-
Ελαστικά για E89 Z4
Οπως λεει και ο τιτλος του θεματος που ανοιγω,εφτασε ο καιρος για να αλλαξω τα λαστιχα στην Ζετουλα μου! 
Σαν αρχικη σκεψη ειναι να ξεφορτωθω τα Runflat και να μην τα ξαναβαλω ΠΟΤΕ μιας και το μονο που μπορουν να σου προσφερουν ειναι οτι δεν προκειται να σε "κρεμασουν" και να σε αφησουν σε ενδεχομενη "στραβη" στην μεση του πουθενα!
Κατα τα αλλα,αυτο που προσφερουν απλοχερα ειναι εντονο "σφυριγμα" στο ταξιδι,εντονο κοπανημα και τρανταγμα σε καθε ανωμαλια των ελληνικων δρομων και το κυριοτερο δεν ζεσταινονται σχεδον ποτε και δεν προσφερουν την απαραιτητη προσφυση για ενα σπορ αυτοκινητο!Συν το γεγονος οτι προκειται για ενα θεοβαρο ελαστικο που προσθετει κιλα στην μη αναρτωμενη μαζα του αυτοκινητου,κατι που δεν το θελω καθολου! 
Η πρωτη μου σκεψη,εχοντας πια μαθει την κατασταση στους ελληνικους δρομους,ηταν να βαλω στην ακρη τις εργοστασιακες 19αρες και να παω σε full σετ 18αρια ζαντολαστιχα με ζαντες της ADVAN,οι οποιες ειναι σιγουρο πως σε καποια φαση θα μπουν(ειτε σε 18αρες ειτε σε 19αρες),αλλα δεν θελω να δωσω ετσι αβιαστα χρηματα και κρατιεμαι,γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι!Ετσι θεωρω πως το αυτοκινητο θα κερδιζε και σε οδικη συμπεριφορα,ανεση και επιδοσεις,αλλα οπως προειπα το κοστος ειναι απαγορευτικο για αυτην την περιοδο!Ετσι καταληγω στο να κρατησω τα 19αρια και να αλλαξω ελαστικα και να αφησω τις ADVAN για το νεο ετος,σε διασταση 19inch ομως!
Το θεμα μου ομως ειναι τι ελαστικο να διαλεξω,ωστε να μου προσφερει ολα αυτα που ζηταω...
Δηλαδη,να προσφερει ανεση,καλη ποιοτητα κυλισης του οχηματος χωρις ενοχλητικα σφυριγματα σε ταξιδι και το κυριοτερο να φτανει ευκολα σε θερμοκρασια αποδοσης και να μου δινει την μεγιστη προσφυση για καλυτερες επιδοσεις...Ζηταω πολλα ;;; 
Εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο ;;;Το κακο ειναι ο,τι οπου και να ρωτησεις θα σου πουν διαφορετικη γνωμη...
Το ιδιο ελαστικο καποιος μπορει να το χαρακτηρισει ως θεικο,ενω καποιος αλλος ως επιλογη προς αποφυγη...!!!
Οποιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη,ειδικα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο μια επιλογη που τον εχει αφησει παρα πολυ ικανοποιημενο!
Υ.Γ : Για την ιστορια το αυτοκινητο φοραει 225/35/19 στον μπροστινο αξονα και 255/30/19 στον πισω!Οπως ερχεται απο το εργοστασιο δηλαδη!Αν τα νουμερα διαφοροποιηθουν λιγο και βαλω π.χ 265/30/19 πισω θα αλλαξει σημαντικα το αυτοκινητο ;;;Θα επηρρεαστει καπως αρνητικα η συμπεριφορα και η σταθεροτητα του στον δρομο ;;;
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
-
The Following User Says Thank You to Karizma Z4 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP