Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 44

Θέμα: Επαίτης στα φανάρια...

Προεπιλογή

Αντώνη είσαι τυχερός που σου πήραν τις σωλήνες!
    Εμένα στην Σαλαμίνα μου πήραν την πόρτα !!!!

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Samaro (05-07-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ελα αρη εχω νεωτερα η καταρα του πακι επιασε τοπο ,η γρια στον γκισε η μπριγκιτε ρε, μετα το απαξιωτικο βλεμμα που της ερηξες τελικα αποφασισε ντροπιασμενη να αυτοκτονησει πυροβολοντας στο υψος της θηλη της αφου ειχε ακουσει οτι εκει ειναι η καρδια μεταφερθηκε τελικα εσπευσμενα στο κατ γιατι ειχε καταστρεψει με την σφαιρα το αριστερο της γονατο.... αναζητησαι για ηθικος αυτουργος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 05-07-12 στις 15:59
    αντε γεια...

4. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

katsaraios (05-07-12), Panos 316T (05-07-12), Ptboul (06-07-12), S8N (05-07-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κατάρα έχει ήδη αρχίσει, πήγα σήμερα να βάλω βενζίνη και είχε μόνο 100άρα. Ευτυχώς όμως γιατί μετά είδα ότι είχα μόνο 15 ευρώ πάνω μου. Σταματώ στο ATM να σηκώσω μαρούλι και η κάρτα ήταν μπλοκαρισμένη. Παίρνω το 181818 και μου λένε να απευθυνθώ σε κάποιον υπάλληλο γιατί η σαπιοκάρτα πέρασε από παγιδευμένο ATM. "Γαμώ τις ρουμάνικες συμμορίες μου, θα μου έχουν σηκώσει και τα 200 ευρώ που έχω στο λογαριασμό", σκέφτομαι. Μπαίνω στο υποκατάστημα ιδρωμένος, βιαστικός και αναψοκοκκινισμένος και για πρώτη φορά τα ταμεία ήταν άδεια, η ουρά όμως για τον προϊστάμενο έκανε μαίανδρο μέχρι το θυσαυροφυκάλιο και θύμιζε ουρά για W.C. σε ΚΑΠΗ. Μου έφαγε και τη θέση μια κωλόγρια σταφιδιασμένη σα μπαγιάτικος γερμάς που την είχε δει γκόμενα παρά τα 1.000.000 χρόνια της και φορούσε καυτό μίνι με εσπαντρίγιες και σηθρού φανελάκι για να βλέπεις τις ρώγες εκατέρωθεν του αφαλού. Είχε και ξανθό μαλλί καρφάκι α λα μπριγκίτε Νίλσεν, μόνο σε που ύψος έφερνε στον Φρόντο Μπάγκινς. Όταν έφτασε η σειρά μου έπεσε το γαμωσύστημα και έπρεπε να περιμένω μέχρι να κάνει reboot. Τελικά μου την ξεκλείδωσε για ένα 10λεπτο και μου λέει "τρέχα στο ATM γιατί σε 10 λεπτά κλειδώνει πάλι". Πάω να βγω και πέφτω στην ηλίθια διπλή πόρτα που για να σε αφήσει πρέπει να βγάλεις γυαλιά, να χτενιστείς, να βάλεις το χέρι στην καρδιά και να απαγγείλεις τον εθνικό ύμνο σε φα μινόρε. Μπαίνω αλλά δεν ανοίγει η εξώπορτα γιατί ένας κύριος δε λέει να κλείσει την εσώπορτα. Τελικά έγιναν κάποιες διεργασίες με ασθενή ηλεκτρικά ρεύματα στον εγκέφαλό του και το συνειδητοποίησε. Βγαίνω και πέφτω στον άνθρωπο-Michelin με τα 7 πηγούνια και τα 38 προκοίλια που κάνει ερώτηση υπολοίπου και ανάληψη από όλους του τους λογαριασμούς: Τρεχούμενους, όψεως, ταμιευτηρίου, κλπ. Πρέπει να πρόλαβα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ένιωσα σαν τον Μπρους Γουίλις στο 'Πολύ σκληρός για να πεθάνει'. Μπαίνω στο αυτοκίνητο και το επόμενο βενζινάδικο έχει ανεφοδιασμό. Τα παίρνω στο κρανίο και μπαίνω Αττική Οδό, όπου και να μείνω θα έρθει ο τύπος με το κίτρινο βαν και το μεγάλο βελάκι από πάνω να με βγάλει. Πηγαίνω τόσο συντηρητικά που όταν φτάνω στου Παπάγου με περιμένει μπάντα, δάφνες και ο Δήμαρχος του Κυότο με το χρυσό κλειδί της πόλης και το βραβείο οικολογικής οδήγησης. Μπαίνω στο μοναδικό βενζινάδικο της περιοχής και τελικά ο υπάλληλος που γνωρίζει τις μπατονέτες μόνο από τα ράφια του Πριζουνίκ Μαρινόπουλος μου βάζει 100άρα. Σήμερα στο Hatcback Alert αναζητείται ο Γιουσούφ αλ Γκαμήλ για να αναιρέσει την κατάρα. Τελευταία φορά εθεάθη σε φανάρι στη Λ. Καραμανλή να ζητιανεύει. Φορούσε καμπούρα στην πλάτη και πόρτα Terios στην μούρη. Όποιος τον είδε να επικοινωνήσει με το 0800-gamameperiergous και να ζητήσει τον κ. Καιάδα. Εκεί θα κατέληγε αν είχε γεννηθεί και στην Αρχαία Σπάρτη.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη για το ανορθόγραφο κατεβατό πριν αλλά γράφω από κινητό.

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

aristent (05-07-12), Ptboul (06-07-12), S8N (05-07-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πράγματα δεν πάνε καλά και προβλέπονται χειρότερα !

Δεν φτάνουν τα οικονομικά μας προβλήματα, ανεβαίνουν και τα ποσοστα παραβατικότητας και παρανομίας !

Σε λίγο θα προχωράμε με όπλο στην κωλότσεπη για αυτοάμυνα.

Σήμερα πήγα να ποτίσω στην Σαλαμινα τα δεντράκια μου( ενα μικρο κτηματάκι απο τον πατέρα μου) και διαπίστωσα ότι κάποιοι φρόντισαν να ξηλώσουν τις χαλκοσωλήνες νερού.

Εκτός απο τους κλέφτες, είμαι κι εγώ τυχερός που δεν τους βρήκα εκεί !! Θα σας εγραφα τώρα απο τη φυλακή (η απο το νεκροταφείο) !
    γνωστο το θεμα, και γνωστοι οι δραστες (γυφτοι)
    δεν θες να μπλεξεις μαζι τους!!

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

oldcarskickass (05-07-12), Ptboul (06-07-12)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ειναι να μπλεκεις με γυφτους θα αμολισουν κανα τσουρμο με γυφτους στο σπιτι σου κ θα στο κανουν καλοκαιρινο!!!λολ
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη,τα ιδια και χειροτερα εδω στη Λαρισα!!!

....οι Πακι ειναι Παντου σε ολα τα φαναρια!!!!

ερχονται με φορα και με βρωμονερα για να σου "καθαριζουν" το παμπριζ με το χαμογελο σαν "πουστρ@" που ελεγες και εσυ!!!!

......προχθες γελουσα με τα παιδια που εχω στη δουλεια,αφου εμφανιστηκε ενας πακι "κουνιστος" να μας καθαρισει το παμπριζ!!! ...σκεφτηκα οτι τωρα ο Αρης θα κυριολεκτουσε!!!

Οταν ειμαι με την BMW,που παντα ειναι καθαρη αλλα πολλες φορες κανουν οτι δεν καταλαβαινουν και αφηνουν να σταξει επανω το βρωμοσφουγγαρι τους ,... αποφευγω αυτα τα φαναρια και παω απο αλλους δρομους.......εκει καταντησαμε!!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Panos 316T (05-07-12), S8N (05-07-12)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη,τα ιδια και χειροτερα εδω στη Λαρισα!!!

....οι Πακι ειναι Παντου σε ολα τα φαναρια!!!!

... αποφευγω αυτα τα φαναρια και παω απο αλλους δρομους.......εκει καταντησαμε!!!!
    Από που να πας βρε Άρη? όταν ήρθα είδα στην Ηρώων , είδα π.Εθνική , είδα στο Α.Τ.Α δεν άφησαν και κεντρικό κόμβο να κάνεις τον κύκλο για να περάσεις ανέπαφος...Στην Ηρώων απλά άνοιξα το παράθυρο γτ με κράτησε φίλος να ανοίξω την πόρτα...με το ζόρι να το κάνει κ*λο το παρμπριζ...δώσαμε κάτι ευχές ο καθένας μας και έφυγα...Τώρα τι έλεγε αυτός στη γλώσσα του ,αυτός ξέρει...εγώ τον στόλισα πάντως σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο

Rides
    1

Προεπιλογή

Προσωπικά, αν και περνάω καθημερινά από αρκετά φανάρια με αλλοδαπούς, δεν μου'χει τύχει ποτέ τέτοιο ακραίο περιστατικό.
    9/10 γνέφω αρνητικα 1 το πολύ 2 φορές και δεν με ενοχλούν.
    1/10 μπορεί να επιμείνει κανείς και να τα καθαρίσει με το ζόρι, οπότε αν είναι κανας δύσμοιρος κι έχω ψιλά του δίνω, αν είναι κανας νορμαλ συνήθως δεν δίνω κι αν έχω.

Όλα αυτά όταν έχω βρώμικο παρμπρίζ.
    Όταν είναι καθαρό (τις περισσότερες) δεν μ'έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και πάνε αυτόματα στον επόμενο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

14. The Following 5 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

dark knight (05-07-12), Nikos (02-09-12), nikos1400 (05-07-12), Panos 316T (05-07-12), S8N (05-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ξερουν οτι εισαι του ΣΥΡΙΖΑ για αυτο δεν σε πειραζουν αχαχαχαχαχα

Just χιουμορ
    τούρμπο και πράσινα άλογα

16. The Following 6 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

alexk (06-07-12), Driver M (05-07-12), joseph (05-07-12), nikos1400 (05-07-12), Ptboul (06-07-12), Samaro (05-07-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

εμενα δε με ενοχλουν σχεδον ποτε.
    δεν σταματανε καν, προχωρουν κατ ευθειαν στο επομενο αυτοκινητο...

18. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (05-07-12)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP