σήμερα οδήγησα ένα CLS και αναρωτήθηκα για ακόμα μία φορά πως αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκουν αγοραστές.
Printable View
σήμερα οδήγησα ένα CLS και αναρωτήθηκα για ακόμα μία φορά πως αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκουν αγοραστές.
εδώ και αρκετά χρόνια, κανένα μερσεντές δεν είναι σπορ με την ορίτζιναλ έννοια του όρου σπορ αυτοκίνητο.
no steering - no soul...
η απόλυτη αποστείρωση της οδήγησης.
Παίδες, έκανα 4000 km σε 11 μέρες πίσω από το τιμονι μιας SL500 του 2007 και ήταν μακραν καλύτερη ακόμη κι από το προσωπικό μου benchmark, την 911 (996) C4 3.6.
όχι και σε αυτό έχεις δίκιο. απλά η μπεμβέ, ξέρει να κρύβει πολά πράγματα που δεν
πρέπει να υπάρχουν. η μερσεντές δεν μπορεί.
συγκριτικά, πολύ καλύτερη αίσθηση αφήνουν όλα τα αντίστοιχα μπεμβέ έναντι των
αντίστοιχων μερσεντές, τα οποία έχω οδηγήσει. δεν είναι και όλος ο στόλος βέβαια,
αλλά αρκετά για συμπεράσματα...
τώρα για το sls οκ...ίσως να ήταν λίγο υπερβολικό το σχόλιο μου, σίγουρα πάντως δεν
είναι αυτό που υπόσχεται η εταιρεία στον ενθούζιαστ.
Όπα παιδιά εδώ δε μιλάμε για ένα Merc αλλά για την SLS AMG! Μακάρι να είχε και η BMW ένα παρόμοιο supercar στη γκάμα της!
Κώστα να φανταστώ σου άρεσε ε??? Και τι ήχος ο V8.....
Να μεταφέρω τα λόγια φίλου μου που ο πατέρας του έχει SL500 όταν είχαμε νοικιάσει ένα panda και το οδηγούσαμε στο city:
"ΟΥΑΟΥ αυτό το έχει πολύ καλό τιμόνι, είναι σαν το SL του πατέρα μου!!"
Το γέλιο που ρίξαμε με το τρίτο άτομο που ήταν στο panda και έχει ένα 116 ήταν πολύ δυνατό....
Θωμά το είδα...
Προσωπικά αν και μου αρέσει το sls, εάν ήμουν ο αγοραστής των σχεδόν 300,000 ευρώ σίγουρα θα έπαιρνα κάτι άλλο του στιλ...Πόρκεthumb. Οπότε θεωρώ εύστοχο το σχόλιο του Κώστα....αλλά δε νομίζω να μην είναι ενδιαφέρον οδηγικά ένα supercar που οι περισσότεροι το θεωρούν καλύτερο από την SLR!!!
Σπορ? :th_Laie_67-1:
Το αμάξι φορούσε 19-άρες και περνούσε πάνω από σαμαράκια 10εκ. λες και δεν υπήρχαν καν.
Ασαφές τιμόνι χωρίς τη παραμικρή επαναφορά.
Θέση οδήγησης που δε μπόρεσα να βολευτώ ποτέ.
Κιβώτιο κλασσικό μερτσεντέ.
Συνολικά μου θύμισε κάτι παλιές Cadillac από το Αμέρικα...
Σίγουρα σε ταξίδι (αν μπορούσα να βολευτώ στη θέση του οδηγού,) θα καταπίνει τα χλμ, αλλά δεν θα θελα να βρίσκομαι στο πίσω κάθισμα (SLS remember?).
Σε αντίθεση με τη προηγούμενη 7-άρα (2007) που έχω οδηγήσει και μου άρεσε πολύ περισσότερο.
Νάσο που το είδες το AMG ρε συ? :hystericalbs1:
να μην είναι οδηγικά ενδιαφέρον, όντως είναι κάτι που δεν ισχύει...όσο για τα λεφτά που κοστίζει
και τις επιλογές που έχεις, συμφωνώ απόλυτα. σου μένουν κιόλα!!!
LOL! Τι νά πεις τότε για το ελάφρωμα του τιμονιού στην 911... Επιασα 180 στην Εθνική, έβαλα στόχο την έξοδο Βαρυμπόμπης και προσπαθούσα νά την πετύχω πηγαίνοντας πότε κατά τα βαθρα της γέφυρας και πότε κατά τις μπαριερες! Έχω νά νιώσω έτσι απο τότε που με πήγαν βόλτα με καιρό με ενα κρις κραφτ έξω από τις Σπέτσες.
Άρη πόσα χλμ είχε το 996?
Έχω τύχει συνεπιβάτης σε 996 4S να γυρίζουμε κομμάτια από Βόλο και ο φίλος να το ντριφτάρει επίτηδες με 170-180 σε ανοιχτές καμπές, ενώ εγώ κοιτούσα πίσω το καπνό από τα λάστιχα μέσω του πλαϊνού καθρέφτη. Εμπειρία! Μιλάμε για τιμόνι ξυράφι αλλά και απίστευτα κρατήματα.
https://static.hlj.com/images/hyd/hydhd01-0030.jpg
:th_Laie_67-1:Το θαψες το αμαξάκι Κώστα, αλλά έτσι είναι όταν οδηγάς 46άρι Μ3 ο πήχυς είναι ψηλά!!!:thumbsup:
Ρε παιδιά pardon me!! Λάθος δικό μου!
Μιλάμε για το 4-πορτο Merc που μοιάζει με το Passat CC. Πως σκ@τ@ το λένε ανάθεμα τους κωδικούς τους??? CLS????
Ας αλλάξει και ο τίτλος. Ευχαριστώ και ξανά sorry.
LOL ρε Γιάννη :D
Καλά, για το CLS μίλαγε τόση ώρα?:th_Laie_67-1:
Duh! :D
Ειπα και εγω ....γιατι απο οτι μου ειπε ενας φιλος που οδηγησε το SLS AMG,ηταν πραγματικα πολυ καλο και supercar!!
Το CLS ειναι αλλη φαση αμαξι.....
οχι τιποτε αλλο αλλα θα σου προτεινα πατημα με του γνωστου σου το SLS:th_Laie_67-1:
κωστα εχω λυθει!!!!
τοση ωρα φανταζομαι το sls,το υπεροπολο της merc το αυτοκινητο που τα περιοδικα το εχουν θρησκεια....να σου πω πρωτα σκεφτηκα για σενα
"τελικα αυτο το "κωλοπαιδο"εχει πολλες ακρες...που τσην ευχη βρηκε sls????
απλα κορυφαιος!!
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις λοιπόν.
Νάτο το ρημάδι.
https://img845.imageshack.us/img845/2871/cls.jpg
αποψη μου βεβαια...
το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι μια λιμουζινα που απλα εχει γυμνασμενη εμφανιση.
δεν προκειτε ποτε να τη παρει ο γκαζοφινιας,αλλα ισως ο πιο εκκεντρικος λεφτας που θελει να πηγαινει απο το σημειο α στο β με χλιδη,ανεση και πιο εκκεντρικο λουκ.
νομιζω οτι εχουνκανει εξαιρετικη δουλεια στο συγκεκριμενο εργαλειο..
δεν το εχω οδηγησει βεβαια,οπως δεν εχω οφηγησει και 5-7 απο Bmw
τωρα εξηγειται....
Ενα SLS (ασημι στο χρωμα), το ειχα δει στην Βαρκιζα πριν καμποσους μηνες.
Ακουγοταν απο τα λιμανακια της Βουλιαγμενης...
Τρελλλλο αυτοκινητο...
χχαχαχα!!!το sls ειναι αμαξαρα βασικα και δεν νομιζω οδηγικα να εχει καμια σχεση με το cls που ειναι οικογενειακο.οπως ειπε και παραπανω kαποιο μελος,θα θελε η bmw να ειχε ενα supercar στην γκαμα της σαν και αυτο.
ωραιο το cls για την κατηγορια του και σιγουρα πολυ πιο ομορφο απο την 7αρα! δεν το εχω οδηγησει..αλλα εχω κανει ταξιδι ως συνεπιβατης και ηταν απιστευτα ανετο! το μονο κακο ειναι πως για να κατσεις στις πισω θεσεις πρεπει να εισαι κατω απο 1,75...οι ψηλοτεροι εχουν σοβαρο προβλημα...
εγω παντως ετυχε να ταξιδεψω με 63 AMG και εκανα απο τα απολαυστικοτερα ταξιδια Θεσσαλονικη-Αθηνα ,γρηγορο και ανετο ...
Tα μεγαλα MERC ειναι κορυφαια εθνικη.
τωρα νομιζω οτι γινομαστε αυτοκινητιστικοι ρατσιστες..
το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πρωτοπορο....
ειναι μια λιμουζινα οπως ειναι η S class,με γυμνασμενο σωμα!!!
τα περιοδικα ειδικου τυπου ειναι ενθουσιασμενοι με την οδικη συμπεριφορα του αλαλ για να μη παρεξηγουμαι αυτο το αμαξι δε θα το δειτε σε πιστες να ντριφταρει!!!!
ειναι φτιαγμενο για διηπειρωτικα ταξιδια με ανεση και χλιδη!!!!
γιαυτο το σκοπο ειναι φτιαγμενο!!!