Εβγαζα και εγω φωτο στις διακοπες μου στους Ν.Πορους για δειτε αυτο:
![]()
Εβγαζα και εγω φωτο στις διακοπες μου στους Ν.Πορους για δειτε αυτο:
![]()
Nino (24-08-10)
Τωρα αγγιξες χορδες που δεν επρεπε.
Θα επανελθω αργοτερα απο το πισι μου.
Δεν είναι καινούργιο μοντέλο Αρη, είναι καμμιά δεκαετία και βάλε στην αγορά. Η Harley πορεύεται με τη λογική του customizing. Ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να βρει ένα σκασμό original αξεσουάρ και να κάνει τη μηχανή του να δείχνει μοναδική.
Εντελώς αντι-χρηστική μηχανή, απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν και άλλη μηχανή γιά να κάνουν τη δουλειά τους ... Αν είχα χώρο στο σαλόνι μου θα έβαζα μία Harley γιά χάζι ...
aristent (25-08-10)
Αυτό το μοντέλο λέγεται Iron 883 και είναι το καλύτερο για οδήγηση.
Εχει δυναμικό κράτημα, ωραία ροπή και μεστές μεσαίες στροφές.
To χρώμα αυτό λέγεται Denim και ακριβώς όπως ένα τζην ξεβάφει στα σημεία που τρίβεται, το ίδιο κάνει και αυτό, ( ο λόγος που ο οδηγός της έχει βάλε προστατευτικό στο τεπόζιτο).
Μια απο τις μηχανές που έχει δική της λογική και είτε την αγαπάς είτε τη μισείς.
Εγώ την αγαπώ.
Φυσικά και δεν είναι καθώς και δεν θα γίνει ποτέ supersport ή ακόμα και έστω χρηστικό αντικείμενο...
Αλλά όπως είπαμε, ορέξεις είναι αυτές, ότι ζητάει ο καθένας απο μια μηχανή, είναι καθαρά υποκειμενικό...
Πολύ ωραία μηχανή!Ι Like it!![]()
Παρομοια εχω δει στον Πειραια,πολυ ομορφη!!!
Ι donut understeer...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”