Σας ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Βασικά πρόκειται για ένα πατεντιάρικο μοντέλο ανοιχτού τύπου (που σημαίνει οτι κάνει φασαρία και δεν μου αρέσει) αλλά έχει απίστευτη γρήγορη απόκριση και κρατάει την πίεση ψηλά όταν κάνεις γρήγορες αλλαγές με πολλές στροφές.
Δεν λέω παραπάνω, θα ετοιμάσω ένα καλό review με βίντεο, εντυπώσεις και μετρήσεις πίεσης με το laptop όταν την βάλω. Υπομονή λίγες μέρες... εγώ δηλαδή. Ουφ...
ευχαριστω!!!! παιδες!!!!!!
και εχουμε ακομα δουλεια!!!!
ερχετε csl trunk csl bumper!
kαι τετραπιστονα για πισω!!!
Χρίστος (16-03-10)
Ορμωμενος απο τον Στρατο πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και αγορασα οτι χαρτη υπαρχει )Ευρωπη,Ασια,Αμερικη....)τους φορτωσα στο αμαξι μεχρι και στο πορτ παγκαζ εβαλα !!!
Ομως δεν ειδα ουτε αλογο !!!!
Ετσι λοιπον αφου με εξαπατησε ο Στρατος και με εκανε να τρεχω στα μεγαλυτερα καλυτερα βιβλιοπωλεια της Αθηνας τα πηρα κρανιο και αγορασα ενα κιτ μεθανολης το οποιο και τοποθετω αυτη τη στιγμη.
Αλλο ενα μπαξιμο που εγινε την περασμενη Παρασκευη ηταν βολαν δισκο πλατο απο Μ5 Ε34 ελπιζοντας οτι αυτο θα κρατησει !!!!
Αντε να δουμε.......![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Για τους χάρτες πρέπει να είσαι ο Μαγγελάνος για να τους διαβάσεις και να πάρεις άλογα αχαχαχαχαχααχα. Δεν ξέρω, πήρες χάρτη γιαν την Βορειοδυτική συνοικία της συμπροτέυουσας του Ταμ-Τουμ? Μπορεί αυτό να φταίει...
Μεθανόλη εεε? Το "πράγμα" πάει αλλού πλέον. Εύχομαι καλά γκάζια και με ασφάλεια και πάντα να ψεκάζεις μεγάλες ποσότητες.
Υ.Γ. Εγώ κατέβασα εχτές και τους χάρτες V4 για μένα. Πιθανόν λίγο χαμηλότερη δύναμη αλλά χωρίς ξεσπάσματα απο απότομα φουσκώματα. Όχι οτι τα είχα, απλά τώρα θα είναι λες και είναι ατμοσφαιρικό. Επίσης είναι adaptive στον τρόπο οδήγησης, στο είδος βενζίνης και πολλά ακόμα![]()
Αλλαξα πινακιδες το ΝΙΜ-7900 . . .
Εγινε . . . ΝΙ0-3300 . . .
3ο Ε46 με ιδια νουμερα και αυτο μην το αφησουμε με παραπονακια . . .