μια συγκριση που ολοι λιγο πολυ θα αναρωτιομαστε....ειναι τα καινουργια m σαν τα παλια?????
http://www.youtube.com/watch?v=m8amc...id=P-X7sqWjbiM
Printable View
μια συγκριση που ολοι λιγο πολυ θα αναρωτιομαστε....ειναι τα καινουργια m σαν τα παλια?????
http://www.youtube.com/watch?v=m8amc...id=P-X7sqWjbiM
Μιά χαρά τα είπε ο γυαλαμπούκας στο τέλος,σ'ενα ονειρικο γκαράζ θα τα ήθελα και τα 2.
Πολύ νευρικό μου φάνηκε το 235,στην περίπτωση που όντως κάνει τον ίδιο χρονο,κραταω αμφιβολίες,δεν δίνει(σίγουρα) την ίδια ευχαρηστιση στον όδηγο...
Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα ο χρονος της πιστας εν τελει....Πιθανον η συγκεκριμενη να βολευε τα ξεσπασματα ροπης του τουρμπατου Μ235 ή να'χε στροφες που βολευαν περισσοτερο το Ε46 και σε καποια αλλη πιστα ν'αλλαζανε τα συμπερασματα.Αυτα που λεει ειναι τα σημαντικα.Το Μ3 Ε46CSL ειναι η πιο σκληροπυρηνικη εκδοση του Ε46,ενω το Μ235 σαφεστατα οχι...Το Μ235 ειναι αμαξι καθημερινης βολτας-ταξιδιου και φυσικα πρεπει να συγκερασει πολλα γνωρισματα για να ικανοποιησει το μεγαλυτερο ποσοστο των αγοραστων του.Κι αυτο απο μονο του,το κανει ακαταλληλο για απευθειας αντιπαραθεση με το Track focused Μ3CSL.....
το γεγονος οτι ενα καθημερινο 2πορτο αμαξι
φουλ εξτρα, με ολες τις ανεσεις που παει τα παιδια σχολειο
παει στο σουπερ μαρκετ, ταξιδευει εθνικη
χωρις καρμπον οροφες,καπο, χειροκινητο κτλ κτλ κτλ
κανει σε αυτην την μικρη πιστα τον ιδιο χρονο με το CSL
για μενα λεει πολλα!
σαν αποτελεσματικοτητα μηλαω
γιατι απο αισθηση σιγουρα υπαρχει μεγαλο κενο
ειναι εμφανες και απο το video εξαλου
Εάν επιβεβαιωθεί το rendering και βγει Μ2 το οποίο θα είναι έτσι:
https://www.bmwblog.com/wp-content/u...-M2-image1.jpg
....τότε ίσως!
Πάντως όσων αφορά στον ήχο, το μοτεράκι του Μ235 έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές σαν μοτέρ με άξιο bmw-δικό ήχο!
Δεν μ' ενδιαφέρει η εικόνα του βίντεο.............
....................................αλλά ο ήχος!!!!!!!!:tt1:
Παρα το γεγονος οτι ολοι ειστε κολλημενοι με το Ε30 κτλ
εγω σαν αντιδραστικο στοιχειο και επειδη δεν ειμαι ρομαντικος
παραμενω κολλημενος με το 46αρι!!!
Ειναι κατα τη γνωμη μου το τελευταιο σχετικα Μ που τα κανει ολα.
Ελπιζω να ειμαι καλα και να το αποκτησω καποια μερα!!!
Nαι μωρέ τρέλα!!! Περίμενα να δω ποιός θα το πει...:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=FXNTx3Az8yw
Hxητική πανδαισία!!!:notworthy:
Αυτό το βίντεο δείχνει απλά πόσο μεγάλα άλματα έχουν κάνει τα αυτοκίνητα της εταιρείας τα τελευταια 12 χρόνια. Το CSL είναι πραγματικά σταθμός, απλά και μόνο διότι είναι τόσο πολύ καλύτερο απο το απλό ε46 Μ3.
Το 2002 είχε 85000 ευρώ. Εάν χρησιμοποιήσεις ΜΕΡΑ 1.25% για 12 χρόνια (γερμανικού πληθωρισμού, κοντά πρέπει να είμαι) σημερινά λεφτα είναι 98664.13 ευρώ.
Το 235 με το σηματάκι Μ που κάνει τα μισά λεφτά κάνει τον ίδιο χρόνο; Αυτό ΕΙΝΑΙ πρόοδος.
Πάρτο...
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...8&d=1397638133
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ναι, λάθος διατύπωση... Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό... Για το βάρος του αυτοκινήτου ήταν ΤΕΡΑΣ ο 4κύλινδρος και μάλιστα ατμοσφαιρικότατος...thumb
Βάλε όμως 4κύλινδρο σε καμια σημερινή BMW 1400+ κιλών και ονόμασέ την ///Μ...:thumbsdown: Μετά αναγκαστικά τούρμπο, κλπ κλπ δηλαδή όλα αυτά που κοροιδεύουμε...:facepalm:
Υ.Γ.: Μ' έκανες και γέλασα πάντως, δεν το περίμενα...:thumbsup:
Χαχαχαχαχαχχαχαχα το κατάλαβα φίλε σε πειράζω :cheers:
θα συμφωνησω εν γενει με ολα...αλλα οχι τοσο για την εταιρια αλλα για ολη την αυτοκινητοβιομηχανια...για ι ας μην ξεχναμε να γραψεις τοτε 7.50 ring ηταν σχεδον καλυτερο απο porsche...αρα εξαιρετικη η bmw και τοτε και τωρα αν με ενα σχεδον απλο αμαξι κοντραρει στα ισια το csl...ατιμη εξελιξη....δυστυχως καπου στην πορεια ομως χαθηκε ο ηχος...και εν μερει χαθηκε και η εταιρικη ταυτοτητα....
https://www.youtube.com/watch?v=HH3Vs4hTyho
Ξανα και ξανα!!!
Να τιμήσουμε και το σπίτι μας... :whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=cyRsoTwrh7k"]https://www.youtube.com/watch?v=cyRsoTwrh7k
Αντρέα όποιος έχει ακούσει και δει και του Παντελάκη το Μ3 Ε36 ξέρει... thumb
η Ε30 ηταν 4κυλινδρη οχι γιατι δεν ειχε παλετα κυλινδρων κινητηρων η bmw να της βαλει,
λογος ηταν το βαρος! για αυτο και ολα τα dtm τρεχαν (οπως και τωρα) με 4κυλινδρα μοτερ ακριβως για αυτο τον λογο
το να βγει μια 4κυλινδρη turbo Μ με ελαφρυ μπροστα μερος και τελεια
κατανομη βαρους κανοντας χρονους σε πιστες κτλ κτλ δεν νομιζω
οτι θα χαλασει κανεναν
στο Ε30 εχω 6κυλιδρο μοτερ και δεν το αλλαζω με τιποτα!
, αλλα οποτε οδηγω ή μπαινω σε φιλου Ε30 is σε βολτα στο βουνο
εκπλησσομαι παντα ευχαριστα απο το ελαφρυ μπροστα μερος
που δεν εχω εγω,
οσο και αν μ'αρεσει ο κυλινδρος ηχος
θα χειροκροτησω μια Μ κατασκευη με ελαφρια καροστα
και ελαφρυ μπροστα μερος
(αυτο ηταν εξαλου ενα απο τα μεγαλα ατου της Ε30 Μ3)
τι κανει ο ανθρωπος με το Μ3 στην ισπανια!!!!
Δινει χαρα
Αν το Csl φορούσε τα μαμά λάστιχα όπως και το φυσητηρι, υπάρχει θέμα υπέρ του τουρμπο.
Εγώ θα σταθώ στο γεγονός του πόσο καλό αμάξι ήταν το 46αρι και όχι στο ποσό προχώρησε η αυτοκινητοβιομηχανια μπροστα.
Είναι σχεδόν γελοίο να προσπαθείς και να παλεύεις, για να μπορέσεις να περάσεις αμάξι το οποίο κατασκευαστηκε 11 χρόνια πίσω. ΚΑΙ ΤΙ ΑΜΑΞΙ...αμάξι το οποίο φτύνει την επόμενη γενιά για πλακα, με ένα σετ φρένα και τπτ αλλο, ενώ το powerband του, δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού προσπαθείς να δουλεύεις συνέχεια ψηλά. Πραγμα που δεν συμβαίνει στο τουρμπισιο και μπορεί να συγχωρήσει λάθη λόγο των 17 παραπάνω κιλών ροπής του.
Τι θα προτιμούσα? Δεν τίθεται καν θεμα...το CSL είναι το πιο αλητικο αμάξι που έχει βγει από το ντιβιζιον μέχρι σήμερα.
σχεδόν 15 χρόνια μετά την έλευση του Ε46 και ο κόσμος ακόμα ασχολείται μαζί του και το έχει ως μέτρο σύγκρισης!
End of story...
Ε ναι ντε...
Αν και το συγκριτικό είναι λογικό, αφού μιλάνε για ίδιο μπάτζετ και τι μπορείς να πάρεις. Υπήρξε και αντίστοιχο από Αμερική μεριά αν θυμάστε με τη μ@λ@κι@ το Φορντ και το 46αρι.
Αν αυτο το αμαξι κανει τον ιδιο χρονο με το CSL, εστω και στη συγκεκριμενη πιστα, τοτε το 1Μ λογικά πρεπει να ριχνει στο CSL δυο-τρια δευτερα.
Σε μια πιστα που πρεπει να ειναι δυο και κατι χιλιομετρα δηλαδη.
Εγω γιατι νομιζω οτι ειναι μια καλοστημενη διαφημηση για το 235i ?
Συμφωνω με αυτο που ειπε ο Γιωργος παραπανω, οτι 12 χρονια μετα ακομα γινονται σιγκριτικα με το Ε46 Μ3 και το Μ3 CSL. Τυχαίο?? Δεν νομιζω..
Αυτο απο μονο του λεει παρα πολλά. Η μαλλον τα λεει ολα.
Λογικο ειναι να υπαρχει εξελιξη, και να περναει και το CSL στον χρονο ενα καινουργιο τουρμπατο διαφορετικης φιλοσοφιας ///Μ. Το αφυσικο θα ηταν να μην υπηρχε.
Ετσι ερχονται τα πραγματα.
Το θεμα ειναι το συνολικο πλαισιο, ηχος, κινητηρας, κατασκευη, ομορφια, εσωτερικο, κλπ γενικά ολα!
Ειναι κατι που στο CSL σου μενει μια για παντα χαραγμενο. Αυτο το αυτοκινητο σε αφηνει μετα την βολτα του για πολλες ωρες ακομη αδρεναλινης και σκεψης.
Αυτη ειναι η διαφορα. Το αλλο το οδηγεις και λες ειναι πολυ καλο αυτοκινητο και thats it. κατεβαινεις μετα την βολτα σου απο αυτο και το ξεχνας γρηγορα.
Ειναι σαν τις γυναικες. Οταν ποθεις πολυ μια γυναικα αυτη ειναι που θα σου γ@μ@σει το μυαλο! Με την γυναικα σου εχεις και την απλη καθημερινοτητα και οχι τοσο παθος.
Ετσι βλεπω εγω το συγκριτικο 235 vs CSL..:th_Laie_67-1:
Δεν ισχυει αυτο που λες...Δλδ το καινουριο 328 που ειναι 2λιτρο 4κυλινδρο τουρμπο με 245hp ειναι μαπα δλδ??Αν βγει ενα 2λιτρο-2.5αλιτρο τουρμπατο 4κυλινδρο //Μ με 450hp,εσυ θα λες οτι ειναι μαπα επειδη δεν εχει 6κυλινδρους??Συγχωρεστε με πραγματικα,αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε.....
Θρυλικο το Μ3 Ε46,θρυλικο και το Μ3 Ε30,μαπα ολα τα καινουρια bmw γιατι εξελισσονται και δεν μενουν πισω στην ανοθευτη ιστορικοτητα τους......Τοτε λοιπον ισως θα'πρεπε να οδηγουμε ολοι Ε30 και ν'αφησουμε τα Ε90 και τα F10 στους λοιπους αουντο-χοντακηδες....Καπου νομιζω χανετε το νοημα παιδια...
Εχεις δικιο Μιχάλη.
Καλο αμαξι το 46αρι, αρκετα μπροστά για την εποχή του, αλλα ως εκει.
Νομιζω ή BMW και η καθε εταιρία εξελίσσει με την παροδο του χρόνου τα αυτοκινητα και φυσικά τα κάνει καλύτερα απο τα προηγουμενα μοντέλα που έχει φτιάξει. Θεωρώ οτι όλα τα μετέπειτα μοντελα μετα το Ε46 ειναι κάλυτερα και πιο ολοκληρωμένα αυτοκινητα απ ότι ειναι το Ε46 και καλυτερα σε όλους τους τομείς.
Το ιδιο συμβαίνει με τις σειρές ///Μ.
Προσωπικά στο ποστ που έκανα πιο πρίν αναφερόμουν στο θεμα χρονου σε πιστα.
Απο προσωπική εμπειρία, πιστευω ότι λιγα αυτοκινητα με περισσότερα κιλά και λιγότερα άλογα θα μπορούσαν να ειναι κόντα στο χρόνο ενός CSL σε πιστα.
Το 235i δεν ειναι εξαίρεση όσο καλό αμαξι και να ειναι.
Με όλα τα κουμπάκια στο ΟΝ, θεωρώ ότι πολλά μπορούν να γινουν.
το CSL του συγκριτικου δεν φοραει cup..
Δεν φοράει CUP τελικά? Που το λεει?
φαίνεται ολοκάθαρα στο 1:26..