιδια γυρισα απο ταξιδι ψηλοφορτωμενος και εκατσαν οι 2 αναρτησεις πισω λογο παλαιοτητας... ευκαιρια για kw εχετε γνωμες ποια 1 η 2 ?? για 3 δεν σηκωνει η τσεπη....και μια τιμουλα πανω κατω. ευχαριστω
γεια σας παιδια γυρισα απο ταξιδι ψηλοφορτωμενος και εκατσαν οι 2 αναρτησεις πισω λογο παλαιοτητας... ευκαιρια για kw εχετε γνωμες ποια 1 η 2 ?? για 3 δεν σηκωνει η τσεπη....και μια τιμουλα πανω κατω. ευχαριστω
αααα ε36 coupe με 18αρες csl
καλησπέρα γιατί ψάχνεις μια τοσο ακριβή λύση εάν επιτρεπεται?πιο ε36 είναι 3,18 3,20,μ3 γιατί εάν δεν έχεις μεγάλη υποδύναμη είναι πεταμένα λεφτά κατα τη προσοπική μου άποψη μια τόσο ακριβή ρυθμιζόμενη ανάρτηση με μια τετράδα καλά μπιλστάιν έχεις λύσει το προβλημά σου και κρατάς τα μισά λεφτά τσέπη
Samaro (21-08-10)
παει για 28αρη αλλα θελω καλη αναρτηση γιατι αξιζει τα λεφτα η συγκεκριμενη
πριν 2 χρονια ρωτησα στη θεσσαλονικη για kw2 και μου ειπαν 1200 τοποθετημενη
παντως bilstein + hr ειναι πολυ καλη λυση για αγρια ζοριλικια και αρκετα οικονομικοτερη
λαβε υποψη οτι σε καθε περιπτωση θα χασεις σε ανεση
Samaro (21-08-10)
Ο βρεγμένος τη φοβάται τη βροχή ? 36άρι με 18αρες ... ποιά άνεση ...?![]()
bilstein me hr φοραω τωρα. θελω αλλαγη
φίλε μου εγώ έχω ένα ε46 3,30 και εδώ και τρία χρόνια φοράω μπιλστάιν με ειμπαγκ το αυτοκίνητο στέκεται αξιοπρεπέστατα χωρίς βέβαια να διεκδικεί δάφνες απο κάποια ρυθμιζόμενη ανάρτηση όπως τη καβέ ή της μπιλστάιν την πςς9 εάν δε κάνω λαθος.τώρα το θέμα είναι τι μπιλστάιν φόραγες γιατί έχει αρκετούς τύπους και δεν έχεις μείνει ευχαριστημένος?βέβαια περι ορέξεος κολοκυθόπιτα για ρυθμιζόμενη πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στη στέπη και προσοχή πάντα στο μάστορα απο το τι θα σου προτείνει μέχρι πως θα στη τοποθετήσει και ιδιαίτερα στη ρύθμιση καλή τύχη
οταν πηγα να ρωτησω για την kw2 σε γνωστο ''συνεργειο''
του καλοχωριου θεσσαλονικης περα απο τη τιμη των 1200 ευρω μου ανεφερε οτι δικαιουμαι μια δωρεαν επαναρυθμιση εντος του μηνα. Αλλα να μην εχω πολλες απαιτησεις σαν κατι πιτσιρικια με σαξοραλλα που του ζαλιζουν τον ερωτα.
ενδεικτικα να αναφερω οτι τις περισσοτερες φορες που παω για ζυγοσταθμιση στα διαφορα ξεφτερια της γειτονιας πληρωνω δυο και τρεις φορες μεσα στην ιδια εβδομαδα για δικη τους αμελεια η ανικανοτητα.
Οταν δε ξερουν να ζυγοσταθμουν θα ξερουν να ρυθμιζουν kw2;
Θα τη ρυθμισουν με τη πρωτη σωστα ή με την ενδεκατη;![]()
nikos1400 (02-11-10)