Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Bmw e36 4cyl sedan vogtland junior kit

Rides
    0

Προεπιλογή Bmw e36 4cyl sedan vogtland junior kit

Εχει δοκιμασει κανεις το junior kit της Vogtland . Σετακι αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος 40-20mm? για e36 sedan

https://shop.vogtland.com/index.php/...is-318tds.html

Eχει ακουσει κανεις τιποτα ?
    Στο εξωτερικο εχω ακουσει αρκετα καλες κριτικες καλο σχετικο κρατημα χωρις να ειναι πολυ σκληρο .

Επισης θελω να ρωτησω χαμηλωμα 40-20 ειναι πολυ για sedan ?
    Σε φωτο που εχω δει e36 sedan με τετοια Vogtland αλλου το χαμηλωμα φαινεται καλο ... σε καποιο αλλο e36 ομως οι τροχοι χωνονται μεσα στα φτερα... μιλωντας παντα για 205/60 15 .
    Γνωριζει κανεις μπορει να βοηθησει ?

Rides
    2

Προεπιλογή

με 15 αρες που φορας μην το βαλεις...θα κατσει πολυ κατω...
    βαλε της eibach το σετακι (pro-system) απο ebay de μικρη διαφορα σε τιμη απο της vogtland.(προς τα πανω).
    εγω με 17αρες και εχει λιγο κενο το λαστιχο απο το θολο.(πισω ειναι στην ευθεια σχεδον).
    οποτε εσενα με 15αρες μπροστα θα πεσει οκ της eibach ενω με της vogtland πιθανο ειναι να κρυφτει το λαστιχο...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

3. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

diosak (06-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το συγκεκριμενο σετακι vogtland ειναι ελατηρια & αμορτισερ .Το eibach pro system δινει μονο ελατηρια . Με τι αμορτισερ πρεπει να σεταριστει για να δουλεψει οπως το αντιστοιχο της vogtland που εχει βελτιωση στο κρατημα χωρις να χτυπαει στο δρομο ?

Αυτη τη στιγμη εχω μετρησει " αερα " μεταξυ τροχου & τελειωματος φτερου 6,2 εκ μπρος και 3,2 πισω.

Παραθετω φωτο απο 2 ε36 που βρηκα σε forum οπου φαινονται διαφορετικα αποτελεσματα

1η φωτο
    https://www.bimmerforums.com/forum/s...st-impressions

2η φωτο

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grbimmer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το συγκεκριμενο σετακι vogtland ειναι ελατηρια & αμορτισερ .Το eibach pro system δινει μονο ελατηρια . Με τι αμορτισερ πρεπει να σεταριστει για να δουλεψει οπως το αντιστοιχο της vogtland που εχει βελτιωση στο κρατημα χωρις να χτυπαει στο δρομο ?

Αυτη τη στιγμη εχω μετρησει " αερα " μεταξυ τροχου & τελειωματος φτερου 6,2 εκ μπρος και 3,2 πισω.

Παραθετω φωτο απο 2 ε36 που βρηκα σε forum οπου φαινονται διαφορετικα αποτελεσματα

1η φωτο
    https://www.bimmerforums.com/forum/s...st-impressions

2η φωτο
    κανεις λαθος...
    το eibach pro system ειναι σετ αμορτισερ-ελατηρια.
    το pro-kit ειναι μονο ελατηρια που λες...
    παρε σετ αναρτησης και μην παντρεψεις αλλα αμορτισερ με αλλα ελατηρια...
    της eibach ειναι πιο νορμαλ χαμηλωμα απο το vogtland με αποτελεσμα να ειναι πιο ηπιο κοντα στο μαμα m-pack...
    και αυτο το λεω γιατι το φοραω στο δικο μου ε36 οποτε εχω στη πραξη αποψη και οχι οτι τι ακουσα κλπ.
    ψαξε στο ebay de αμα ψωνιζεις απο ιντερνετ το χουν κανα 400αρι με τα μεταφορικα κομπλε..

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

6. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

grbimmer (07-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχεις καποιο link δεν μπορω να βρω στο ebay.de

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grbimmer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις καποιο link δεν μπορω να βρω στο ebay.de
    Επειδή λείπω επαρχία και γράφω από κινητό της κακιάς ώρας,στην αναζήτηση του ebay de γράψε BMW e36 316 eibach sportfahrwerk limousine 30mm.
    Θα στο βγαλει ααμέσως.
    Το χει 392ε + μεταφορά.
    Ρώτησε τον για τα μεταφορικά.
    Νομίζω 25ε είχα πληρώσει.
    Τότε τα είχε προσφορά 250..
    Είναι μαύρο χρώμα και οι μπουκάλας και τΑ ελατήρια...θα μείνεις ικανοποιημένος..

e36 till death!

9. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

grbimmer (08-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω για την απαντηση .
    Εννοεις τοτε σετ eibach με αμορτισερ Β4 Βilstein. Οπως φαινεται στο link

https://www.ebay.de/itm/EIBACH-BILST...3D181703805527

Με κινδυνο να γινω κουραστικος τα συγκεκριμενα αλλα οτιδηποτε εψαξα σε eibach και εδω και στο internet ξεκινα σε 3 ποντο ελατηριο μπρος πισω .
    Πισω 3ποντα eibach θα κατεβαζουν παραπανω απο το vogtland που ειναι 2 ποντο οποτε θα εχουμε εντονοτερο το θεμα που αναφερεις και εσυ με τις 15 αρες ,δεδομενου οτι εχω αερα μολις 3,2 εκ πριν αρχισει να κρυβεται ο τροχος .

Μπροστα οντως θα κατεβω 1 εκ λιγοτερο σε σχεση με τα vogtland που ειναι 4 ποντα , μπρος ομως εχω αερα 6 εκ απο το γεισο του φτερου ουτως η αλλως

μια η αλλη ερχεται με ποιο εντονο προβλημα πισω...

Rides
    2

Προεπιλογή

Όχι φίλε τα αμορτισερ είναι eibach...
    Για ψάξε καλύτερα...βΑλε στην αναζήτηση ολόκληρο το κειμενο που έγραψα.
    Μπροστά θες άνεση μπροστά τρωει το ζορι η ανάρτηση.πίσω θες κράτημα..
    Με λιγΑ λόγια δεν το "μπρουμουτιαζει".
    Πίσω βαζεις 2 λάστιχενια στηριγματα από ε46 και σηκωνεται μισό ποντο και οκ.
    Τα νo.gtland είναι ****** κΑι κάθονται πιο κάτω να το ξέρεις...

e36 till death!

Rides
    0

Προεπιλογή

Εβαλα ακριβως το κειμενο οπως ειπες στο ebay de αλλα δεν υπαρχει κατι πιθανως το συγκεκριμενο μαγαζι δεν διαθετει το συγκεκριμενο σετακι και εχει βγαλει το listing απο το ebay .
    Μολις βρεις ευκαιρια και το βρεις στειλε μου καποιο link η μαγαζι που πιθανως να το φερνει εδω γιατι και σε μαγαζι αντιπροσωπο της eibach που ρωτησα δεν ειχε τετοιο σετακι .
    Επισης ποιος ειναι ο κωδικος τoυ λαστιχενιου στηριγματος απο e46 που αναφερεις ?
    Ειχα την εντυπωση οτι οταν λενε 40-20 χαμηλωμα ειναι οντως τοσο δεν ηξερα οτι τα vogtland χαμηλωνουν παραπανω απλως ειχα ακουσει αρκετα καλες κριτικες γι'αυτο επεμενα σ'αυτα

Rides
    2

Προεπιλογή

Άστο αύριο που γυριζω θα βάλω Λίνκ και θα σου πω τα πάντα μΕ φωτο απο το δικό μου κλπ

e36 till death!

14. The Following 2 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

BILL007 (09-05-15), grbimmer (09-05-15)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP