-
Εξαγωγή αυτοκινήτου
καλησπερα χρονια πολλα κ καλη χρονια
...επειδη τα οικονομικα δεν λενε να στρωσουν σκεφτομαι να εξαγω το αυτοκινητο...στην περιπτωση που βρεθει καποιος κ θελει να το παρει τι διαδικασια χρειαζεται να ακολουθησω κ ποιο το κοστος????να σημειωθει οτι το αυτοκινητο εχει προσωρινη παραδοση πινακιδων κ δεν χρωσταει τελη!!!
-
-
Έχεις κάποια διεύθυνση εξωτερικό?
-
-
Κατ'αρχας ΟΡΙΣΤΙΚΗ διαγραφη στο μηχανολογικο, και μετα μιλα με εναν καλο εκτελωνιστη...
-
-
ρωτησα στο τελωνειο κ για να βγαλουν πρασινη καρτα,ασφαλεια για ενα μηνα κ πινακιδες για ενα μηνα θελουν το χαρτι της οριστικης διαγραφης απο το υπουργειο κ 450 ευρω!
-
The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:
-
εμενα ηρθε ενας Ελληνας απο Γερμανια. Του εκανα κανονικα μεταβιβαση στο ονομα του και μετα αυτος εκανε διαγραφη. Το πηρε κι εφυγε αφου μου κατεθεσε τα λεφτα στο λογαριασμο.
-
The Following User Says Thank You to mikegr For This Useful Post:
-
για να πληροφορησω το φορουμ να ανεφερω πως για να εξαγεις ενα αυτοκινητο το οποιο εχει κατατεθημενες πινακιδες για προσωρινα η διαδικασια ειναι η εξης δια του νομιμου - κρατικου τροπου!
πας στην εφορια κ ζητας (κανεις αιτηση) να σταλουν οι πινακιδες στο υπουργειο συγκοινωνιων που βρισκεται στο περιστερι.μετα απο Χ? μερες (σε μενα 20,απο αιγαλεω σε περιστερι) οπου ειναι οι πινακιδες στο υπουργειο ξαναπας κ κανεις μια αλλη αιτηση στην οποια δηλωνεις υπευθυνα τι θες να γινει η αδεια,να διαγραφη απο την Ελλαδα.αφου κανεις την αιτηση ξαναπας μετα απο 2-3 μερες (σε μενα την επομενη) κ περνεις την αδεια σφραγισμενη οτι διαγραφη κ σε ποια χωρα θα παει!(σε μενα γερμανια)
επομενο βημα ειναι το ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ διοτι το αμαξι παει σε ευρωπαικη χωρα κ απο εκει βγαζει πινακιδες - ασφαλεια - πρασινη καρτα για ενα μηνα!!!οταν με το καλο πας στο τελωνειο θα σε καθοδηγησει το συστημα.εγω εφαγα 3 ΩΡΕΣ απο τις 10 ως τις 1 κ πληρωσα μαζι με την ασφαλεια 230 ευρω. εννοειται πως παιζουν ρολο κ τα κυβικα!!!!!!!
-
-
-
-
-
Άλλο ένα ωραίο αμάξι βγήκε εκτός...
Πόσο έπιασε αν επιτρέπεται?
-
-
ειναι πραγματικα πολυ ωραιο κ οχι επειδη ητανε δικο μου αλλα επειδη οσοι το ειδανε αυτο λεγανε κ γι'αυτο δεν μπορουσα να το χαρισω τελειως.για το αμαξι ζηταγα 7000 κ το εδωσα 6000 κ μου εμειναν κ οι ζαντες.θεωρω καλη τιμη για την ελλαδα κ δεν μπορουσα να ζητησω παραπανω στο γερμανο γιατι ηταν κ 4πορτο.αν ηταν διπορτο μου ειπε πανω στη κουβεντα θα μπορουσε να εδινε μεχρι κ 8000.με πονεσε πολυ αλλα το Ε39 που πηρα καλυψε το κενο κ καθε μερα με κερδιζει περισσοτερο.αλητεια το Ε30 αλλα αλλη φαση το Ε39.
-
The Following 4 Users Say Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:
A8hnaios (23-02-13), BILL007 (23-02-13), bill_m3 (24-02-13), Vasilis M3 (24-02-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP