Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Η κατάρα έχει ήδη αρχίσει, πήγα σήμερα να βάλω βενζίνη και είχε μόνο 100άρα. Ευτυχώς όμως γιατί μετά είδα ότι είχα μόνο 15 ευρώ πάνω μου. Σταματώ στο ATM να σηκώσω μαρούλι και η κάρτα ήταν μπλοκαρισμένη. Παίρνω το 181818 και μου λένε να απευθυνθώ σε κάποιον υπάλληλο γιατί η σαπιοκάρτα πέρασε από παγιδευμένο ATM. "Γαμώ τις ρουμάνικες συμμορίες μου, θα μου έχουν σηκώσει και τα 200 ευρώ που έχω στο λογαριασμό", σκέφτομαι. Μπαίνω στο υποκατάστημα ιδρωμένος, βιαστικός και αναψοκοκκινισμένος και για πρώτη φορά τα ταμεία ήταν άδεια, η ουρά όμως για τον προϊστάμενο έκανε μαίανδρο μέχρι το θυσαυροφυκάλιο και θύμιζε ουρά για W.C. σε ΚΑΠΗ. Μου έφαγε και τη θέση μια κωλόγρια σταφιδιασμένη σα μπαγιάτικος γερμάς που την είχε δει γκόμενα παρά τα 1.000.000 χρόνια της και φορούσε καυτό μίνι με εσπαντρίγιες και σηθρού φανελάκι για να βλέπεις τις ρώγες εκατέρωθεν του αφαλού. Είχε και ξανθό μαλλί καρφάκι α λα μπριγκίτε Νίλσεν, μόνο σε που ύψος έφερνε στον Φρόντο Μπάγκινς. Όταν έφτασε η σειρά μου έπεσε το γαμωσύστημα και έπρεπε να περιμένω μέχρι να κάνει reboot. Τελικά μου την ξεκλείδωσε για ένα 10λεπτο και μου λέει "τρέχα στο ATM γιατί σε 10 λεπτά κλειδώνει πάλι". Πάω να βγω και πέφτω στην ηλίθια διπλή πόρτα που για να σε αφήσει πρέπει να βγάλεις γυαλιά, να χτενιστείς, να βάλεις το χέρι στην καρδιά και να απαγγείλεις τον εθνικό ύμνο σε φα μινόρε. Μπαίνω αλλά δεν ανοίγει η εξώπορτα γιατί ένας κύριος δε λέει να κλείσει την εσώπορτα. Τελικά έγιναν κάποιες διεργασίες με ασθενή ηλεκτρικά ρεύματα στον εγκέφαλό του και το συνειδητοποίησε. Βγαίνω και πέφτω στον άνθρωπο-Michelin με τα 7 πηγούνια και τα 38 προκοίλια που κάνει ερώτηση υπολοίπου και ανάληψη από όλους του τους λογαριασμούς: Τρεχούμενους, όψεως, ταμιευτηρίου, κλπ. Πρέπει να πρόλαβα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ένιωσα σαν τον Μπρους Γουίλις στο 'Πολύ σκληρός για να πεθάνει'. Μπαίνω στο αυτοκίνητο και το επόμενο βενζινάδικο έχει ανεφοδιασμό. Τα παίρνω στο κρανίο και μπαίνω Αττική Οδό, όπου και να μείνω θα έρθει ο τύπος με το κίτρινο βαν και το μεγάλο βελάκι από πάνω να με βγάλει. Πηγαίνω τόσο συντηρητικά που όταν φτάνω στου Παπάγου με περιμένει μπάντα, δάφνες και ο Δήμαρχος του Κυότο με το χρυσό κλειδί της πόλης και το βραβείο οικολογικής οδήγησης. Μπαίνω στο μοναδικό βενζινάδικο της περιοχής και τελικά ο υπάλληλος που γνωρίζει τις μπατονέτες μόνο από τα ράφια του Πριζουνίκ Μαρινόπουλος μου βάζει 100άρα. Σήμερα στο Hatcback Alert αναζητείται ο Γιουσούφ αλ Γκαμήλ για να αναιρέσει την κατάρα. Τελευταία φορά εθεάθη σε φανάρι στη Λ. Καραμανλή να ζητιανεύει. Φορούσε καμπούρα στην πλάτη και πόρτα Terios στην μούρη. Όποιος τον είδε να επικοινωνήσει με το 0800-gamameperiergous και να ζητήσει τον κ. Καιάδα. Εκεί θα κατέληγε αν είχε γεννηθεί και στην Αρχαία Σπάρτη.