Αντώνη είσαι τυχερός που σου πήραν τις σωλήνες!
Εμένα στην Σαλαμίνα μου πήραν την πόρτα !!!!
Αντώνη είσαι τυχερός που σου πήραν τις σωλήνες!
Εμένα στην Σαλαμίνα μου πήραν την πόρτα !!!!
Samaro (05-07-12)
ελα αρη εχω νεωτερα η καταρα του πακι επιασε τοπο ,η γρια στον γκισε η μπριγκιτε ρε, μετα το απαξιωτικο βλεμμα που της ερηξες τελικα αποφασισε ντροπιασμενη να αυτοκτονησει πυροβολοντας στο υψος της θηλη της αφου ειχε ακουσει οτι εκει ειναι η καρδια μεταφερθηκε τελικα εσπευσμενα στο κατ γιατι ειχε καταστρεψει με την σφαιρα το αριστερο της γονατο.... αναζητησαι για ηθικος αυτουργος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 05-07-12 στις 15:59
αντε γεια...
katsaraios (05-07-12), Panos 316T (05-07-12), Ptboul (06-07-12), S8N (05-07-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
oldcarskickass (05-07-12), Ptboul (06-07-12)
δεν ειναι να μπλεκεις με γυφτους θα αμολισουν κανα τσουρμο με γυφτους στο σπιτι σου κ θα στο κανουν καλοκαιρινο!!!λολ
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Αρη,τα ιδια και χειροτερα εδω στη Λαρισα!!!
....οι Πακι ειναι Παντου σε ολα τα φαναρια!!!!
ερχονται με φορα και με βρωμονερα για να σου "καθαριζουν" το παμπριζ με το χαμογελο σαν "πουστρ@" που ελεγες και εσυ!!!!
......προχθες γελουσα με τα παιδια που εχω στη δουλεια,αφου εμφανιστηκε ενας πακι "κουνιστος" να μας καθαρισει το παμπριζ!!!![]()
...σκεφτηκα οτι τωρα ο Αρης θα κυριολεκτουσε!!!
Οταν ειμαι με την BMW,που παντα ειναι καθαρη αλλα πολλες φορες κανουν οτι δεν καταλαβαινουν και αφηνουν να σταξει επανω το βρωμοσφουγγαρι τους ,... αποφευγω αυτα τα φαναρια και παω απο αλλους δρομους.......εκει καταντησαμε!!!!
Panos 316T (05-07-12), S8N (05-07-12)
Από που να πας βρε Άρη? όταν ήρθα είδα στην Ηρώων , είδα π.Εθνική , είδα στο Α.Τ.Α δεν άφησαν και κεντρικό κόμβο να κάνεις τον κύκλο για να περάσεις ανέπαφος...Στην Ηρώων απλά άνοιξα το παράθυρο γτ με κράτησε φίλος να ανοίξω την πόρτα...με το ζόρι να το κάνει κ*λο το παρμπριζ...δώσαμε κάτι ευχές ο καθένας μας και έφυγα...Τώρα τι έλεγε αυτός στη γλώσσα του ,αυτός ξέρει...εγώ τον στόλισα πάντως σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο
Προσωπικά, αν και περνάω καθημερινά από αρκετά φανάρια με αλλοδαπούς, δεν μου'χει τύχει ποτέ τέτοιο ακραίο περιστατικό.
9/10 γνέφω αρνητικα 1 το πολύ 2 φορές και δεν με ενοχλούν.
1/10 μπορεί να επιμείνει κανείς και να τα καθαρίσει με το ζόρι, οπότε αν είναι κανας δύσμοιρος κι έχω ψιλά του δίνω, αν είναι κανας νορμαλ συνήθως δεν δίνω κι αν έχω.
Όλα αυτά όταν έχω βρώμικο παρμπρίζ.
Όταν είναι καθαρό (τις περισσότερες) δεν μ'έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και πάνε αυτόματα στον επόμενο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
dark knight (05-07-12), Nikos (02-09-12), nikos1400 (05-07-12), Panos 316T (05-07-12), S8N (05-07-12)
Ξερουν οτι εισαι του ΣΥΡΙΖΑ για αυτο δεν σε πειραζουν αχαχαχαχαχα
Just χιουμορ![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
εμενα δε με ενοχλουν σχεδον ποτε.
δεν σταματανε καν, προχωρουν κατ ευθειαν στο επομενο αυτοκινητο...
S8N (05-07-12)