Αρχικό μήνυμα απο
VanVIC
Μου δίνεται η εντύπωση οτι σε αυτό το thread συμμετέχουν παλιοί γνώριμοι...
Ασχέτως του τί θα αποφανθεί το Α2 (Κώστας λαμβάνει ?), όσο κι αν απέχω 1 χρόνο τώρα, κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί καταλαβαίνουν.
Σταμάτη, το λαυράκι θα είναι "επιστημονικό" αλλά με την ίδια ριξιά θα βγάλεις και σπαράκια. Για το τηγάνισμα βάλε Castrol που τους αρέσει. Σιγόψησέ τα !
Με την ευκαιρία, ατμοσφαιρικό Μ54Β30 που να βγάζει σχεδόν 270 άλογα ξέρετε κανένα ? :whistle:
Προσωπικά θυμάμαι ένα περιποιημένο coupe 46άρι σε ασημί χρώμα που είχε τέτοια απόδοση με κόφτη λίγο πάνω απο τις 7.
Αν θυμάμαι σωστά, φορούσε άλλη εισαγωγή, εκκεντροφόρους 1ου σταδίου Schrick, χταπόδι, μεσαίο & τελικό SS, καταλύτες 100άρηδες, αλλαγμένες τροχαλίες και πρόγραμμα.
Μπορεί και να 'χε αλλάξει και τίποτε άλλο (για αυξηση στην απόδοση του μοτέρ) και ο ιδιοκτήτης του δεν μας το'λεγε. Πάντως για ατμοσφαιρικό πήγαινε πολύ καλά και όλοι το καμαρώναμε.
Ολα τ'αλλα Μ54Β30 που ξέρω, με ατμοσφαιρική βελτίωση (χωρίς να πειράξεις εντόσθια) δεν ξεπερνούσαν τα 260 άλογα.
Σϋμπτωση να'ναι και ο "συνάδελφος" που άνοιξε το thread να έχει πέσει στην περίπτωση ?
Μάλλον σύμπτωση θα'ναι.
Have Fun !