Βλέπω με μεγάλη στεναχώρια μου ήδη!!! στην ευρύτερη γειτονιά μου, 2 πωλητήρια σε μονοκατοικίες....:sad:
Printable View
:shok::shok::shok: KAΛΑ ΡΕ????ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ????:ranting2:
ΕΔΩ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ TO ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ????
ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ????
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ????:ranting2:
GOD BLESS AMERICA!
https://4.bp.blogspot.com/_ZoDD5lM4I...+green_536.JPG
Υ.Γ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ!:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Για να ρίξουν κανενα φόρο στην βενζίνη ή να κατεβασουν το ΦΠΑ δεν καιγονται και τόσο !! Νοιάστηκαν ξαφνικά για τα υψηλά ενοίκια και τις υψηλές τιμες των ακινήτων.
Ρε δεν πα να γ@μηθουνε λεω εγω.Αντε και πανω που αρχισα να πιστευω οτι αυτα που
λέγαμε για οργανωμενο σχεδιο κ.α ήταν μπαρουφες...
Αν δει κανένας το real estate fund της Εθνικής....θα καταλάβει.....:whistle:
Λυπαμαι που το λεω αλλα και στα ακινητα εγινε ακριβως οτι εγινε και σε ολες τις αλλες οικονομικες δραστηριοτητες στην Ελλαδιτσα .
Το ευκολο και αδουλευτο χρημα που προσφεροταν απο τις τραπεζες πολυ απλοχερα εφερε τις τιμες στα υψη και τωρα πλεον πολυ κοσμο στο χειλος του γκρεμου.
Και εκει κατα τη γνωμη μου δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Οποιος κινηθηκε μεσα στα πλαισια που του επετρεπαν οι οικονομικες του δυνατοτητες και χρησιμοποιησε ως γνωμονα τη λογικη σε μια αγορα ακινητου δεν εχει να φοβηθει πολλα.
Η δικαιολογια να εξασφαλησω μια στεγη για τα παιδια μου κλπ δεν στεκει προκειμενου να βαλεις στο κεφαλι σου ενα μπελα για 25-30 χρονια.
Ανθρωποι αγοραζαν γελοια υπερτιμημενα ακινητα πληρωνοντας με ευκολο τραπεζικο δανεισμο μη σκεπτομενοι πως τα εσοδα τους πρεπει να ειναι εξασφαλισμενα για τα επομενα τουλαχιστον 20 χρονια προκειμενου ν'ανταπεξελθουν στις δανειακες τους υποχρεωσεις.
Τα προαστια γεμισαν απο ηλιθιες κατασκευες τυπου μεζονεττας συρταριερας με 5 επιπεδα απλα και μονο για να λεει ο αλλος οτι μενω σε 250 τετραγωνικα. Και τα περισσοτερα πουληθηκαν σε ανθρωπους που μεσα στην τρελλα της εποχης νομιζαν οτι για παντα θα κερδιζουν οσο κερδιζαν κατα τη στιγμη της αγορας. Τωρα τρεχουν και δε φτανουν.
Πριν λιγα χρονια επισης, ηταν πολυ της μοδας οι επενδυσεις σε ακινητα.
Ενιωθες χαζος μπροστα σε ολα αυτα που ακουγες απο φιλους και γνωστους. Ολοι επενδυαν σε εμπορικα ακινητα και με το ενοικιο αποπληρωναν το δανειο και θα τους εμενε και ενα ακινητο η αξια του οποιου διαρκως ανεβαινε (ετσι τους ελεγαν τα παπαγαλακια).
Τωρα πολλα απο αυτα τα ακινητα ειναι πλεον ξενοικιαστα, οσα παραμενουν με μισθωμα αυτο ειναι πετσοκομμενο και με μηδενικο η ελαχιστο εισοδημα καλουνται να πληρωνουν απο δοσεις δανειου (στο πανακριβα αγορασμενο ακινητο) εως δεκαδες φορους και χαρατσια .
Και παλι λυπαμαι που το λεω αλλα οταν χαθει καθε μετρο συνεσης και αντικειμενικοτητας ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
Να σας θυμησω οτι οποιος τολμουσε να πει πριν απο 4-5 χρονια οτι δεν ειναι δυνατον να αγοραζει Μ3 και 330 και Μ5 η καθε κουτση Μαρια, αλλα αυτοι για τους οποιους αποτελει ενα ανουσιο εξοδο και δεν δημιουργει προβληματα στον προυπολογισμο του, γινοταν αντκειμενο χλευασμου και ειρωνικων σχολιων.
Και αυτο χωρις την παραμικρη δοση σνομπισμου η ταξικης διακρισης. Ο καθενας κινειται οπως του επιτρεπουν τα οικονομικα του και δεν αποτελει ουτε ντροπη, ουτε μειονεκτημα απεναντι στους αλλους.
Είναι γεγονός οτι η συμφωνία των τραπεζών με τη κυβέρνηση ομπαμα να χαρισουν 26 δις δολ στεγαστικών σε ανθρώπους που χρωστούν είναι ριζοσπαστικό μέτρο.
Ο αντίλογος βέβαια σε αυτό είναι ότι μπορεί να υπάρχουν εκατομμυρια άλλοι που ζορίζονται αλλά επειδή δεν εχουν μεινει πισω στις πληρωμές τους δεν δικαιούνται παραγραφής.
Καλό το μέτρο κατά την άποψη μου, καλά θα ήταν όμως από την άλλη να αφήσει την υπέρμετρη νομολογία η οποία έχει δέσει τα χέρια στις τράπεζες με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επιχειρήσεις να δανειστούν.
ρεζίλι, ρεζίλι, ρεζίλι...
αυτό μου είρθε πρίν απο λίγο, απο έναν άγγλο, για μια δουλειά που είναι να κλείσουμε τις επόμενες ημέρες. είμαστε διεθνώς ρόμπες. και ο τύπος επειδή τον γνώρισα, δεν είναι κάνας τραχανάς που ανοίγει το στόμα του χωρίς να σκεφτεί. είναι πολύ μελετημένος - συγκρατημενος. κοινός, πολύ καλός επαγγελματίας.
:shok::shok::shok::thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: