Καλησπέρα σας,
Ονομάζομαι Χάρης, είμαι νέος στο forum και είμαι κάτοχος ενός BMW 116i, μοντέλο 01/2010, 3θυρο.
Πριν λίγες ημέρες ενώ είχα πατήσει το κουμπί να κλείσει το παράθυρο του συνοδηγού, η μικρή μου κόρη προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και ξαφνικά έπεσε το παράθυρο. :facepalm:
Δεν ανέβαινε ούτε κατέβαινε, ευτυχώς το μοτέρ ήταν ΟΚ. Αμέσως είδα μπροστά μου ένα 200άρη να αχνοφαίνεται. :thumbsup:
Πήγα σε έναν φίλο ηλεκτρολόγο ο οποίος με παρέπεμψε σε έναν άλλον ο οποίος έχει κατάστημα με ανταλλακτικά και είχε μια εμπειρία. Μου είπε ότι επειδή είναι χωρίς μπράτζο η πόρτα και ήταν αδύνατο να το φτιάξει μου είπε για καινούργιο γρύλο καθώς έχει σπάσει. Η τιμή ήταν 220, γνήσιο της BMW χωρίς την εγκατάσταση.
Για να μην σας τα πολυλογώ, έβαλα ιμιτασιόν με 110 και ένα 40 εργασία.
Ποιό το πρόβλημα θα μου πείτε;
Λοιπόν, το παράθυρο έκανε κάτι τρελά, δηλαδή, κόλλαγε στο ανέβασμα και δεν κατέβαινε. Ενώ η πόρτα του οδηγού, όταν ανοίγει το παράθυρο κάνει ένα μικρό κατέβασμα, στου συνοδηγού είναι τέρμα και είτε θα κατέβει λίγο ή καθόλου. Απο ότι είδα μετα από ψάξιμο στο internet πρέπει να κάνω calibration.
Το δοκίμασα αλλά σίγουρα κάτι κάνω λάθος :ranting2: γιατί μία βλέπω βελτίωση μία όχι.
Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου πεί την σειρά των βημάτων;
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα. :tt1: