Πήγα σήμα και ζύγισα το αμάξι για να έχω μια τιμή αναφοράς.
Το αμάξι είναι πλήρως εξοπλισμένο,χωρίς τον οδηγό,με το κιτάκι του γρύλου που δίνει η BMW και με 18ρες.Το ρεζερβουάρ φαίνεται στην παρακάτω εικονα.
Printable View
Πήγα σήμα και ζύγισα το αμάξι για να έχω μια τιμή αναφοράς.
Το αμάξι είναι πλήρως εξοπλισμένο,χωρίς τον οδηγό,με το κιτάκι του γρύλου που δίνει η BMW και με 18ρες.Το ρεζερβουάρ φαίνεται στην παρακάτω εικονα.
Mια χαρά είσαι. Οροφή έχει το αυτοκίνητο ?
Αυτό είναι το δικό μου ζύγισμα με 4/4 καύσιμο και 19άρες:
https://i1209.photobucket.com/albums...1102011072.jpg
Και αυτό με οδηγό 80 κιλών :
https://i1209.photobucket.com/albums...withdriver.jpg
Πρόσεξε ότι χωρίς οδηγό το αυτοκίνητο είναι πιο βαρύ δεξιά !
To δικό μου με φουλ ρεζερβουάρ είναι 1420 κιλά.
Δεν ξέρω πόσα λίτρα σου λείπουν, περίπου 40 ?
Οπότε ακόμη 30 κιλά ?
Χωρίς ηλιοροφη,σωστή ερώτηση! Καμία 40 λίτρα το κόβω και εγω,αν και σπάνια το πάω πάνω απο την μέση.
1420 γεμάτο. Πόσο το αγαπάω :)
Πλααααααααακα κανετε!
Εμενα ειναι 1592 κιλα γεμματο.
Γιατι ρε παιδια;
Τα Μ3 ειναι ελαφρυτερα;
Αντε να δινει καποια κιλα η οροφη.
Τι χαοτικα νουμερα ειναι αυτα;
Να φταιει το σενταν;
Καλα το σιεσελ.
Τα μιτρια με 19αρες, καθισματαρες, ενα σκασμο εξατμισεις παραπανω καζανακια κτλ ελαφρυτερα; Τι στο καλο;
Σταμάτη έχεις 46ρι; Μήπως έχεις πιο καινούριο ρε συ....
1385 κιλα ειναι χωρις καυσιμα, υγρα και a/c.
απογοητευτικο το βαρος της Μ3 :thumbsdown: ασε που για να το ελαφρυνεισ πρεπει να σου φυγουν αρκετα λεφτα.
σκεφτομουν για καθισματα recaro sportest cs και να βαλω πιο ελαφρια μπαταρια (voltphreaks) αλλα μονο για αυτα θεσ κοντα 3.500ευρω...
Δε θα ελεγα οτι ειναι απογοητευτικο, ισα-ισα στην εποχη της ειχε γυρω στα 150 κιλα διαφορα(βαρυτερη) απο την 996. Αρκει να μη φορτωθει με εξτρα και να μην ξεπερασει τα 1550 κιλα.
Ασε που το csl(ενα απ τα συγκλονιστικοτερα αυτοκινητα ολων των εποχων και καθαροαιμο) εριχνε στην πιστα και σε Πορσε και σε Φερραρι σε χρονους....
Και το απλο Μ3 εριχνε στα 996, πλυν του τουρμπισιου.
Μπορει να ειναι σπορ αμαξι το Μ3, δεν παυει ομως να χρειαζεται και καποια εξτρα για να θεωρειτε ολοκληρωμενο το πακετο του.
Στην αλλη πλευρα υπαρχει το σι ες ελ, το οποιο καλυπτει στα παντα εναν αυθεντικο petrolhead. Φυσικα με το αναλογο τιμημα παντα, μιας και ειναι αποδεδειγμενο πλεον οτι η αισθηση και τα νουμερα, ειναι πολυ ακριβοτερα απο την ανεση και τα μπλιμπλικια.
However. Ακομα και η απλη εκδοση, ειναι ενα φανταστικο αμαξι, το οποιο μπορει να σου προσφερει μεγαλες συγκινησεις ακομα και σημερα, μολις 11 χρονια μετα την ελευση του.
Προσωπικα οπως το εχω ψυχολογισει το θεμα με το Μ3, ολα ειναι ημιμετρα. Η καλυτερη λυση για καποιον που το θελει πιο σπαρτιατικο το πραμα, ειναι να στειλει το κανονικο και να παρει το ειδικο.
Το κοστος μετατροπης ειναι πολυ ακριβοτερο, και φυσικα δν αξιζει καν τον κοπο.
Καλη περιπτωση για καποιον που δεν τον νοιαζει η αυθεντικοτητα και ειναι τυπος καθαρα της ουσιας, ειναι να βρει μια καλη μετατροπη τυπου μανωλακη, και να ζησει την ιδια οδηγικη συγκινηση μετο οριτζιναλ.
Εγω μετα απο πεντε χρονια δικαιολογω τα παντα στην απλη εκδοση, μιας και καθε μερα που περναω μαζι του καταλαβαινω ολο και πιο πολυ ποσο καλο αμαξι εχω.
Πραγματικα ειναι ενα αμαξι το οποιο θα μου εχει αφησει ττις καλυτερες εντυπωσεις.
ακόμα και αυτό δεν αξίζει. τα ωφέλη είναι πάρα πολύ λίγα, και 3κ ευρά είναι πάρα πολλά για να αλλάξεις απλά τον ήχο του αυτοκινήτου.
προσωπικά πιστεύω ότι για ένα απλό Μ-τρίο, οι αλλαγές που χρειάζονται είναι ένα κοντύτερο διαφορικό για να αρπάζει καλύτερα, καλή ανάρτηση, φρένα, σετ καθήσματα με όσο το δυνατόν λογικότερη τιμή.
αν αναλογιστείς ότι όλα αυτά κοστίζουν λίγο παραπάνω σε σχέση με μια εισαγωγή και το πρόγραμμα, δεν νομίζω ότι χωράει και πολύ σκέψη για το τι είναι καλύτερο.
φυσικά και η εισαγωγή είναι όλα τα λεφτά, αλλά κοστίζει πάρα πολύ.
και με λογικό κόστος.
αν και πάλι, τα 20 άλογα στο Μ3 νομίζω είναι καρφίτσα στ'άχυρα.
και εγώ έχει καιρό που ψήνομαι αλλα στο τέλος στο ψήσιμο θα μείνουμε!
είναι αρκετό κόστος ρε γμτ..
να μαζευτούμε 4-5 να κάνουμε παραγγελία απο vac και να μας τις δώσει απο 1 χιλιάρικο κάτω! Έτσι μάλιστα! :thumbsup:
για άλλο πράμα λένε τα παιδιά Στέλιο..για πρόγραμμα μόνο, καλό όμως όχι μούφα..
για το πρώτο συγκεκριμένα..499 λίρες..
https://www.evolveautomotive.com/eng...ap-alphan_940/
Το φοραω απο το Μάρτιο του 2011
Χωρίς καμμια δυσλειτουργία.
Κ εξυπηρέτηση σε όλα ικανοποιητικοτατη
Εχει διαφορα ιδιως μετα τα 200.
το εβαλα απευθειας απο αγγλια μεσω του καλωδιου που δινει κ το φορτωσα απευθειας μεσω του lap top μου.
δουλευει πιο δυνατα μετα τις 5500- τον κοφτη.
Μιλάμε για προγράμματα κονσέρβα έτσι;
Καλή φάση,οπότε ασχολήθηκες απευθείας με την εταιρία,δεν υπήρχε μεσάζοντας;
Επίσης είδες διαφορά στην κατανάλωση;
Σε ζαλίσαμε λιγο,ξέρω :)
Φυσικα κ οχι κονσερβα.
διαβαζει πρωτα αυτο π ηδη εχει κ στελνει το καταλληλο.
υπαρχει αντιπροσωπος εδω,αλλα εγω ειμαι φιλοσ του.
καταναλωση στο ταξιδι με νορμαλ ταχυτητες 140-180 κ κανα δυο φορες 240,260 ειναι λιγοτερη.
Του Γιάννη (STREETRACING) το αμάξι πριονίζει μέχρι τον κόφτη χωρίς την παραμικρή πτώση μετά τις 7200rpm που έχουν τα μαμά.
https://www.evolveautomotive.com/adm...20flywheel.jpg
ναι ισχύει, δες για παράδειγμα την κοιλιά που κάνει η καμπύλη ισχύος του μαμά στο δυναμόμετρο του evolve.
Εκεί στις 7500 κάνει μπαμ! Και μόνο αυτό να διόρθονε το πρόγραμμα χωρις να σου δώσει άλογα δεν θες κάτι άλλο.
+Ότι στροφάρει και μετά τις 8,έτσι για να γουστάρουμε :)
το πρόγραμμα αυτό της evolve πιστεύω είναι κορυφή, ειδικά για τα λεφτά που ζητάνε.. είχα επικοινωνήσει και εγώ μαζί τους προ λίγων μηνών..σου στέλνουν το καλώδιο κάνεις την δουλειά και τους το ξαναστέλνεις πίσω..thumb
To καλωδιο το πληρωνεις και το κρατας εσυ.
ειναι μονο για το συγκεκριμενο bmw.
υπαρχει κ ο εδω αντιπροσωπος για οποιον δεν θελει τη χρεωση του καλωδιου.
α ναι? πως θυμάμαι οτι έπρεπε να το ξαναστείλω? τέλος πάντων. Δηλαδή στον εδώ αντιπρόσωπο πας και σου βάζει το ίδιο πρόγραμμα ε? ωραία, πολύ ωραία! :warriorsmiley:
Καλό είναι να το κρατήσεις το καλώδιο, γιατί πρώτον το πρόγραμμα που σου στέλνει μέσω email έχει και χρήση διαγνωστικού και δεύτερον γιατί μπορεί κάποια στιγμή ο άγγλος να σου στείλει κάποια αναβάθμιση οπότε το περνάς τσακ μπαμ μόνος σου και τελιώνεις....
Σχεδόν όλα τα αγγλικά CSL που έχω υπ'όψιν με πρόγραμμα αυτού του Κυρίου έχουν κάψει φλάτζα κυλινδροκεφαλής.
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα απλά Μ3.
Έχω την αίσθηση ότι τα CSL τα κάνει τελείως φτωχά.
ωπα! να και ο αντίλογος.. γιατί το Κ στο κύριος ρε Αλεξ?
Όχι κάτι συγκεκριμμένο, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο άλλωστε.
Φιλαράκι με CSL με δικό του πρόγραμμα, καταλύτες και μεσαίο που έβγαζε 390 άλογα στο δυναμόμετρό του, τον είχα πολύ άνετα στην ευθεία του Ρινγκ (χωρίς τελικό εγώ). Του έκλεισε κάτι τρύπες 30 αλόγων μου έλεγε, μέρα με νύχτα κτλ.
Τρίχες λέω εγώ, έφαγε μεγάλη πίκρα.
Μετά από αυτό απέφευγε να κάνουμε καθαρό άνοιγμα στην Εθνική.
Εγώ τα άλογα αυτά δεν τα πιστεύω. Προσωπική μου άποψη για τα CSL πάντα.
Δεν έχω εμπειρία για Μ3 Ε46. Ίσως έχει καλό αποτέλεσμα.