καλοριζικα!
Printable View
Μπάχτηκε η σκάστρα πριν απο λίγο. Σχετικό thread θα ανοίξω λίγο πιο αργά ή αύριο γιατί έχει έξοδο ;)
Ευχαριστώ πολύ τον fanisk και τον m-power_01 για την μεγάλη βοήθεια, την παραχ΄ρηση των εγκαταστάσεων (!!!!) και εργαλείων και φυσικά την ευχάριστη παρέα και το πολύ γέλιο.
Απο Δευτέρα και το ψυγείο λαδιού :)
Ηχο θέλω να ακούσω.
σε καμαρωνω βεντουζα μου...
γερα ...για να μοιραζουμε πολυ πραγμα...!
Έμπαξα σήμερα (μιας που είχα καιρό να κάνω μπάξιμο :hystericalbs1: ) το παρακάτω αυτοκόλλητο 'ΒΜW M POWER' για να 'δέσει' σε look η ανθρακονήμάτινη καβούκα.
Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο είχε και τα χρωματάκια της 'Μ' στο τέλος, έτσι τα έκοψα και τα έβαλα στις γωνίες των δύο πίσω τζαμιών (κερασάκι στη τούρτα).
:original:
Κωστα ποσα αλογα δινει το καθε χρωμα?!:hystericalbs1:
Μεγειες!!!
εμπαξα χρωματακι στις πισω δαγκανες.......ΑΣΗΜΙ......εγινα σαν καινουργιες....!
συνιστω ανεπιφυλακτα αυτο το μπαξιμο.....που θα ξοδεψει λιγα χρηματα κ αρκετο χρονο....το αποτελεσμα ομως σε κανει να αισθανεσαι τελεια...!
φωτο ....ΔΕΝ τραβηξα ακομα....!
Επειδη προχθες ζηλεψα τον Στρστο με την σκαστρα,πηγα χθες κ εβαλα κ εγω μια ψευτικη στον ασσο μου αλλα μου λεει οτι για να ακουγεται καλυτερα πρεπει να βαλω και κατι αλλα πραγματακια για να δουλευει στα 1.5 bar!!!
Εσεις τι λετε?
Τι μερα οεο?!
εγω παλι ζηλεψα τα Μ σας και ειπα να μπαξω και γω ενα.
Μετα απο πολυ ψαξιμο η τσεπη μου με εφτασε να ειμαι πλεον ειμαι κατοχος ενος συλεκτικου πορτοκαλι Μ1 που θα κραταω για δευτερο.
Να σημειωθει οτι η ωρα ειναι ηδη 2 και οποτε δε ειναι πρωταπριλιατικο!!!!!
Οτι καταλαβατε, καταλαβατε!!!!
:th_Laie_67-1:
Προ ολίγου, μπάχθηκε lip spoiler στην 320, που είχα αγοράσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες από ebay και χθες επιτέλους παρέλαβα.
Προσωπικά, μου φαίνεται όμορφο και διακριτικό, ενώ δείχνει να είναι και ποιοτικό (το χρώμα είναι ολόιδιο με το εργοστασιακό και με πολύ καλή υφή). Ιδού και μερικές pics:
Μεγειες!!!
2 pirelli p-zero-rosso 255/40/17(πισω)
2 ιμαντες continental
4 ρουλεμαν απο τους ιμαντες....FAG και SKF
Εργοστασιακο PDC.Βγαλμενο απο ενα λαβωμενο Ε46.Εχει το Χ3 του πατερα μου και ειναι πολυ βολικο! ;) Ετσι ειπα και γω να το βαλω....
Με γειες μάγκες! Άρη ωραίος!! :thumbsup:
εμπαξα τα εξης...
-σινεμπλοκ απο μ3
-λαδια ,φιλτρα , μπουζι πλατινας
-τεντωτηρες λουριων
-τρομπα νερου, με μεταλλικα πτερυγια για αυξημενη αντοχη σε θερμοκρασιες
-νεο μαφ
-αλλαγη φλαντζας ,βασης φιλτρου νερου και τσιμουχας στροφαλου
αρκετα πραγματα...αλλα πλεον ειναι σαν καινουριο!
Ξεμπαξα απο το γκαραζ ( του σπιτιου) το compact, και εμπαξα ενα individual 2.5i smg Z4 :thumbsup: Επιτελους γυρισε ο τροχος..και θα αρχισει να μαμαει και ο φτωχος:th_Laie_67-1: Μια καλη βαση για να αρχισω να πεταω λεφτα.. γιατι στο compact δεν ειχα σκοπο να τα ριξω.
Να βρεθουμε καποια στιγμη να μου το ασημωσει ολο το bmw fans για να βαλω ενα χταποδακι!! Ειναι ηδη μπαγμενο το τελικο της SS.:hystericalbs1:
Αντε καλά χιλιόμετρα.
Καλορίζικο και από εδώ Φάνη και να το χαρείς όπως επιθυμείς!!