Σελίδα 4 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Rides
    1

Προεπιλογή

Για άλλη μια φορά, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει την ανικανότητά της να διαχειριστεί με σοβαρά, μελετημένα και πάνω από όλα δίκαια μέτρα, την κρίση στην οποία κάποιοι λίγοι (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό) έχουν περιφέρει τη χώρα μας, ενώ παράλληλα, παίρνει πίσω τις ψευδείς προεκλογικές της υποσχέσεις (αύξηση των μισθών έλεγε ο πρωθυπουργός, σταθερό ΦΠΑ έλεγε ο Παπακωνσταντίνου, έχει λεφτα η χώρα έλεγαν όλοι οι του κυβερνόντος κόμματος) με το στιγνότερο, αλλά και προκλητικότερο τρόπο.

Όποιος δεν εναντιώνεται στο πρόβλημα, αποτελεί μέρος του , έγραφε ο Μπρέχτ και ο ολοένα και περισσότερο θιγόμενος οικονομικά λαός, πρέπει επιτέλους να αντιδράσει και να απαιτήσει και όχι μόνο να κλαίγεται και σε 4 χρόνια να ξαναψηφίζει ό,τι ψήφιζε ο παππούς του, ο πατέρας του κοκ. Το σημείο είναι κομβικό και η ανοχή, τουλάχιστον από μέρους μου, έχει εξαντληθεί και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να εναντιωθώ σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα μέτρα, που διευρύνουν την πενία, την ανισότητα και την αδικία, τα οποία επιβάλλουν στο λαό με αυστηρή πειθαρχία, αυτοί που έφεραν τη χώρα στη σημερινή χαοτική κατάσταση.

Ώρα δράσης λοιπόν και όχι ατελέσφορης γκρίνιας και μουρμούρας. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, για να μη βρεθούμε υπόλογοι σε μια μεσαιωνική κοινωνία του μέλλοντος όπου η αδικία, η φτώχεια, η διαφθορά, η καταπίεση και η ανισότητα θα βασιλεύουν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Konstantinos E60 (03-03-10), kplc16 (03-03-10), NickE60 (03-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για άλλη μια φορά, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει την ανικανότητά της να διαχειριστεί με σοβαρά, μελετημένα και πάνω από όλα δίκαια μέτρα, την κρίση στην οποία κάποιοι λίγοι (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό) έχουν περιφέρει τη χώρα μας, ενώ παράλληλα, παίρνει πίσω τις ψευδείς προεκλογικές της υποσχέσεις (αύξηση των μισθών έλεγε ο πρωθυπουργός, σταθερό ΦΠΑ έλεγε ο Παπακωνσταντίνου, έχει λεφτα η χώρα έλεγαν όλοι οι του κυβερνόντος κόμματος) με το στιγνότερο, αλλά και προκλητικότερο τρόπο.

Όποιος δεν εναντιώνεται στο πρόβλημα, αποτελεί μέρος του , έγραφε ο Μπρέχτ και ο ολοένα και περισσότερο θιγόμενος οικονομικά λαός, πρέπει επιτέλους να αντιδράσει και να απαιτήσει και όχι μόνο να κλαίγεται και σε 4 χρόνια να ξαναψηφίζει ό,τι ψήφιζε ο παππούς του, ο πατέρας του κοκ. Το σημείο είναι κομβικό και η ανοχή, τουλάχιστον από μέρους μου, έχει εξαντληθεί και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να εναντιωθώ σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα μέτρα, που διευρύνουν την πενία, την ανισότητα και την αδικία, τα οποία επιβάλλουν στο λαό με αυστηρή πειθαρχία, αυτοί που έφεραν τη χώρα στη σημερινή χαοτική κατάσταση.

Ώρα δράσης λοιπόν και όχι ατελέσφορης γκρίνιας και μουρμούρας. Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, για να μη βρεθούμε υπόλογοι σε μια μεσαιωνική κοινωνία του μέλλοντος όπου η αδικία, η φτώχεια, η διαφθορά, η καταπίεση και η ανισότητα θα βασιλεύουν.
    Σκέφτεσαι κάποιον πρακτικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί ειλικρινά - αν και σε μία θιγόμενη τάξη ανθρώπων από τα νέα μέτρα και από τις συνέπειες της κρίσης- αδυνατώ να διακρίνω ή να φανταστώ μια φόρμουλα του πώς θα αλλάξει η κατάσταση χωρίς να πονέσει ο κώλος όλων μας....εκτός αν αναφερόμαστε σε ταξικούς πολέμους και μοιρασιά από την αρχή. Αναφέρομαι σε λύση για το οικονομικό κομάτι...γιατί από όσο φαίνεται κυνηγούν τους πάντες πλέον. Από μικρούς μέχρι μεγάλους μεγαλομεσαίους (για τους καρχαρίες, καναλάρχες κ.λπ. δεν ξέρω δεν φτάνει τόσο βαθειά το μάτι μου).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 17:36

4. The Following User Says Thank You to yannisv For This Useful Post:

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτεσαι κάποιον πρακτικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί ειλικρινά - αν και σε μία θιγόμενη τάξη ανθρώπων από τα νέα μέτρα και από τις συνέπειες της κρίσης- αδυνατώ να διακρίνω ή να φανταστώ μια φόρμουλα του πώς θα αλλάξει η κατάσταση χωρίς να πονέσει ο κώλος όλων μας....εκτός αν αναφερόμαστε σε ταξικούς πολέμους και μοιρασιά από την αρχή. Αναφέρομαι σε λύση για το οικονομικό κομάτι...γιατί από όσο φαίνεται κυνηγούν τους πάντες πλέον. Από μικρούς μέχρι μεγάλους μεγαλομεσαίους (για τους καρχαρίες, καναλάρχες κ.λπ. δεν ξέρω δεν φτάνει τόσο βαθειά το μάτι μου).
    Για να διευκρινήσω όπως προείπα πρέπει τα μέτρα να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα και - τουλάχιστον - να μην κάνουν περικοπές σε μισθούς χαμηλόμισθων αυτό εξυπακούεται αλλά αδυνατώ να σκεφτώ πώς θα βρεθεί λύση χωρίς να υπάρξουν μέτρα...και το λέω ξανά φίλε DriverM είμαι θιγόμενος και εγώ αλλά πώς αλλιώς θα βγούμε από το αδιέξοδο; όπως και ο Νικόλας προσωπικά σιχαίνομαι κόματα και πολιτικούς είμαι τελείως αποστασιοποιημένος από χρώματα ειλικρινά αλλά κάτι πρέπει να γίνει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 17:52

Rides
    1

Προεπιλογή

Και μία πρόταση....η Κύπρος έχει καταφέρει να έχει μια εξαίρετη οικονομία γιατί εκτός της διαφάνειας στην πολιτική της ζωή (τουλάχιστον ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την Ελλάδα) έχει προσελκύσει επενδυτές από όλο τον κόσμο...10 τοις εκατό φορολογία στις ΕΠΕ (Ltd). Φορολογικός παράδεισος για offshore onshore εταιρίες. Ίσως πρέπει να σκεφτούν και αυτοί που διαχειρίζονται τα του τόπου μας παρόμοιες λύσεις τελικά (προσέλκυση ξένων επενδυτών).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 17:59

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως τοτε που ολοι μας σηκωθηκαμε απο καναπεδες κρεβατια πολυθρονες ντιβανομπαουλα και πηγαμε στην ομονοια και τους γυρω δρομους να πανηγυρισουμε την νικη μας επι της Γαλιας και μετα την κατακτηση του Ευρωπαικου.. οπως τοτε που για την μπαλα κατεβηκαμε ολοι ετσι και τωρα να κανουμε ενα γιουργια για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε πια Ραγιαδες και οτι αν δεν σοβαρευτουν θα μας βρισκουν μπροστα τους.

υγ. Αν ειχε το θαρρος(και τα κοχονας) να μην εβαζε αυτον τον χαρτογιακα να ανακοινωσει τα μετρα αλλα να βγει ο ιδιος και να κοιταξει καταματα τον Ελληνικο ΛΑΟ και να του τα πει... αλλα ετσι βλεπεις δεν "ταυτιζεται" η εικονα του με την ανευ προηγουμενου φορομπηχτικη επιδρομη στην Ελληνικη οικογενεια.

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

kplc16 (03-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Aγαπητέ Γιάννη, δίκαια, κοινωνικά και εφικτά μέτρα υπάρχουν, σε αντίθεση με τα όσα λένε τα κατευθυνόμενα media, αλλά και τα όσα νομίζει πλήθος συμπολιτών μας, που έχουν πέσει θύματα της καταστροφολογικής προπαγάνδας των κυβερνήσεων και των φερεφώνων τους. Προσωπικά, το μέτρο που ακούστηκε από κάποιες φωνές εντός και εκτός κοινοβουλίου, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και είναι το εξής: άυξηση 5% της φορολογίας των οικογενειών που το ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνάει τα 5 (αν θυμάμαι και καλά, ίσως λέω και λίγα πάντως κάπου εκεί κειμένεται το ποσό) εκατομμύρια ευρώ. Έτσι θα μπουν στα κρατικά ταμεία περί τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ, λίγο περισσότερα δηλαδή από όσα προσπαθεί να πάρει η κυβέρνηση μειώνοντας μισθούς και επιδόματα, αυξάνοντας το ΦΠΑ ακόμα και σε είδη πρώτης ανάγκης και γενικά τα έσοδα είναι περισσότερα από τα πρωτοφανή μέτρα που πάρθηκαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ αυτό το βρίσκω και δίκαιο (αφού το να αγοράσει πχ ο εφοπλιστής 9 καράβια αντί για 10 δεν εγείρει σε καμία περίπτωση θέμα αξιοπρέπειας, ακόμα και επιβίωσης όπως συμβαίνει με τις περικοπές, τις αυξήσεις τιμών, καυσίμων κλπ), εφικτό (ένα απλό νομοθετικό διάταγμα αρκεί) και φυσικά αποδοτικό (τους στόχους τους ανέφερα προηγουμένως).

Τέτοια μέτρα όμως, η κυβέρνηση δεν πρόκειται ποτέ να πάρει, αντ'αυτού υποβιβάζει συνεχώς το βιοτικό επίπεδο των μεσαίων και των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, τα οποία φέρουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάντια της χώρας. Χρέος μας λοιπόν είναι, όπως άφησα να εννοηθεί και προηγουμένως, να φωνάξουμε, να διαδηλώσουμε, να απεργήσουμε και φυσικά, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και λογική, όπως ο καθένας κρίνει σωστό. Πάντως, σίγουρα όχι κόμματα τα οποία κυβερνώντας εναλλάξ μας έχουν φτάσει εκεί που είμαστε σήμερα, σε μια Ελλάδα που βασιλεύει η διαφθορά, η ανισότητα, η ανασφάλεια για το μέλλον και πολλά ακόμη που τα ξέρουμε όλοι μας. Μόνο με ενεργή στάση λοιπόν, μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, το οποίο δε θα μας το χαρίσει κανείς φυσικά, αλλά θα πρέπει να το κερδίσουμε μόνοι μας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 03-03-10 στις 18:44
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

yannisv (04-03-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη μαζί σου είμαι φίλε και η δική μου οικογένεια πονάει φίλε. Τί πρέπει να γίνει όμως είναι το ζητούμενο...πώς βγαίνουμε από το αδιέξοδο; Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν πρέπει να πονέσουμε για καλό ουσιαστικό λόγο για να ανακάμψει η χώρα μας δηλαδή ας γίνει (υποκειμενικό το κριτήριό μου βέβαια και μη με λιθοβολήσετε για αυτό που λέω) (και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και η νοοτροπία του βολέματος είναι και η αιτία της κατάντιας μας)....το ζητούμενο είναι βέβαια αν γίνονται με κάποιο αντίκρυσμα όλα αυτά... Γιατί αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να βγούμε και να τους πάρουμε με τις πέτρες....αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους (και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική ανάκαμψη αλλά και στον εκσυγχρονισμό του Κράτους και του Δημοσίου και στο οριστικό τέλος της ανατολίτικης νοοτροπίας του ρουσφετιού και του βολέματος). Και σε αυτό το τελευταίο κυρίως θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς ουσιαστικά και ενεργητικά. Καλό θα ήταν να βλέπουμε τα παιδιά μας να προχωράνε στη ζωή τους εξαιτίας των αξιών τους και όχι εξαιτίας πολιτικών χρωμάτων. Πιστεύω όλοι έχουμε ευθύνες σε τελική ανάλυση και απαιτούνται θυσίες και εκεί. Έχουμε τις κοχόνες να αλλάξουμε και εμείς όμως; Το πρόβλημα είναι δυστυχώς πολυδιάστατο και το δικό μου μυαλό πολύ μα πολύ μικρό τελικά για να το συλλάβει σε όλο του το μεγαλείο αλλά έχω την πεποίθηση ότι χωρίς ενεργητική συμμετοχή και ριζικές αλλαγές σε πολλούς επιμέρους τομείς της ζωής μας δε θα γίνει καμιά πρόοδος. Τώρα αν αυτοί που είναι απάνω μπορούν είναι άλλο ζήτημα αλλά κάτι πρέπει να γίνει...
    Φίλε DriverM στο τελευταίο σου ποστ συμφωνώ ότι προφανώς αυτούς που θα έπρεπε να φορολογούν βαρύτερα τελικά δεν τους ακουμπάει κανείς.....όσο για τα ΜΜΕ είναι στον μέσο κοινό νου προφανές ότι πράγματι αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν φερέφωνα κυβερνήσεων και συμφερόντων και εκεί μαζί σου φίλε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 18:57

Rides
    5

Προεπιλογή

Όσον αφορά στους φόρους πολυτελείας, επιβάλλεται φόρος πολυτελείας στα επιβατηγά αυτοκίνητα δασμολογικής κλάσης 8703, καθώς και στα αυτοκίνητα τύπου τζιπ με ποσοστό 10% για αυτοκίνητα με τιμή χονδρικής από τον κατασκευαστή 17-22.000 ευρώ, 20% από 22-30.000 και 30% από 30.000 ευρώ και πάνω.

Προκειμένου για μεταχειρισμένα, όμοια αυτοκίνητα, το ποσοστό του φόρου καθορίζεται σε 10% για τιμή χονδρικής από 10-13.000, 20% από 13-18.000 και 30% για άνω των 18.000.

Όσον αφορά τους φόρους πολυτελείας σε δέρματα, μεταξωτά χαλιά, πολύτιμους λίθους, κοσμήματα με ή χωρίς πολύτιμες πέτρες από πολύτιμα μέταλλα, σκόνη διαμαντιού σκάφη, πλοία, πλοιάρια που προορίζονται για αναψυχή, ο συντελεστής ορίζεται σε 10% ενώ για αεροπλάνα, υδροπλάνα και ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, 20%.

απο το euro2day

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενώ για αεροπλάνα, υδροπλάνα και ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, 20%.

όχι ρε γμτ, αυτή είναι η δική μου κατηγορία

Και τώρα???

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή μικρη ιστορια!!

Τελικα ολα ειναι πιθανα στη ζωη απο το να παρω εγω ενα m3(μονο στον υπνο μου) μεχρι και η χωρα να γυρισει 40 χρονια πισω... η παρακατω ιστοριουλα ειναι προιον της φαντασιας μου και οποιαδηποτε ομοιοτητα με ανθρωπους και πραγματα ειναι εντελως συμπτωματικη

Ο κ Γιαννης που εδω και λιγο καιρο αλλαξε το john οπως συνηθιζαν να τον φωναζουν στις λεσχες του Λονδινου, γεννηθηκε πλουσιος δεν εγινε,ο πατερας του και ο πατερας του πριν απο αυτον ηταν πλουσιοι ,ασχοληθηκαν με τα ναυτηλιακα,με το απαραιτητο λαθρεμποριο μεχρις οτου ο στολος μεγαλωσε, ε πηραν και κατι θαλασσοδανεια και εφτιαξαν τον κολοσσο που ειναι σημερα, τι και αν τα μισα καραβια ειναι με αγγλικη σημαια και τα αλλα μισα με παναμα, υπαρχουν και μερικα εδω στην πατριδα που δινουν ψωμι σε αιγυπτιους ναυτες...
    Τεντωσε το κουρασμενο απο το χθεσινοβραδυνο ξενυχτι κορμι του στο δερματινο σαλονι του cayenne και γυρισε σελιδα στην εφημεριδα του...
    Την ιδια στιγμη και ενω θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι αργα για τις συνηθειες του κι αφου ειχε τελειωσει την πρωινη του βολτα με το ποδηλατο και ευχαριστηθει το ξεπατωμα του προσωπικου του φρουρου, μπηκε στο μεγαλο υβριδικο και συνοδεια μιας μηχανης και του συνοδευτικου ξεκινησε για το ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Γραβατα δεν φορουσε καποιος του ειπε οτι ετσι δειχνει πιο φιλικος στον λαο.
    Το υβριδικο μουγκρισε ελαφρα και η καγιαμπουσα ανταπεδωσε με χαρη την προκληση ,ενα 520 τουμπανιασμενο με κινητηρα θεριο χαιρετισε και αυτο με την σειρα του και ξεκινησε να "κατεβει" την κηφισιας προς το ΓΡΑΦΕΙΟ.
    Η κινηση στο ποταμι απελπιστικη και αφου εχει εξαντλησει τα μονοστηλα και το κοχιμπας του, ενα βημα πριν την πληρωσει καποιος απο τους συνεπιβαινοντες, παρατηρει με περιεργεια μεσα απο τα φιμε τζαμια του ογκωδους τζιπ τα διπλανα αυτοκινητα,ενα χ5 περναει και ο οδηγος του δεν κανει ουτε τον κοπο να γυρισει το κεφαλι προς το cayenne, 2 Ε92 320 απο αριστερα, ενα A4 και ενα avencis απο δεξια,ενω μπροστα κατι τζιπ που δεν τα ξερει αλλα φαινονται καλα, το σκηνικο θα συνεχιστει και παρακατω με κατι merc και την χαριστικη βολη θα του δωσει ενα 911 που κανει και σφηνες,
    Τι γινεται ρε ****** μου αναρωτηθηκε ποιοι ειναι ολοι αυτοι γιατι εγω δεν τους γνωριζω? ουτε στη λεσχη ερχονται, ουτε στο βιομηχανικο επιμελητηριο, αλλα ουτε και στην Στοα!!
    Ρε βασιλη(οδηγος) τι γινεται ολοι οι Ελληνες ειναι πλουσιοι? γιατι τοτε καθε μερα κλαιγονται? Αφεντικο ο Ελληνας εχει μια παραξενα μοναδικη σχεση με το αυτοκινητο και δεν το εχει μονο για μετακινησεις..
    Μιλας με γριφους βασιλη και θα σε παρει και θα σε σηκωσει!!!
    Οχι αφεντικο θελω να πω πως ο Ελληνας αγαπαει το αυτοκινητο του και κανει θυσιες προκειμενου να αποκτησει αυτο που του αρεσει, ασε που ολα αυτα ειναι με δοσεις τα περισσοτερα.
    Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των ανθρωπων με τα ασπρα γαντια και καπελα, η κηφισιας δεν λεει να τσουλησει και οι οδηγοι των αυτοκινητων ετοιμαζουν να καταπιουν τα απαραιτητα για την περιπτωση χαπια τους.
    Το υβριδικο εχει αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασια και μαζι με αυτο και ο μεγαλος που σε μιση ωρα εχει τηλεφωνικο ραντεβου με τον ρεν(ο) πρεπει να του δωσει μια απαντηση, τι ειναι αυτο το πραμα καθε μερα που πανε ολοι αυτοι? και μαλιστα με τοσο καλα αυτοκινητα? Τους συλλογισμους του ομως θα διακοψει το κουδουνισμα του i fhone δωρο της συζυγου για τα γεννεθλια του Ωχ ο Γιαννης!!!
    -Καλημερα Γιαννη
    Καλημερα Προεδρε τι γινεται¨
    -Δυσκολη μερα σημερα..
    Σε καταλαβαινω αλλα ολοι πρεπει να συμπραξουμε για να σωσουμε την πατριδα
    -χαιρομαι που το καταλαβαινεις
    Μη μασας παρε μετρα τωρα στο δρομο που ειμαι μονο πανακριβα αυτοκινητα βλεπω, ασε που εχουμε πηξει στην κινηση.
    - Μια απο τα ιδια και απο εδω κλεισε να παρω τον ... να βαλει κανα φορο στα καυσιμα γιατι μονο ετσι μπορει να φτιαξει η κατασταση.
    Ναι βρε φιλε αλλα και με την αγορα τι θα γινει αν παγωσει και γινει κανα ντομινο!
    -Μη φοβασαι ολα ειναι μελετημενα θα μαζευουν θελουν δεν θελουν αποδειξεις για να μπορεσουν να καλυψουν το αφορολογητο χαχαχα
    Τι να πω μακαρι να πετυχει παντως τετοια οικονομικα αν τους ταλεγα στο πανεπιστημιο στο λονδινο θα με εδιωχνα και ας ηταν η οικογενεια μου ευεργετης του κολεγιου.
    -Μην ανησυχεις ααα και που΄σαι ανοιξε ο πετσκας λογαριασμο στην τραπεζα της Ελλαδος για την σωτηρια της χωρας... παρε τηλ και τους αλλους βαλε και τον μιχαλη να μιλησει στους βιομηχανους να κανουν καμια γεναια προσφορα να θολωσουμε και λιγο τα νερα γιατι αυτην τη φορα θα τους τεντωσουμε πολυ με τα νεα μετρα!!
    Τι να πω ρε φιλε, δεν μου λες με τις απολυσεις τι θα γινει?
    -Ολα θα γινουν μην ανησυχεις αντε ρε γμτ ακομα στο ψυχικο ειμαστε!!! κατσε να παρω να προσθεσει και κανα αλλο φορο στο αυτοκινητο μπας και δουμε "ασπρο" δρομο. Αντε γεια τα λεμε το βραδυ στο σουαρε!!!
    Γεια σου προεδρε!! τι στο διαολο ακομα στον κηφισσο ειμαστε ,θυμισε μου μολις φτασουμε να απολυσω κανα ρεμαλι να μου περασει!!

φοβαμαι....

15. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

kplc16 (03-03-10), S8N (27-06-11), z3 2.2 (10-02-11)

Σελίδα 4 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP