Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: E46 Περί ελαστικών ο λόγος…

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή E46 Περί ελαστικών ο λόγος…

Ακούω τις γνώμες σας για ελαστικά..

Πλέον φοράω 18άρια Μαμά και έτσι θα πάω σε 225/40/18 & 255/35/18.

Δε θέλω link από μαγαζιά μιας και έχω φίλο λαστιχά που τα φέρνει σε πολύ καλές τιμές, απλά κολλάω στην επιλογή...

Είχα Pirelli Pzero σε 19άρια, τα λάστιχα ήταν αλλού όταν ήταν καινούργια δε ξεκολλούσε το αυτοκίνητο σε σημείο να φοβάσαι να στραβώσει το σασί (υπερβάλω αλλά... )

Μετά από ένα χρόνο απογοήτευση πλήρης... γλιστρούσε με 3η.. και σα να μην έφτανε αυτό τα μπροστινά είχαν στραβώσει και το αμάξι ψάρευε, ευτυχώς βρήκα τι έφταιγε. (μπορεί να έφταιγα κ γω- λαστιχάς μιας και δεν είχα σωστή πίεση ποτέ)

Αν ήταν να τα κρατήσω για ένα χρόνο σίγουρα θα ξαναέβαζα αυτά!!! όμως είναι πολύ ακριβά για ένα χρόνο μιας και υπάρχουν τα kumho ku39 που τα έχει φίλος σε Μ3, Nexen Su1 που το φορούσα στα 18άρια πίσω 5ετίας παρακαλώ και κρατούσε απίστευτα, ξέχασα αυτά που ήξερα πραγματικά μή μιλήσω για τα Conti sport 3 που είχα μπροστά του 2007 που δε ξεκολλούσε η μούρη ...

Είμαι ανάμεσα σε Premium μάρκες...

1) Michelin pilot sport 3 (μισελέν δεν είχα ποτέ και έτσι για το γαμώτο θέλω να βάλω μια φορά να δω τι παίζει μιας και όσοι είχαν μου έχουν πει άμα δε βάλεις δε μπορείς να καταλάβεις.... οδήγησα 318ci cabrio με 225 μπρος πίσω μου φάνηκε λες και πετάγονται κομμάτια όταν το στρίβεις... ....από άλλους έχω ακούσει ότι σπάνε από μέσα τα λινά και γενικά ότι είναι ευαίσθητα... κρίμα που δε βγαίνει Ευρώπη το Super Sport σε 255/35/R18, μόνο από Αμερική μπορώ να βρω και δεν έχω σκοπό να δώσω 1500 για τετράδα επειδή είναι μαιντανοί ... )

2) Conti sport 5 ( Έχω ακούσει τα καλύτερα απ την άποψη ότι είναι καλά.. μέχρι εκεί όμως δε τα έχει κάποιος σε γρήγορο αυτοκίνητο )

3) Goodyear Eagle F1 ( Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, τα έχει φίλος σε civic τάπερ ER3, αλλά είναι καινούργια και δεν είναι αντικειμενικό για μένα... )

4) Bridgestone potenza S001 ( ? )

5) Yokohama S-drive (?)

Την μεσαία κατηγορία του στυλ Vredestein, hankoon, falken κλπ τη φοβάμαι λίγο, προτιμώ να μπάξω μια 4άδα nexen για κανα χρόνο και να πετάξω άμα είναι μετά, την Premium την θεωρώ σίγουρη, έτσι θέλω να πιστεύω.

Γενικά έχω χαθεί λίγο... και θα ήθελα γνώμες αν έχει φορέσει κάποιος τέτοια λάστιχα σε ΒΜW και ειδικά σε 46άρι δυνατό σε 18άρια.

Περιμένω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JiMk86 : 06-11-15 στις 14:55
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

2. The Following User Says Thank You to JiMk86 For This Useful Post:

ghost-rider (06-11-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP