Αυτοκινητα φτιαγμενα για να χαλανε ??
Ειναι τα συγχρονα αυτοκινητα μελετημενα ωστε να χαλανε σε (σχετικα) προκαθορισμενα διαστηματα ?
Ολοι εχουμε παραδειγματα υπ'οψιν μας, αποδεδειγμενα πλεον, αξιοπιστων αυτοκινητων του παρελθοντος.
Ολοι εχουμε παραδειγματα εταιριων που δεν θα εμπιστευομασταν ευκολα τα δεκαδες χιλιαδες ευρω μας.
Τι γινεται πισω απο τις κουρτινες των διοικησεων των αυτοκινητοβιομηχανιων ?
Σχεδιαζουν εσκεμμενα τα αυτοκινητα ωστε ορισμενα, πολλες φορες ζωτικα, εξαρτηματα να παραδινουν το πνευμα ?
Αναλαμβανουν τις ευθυνες τους ή απλως μολις ληξει η εγγυηση δεν εχουν ευθυνες ?
Το πλυντηριο μου μαρκας Miel* εχει 10 χρονια εγγυηση. Γιατι το αυτοκινητο μου που πληρωσα 25,000 ευρω εχει 3 ?
Θα'θελα να ακουσω τις αποψεις σας...
:think:
:thanks:
Αυτό θ αρέσει στον Άρη το Σατανά
Πελάτης μου με Golf 6 1.4tsi DSG διετίας και 28Κ χλμ παραπονιόταν τελευταία ότι στις αλλαγές το αμάξι πατινάρει. Τελικά αποφάσισε να το πάει συνεργείο και τον ενημέρωσαν ότι πάει για αλλαγή ο δίσκος / δίσκοι του dsg. Κόστος 900e + 600e η εργασία. Ευτυχώς είναι με leasing και δε πληρώνει μία. Το αμάξι οδηγείται κατά 80% από τη γυναίκα του (εξαιρετικά χαλαρά), ενώ και ο ίδιος δε το χει βάλει ποτέ ούτε καν στο πρόγραμμα sport.
Παλαιότερα είχε golf gti 5 dsg χωρίς κανένα πρόβλημα. Από το συνεργείο τον ενημέρωσαν ότι το gti έχει υγρού και όχι ξηρού τύπου όπως τα απλά 1.4tsi, γι αυτό και σπάνια θα παρουσιαστεί βλάβη.