Μπες στο λογαριασμό σου στο paypal και δες την αναλυτική.Εκεί θα το δείς λογικά αν έχουν γίνει 2 κινήσεις στον ίδιο.
Printable View
Μπες στο λογαριασμό σου στο paypal και δες την αναλυτική.Εκεί θα το δείς λογικά αν έχουν γίνει 2 κινήσεις στον ίδιο.
Εκανα την εντολη πληρωμης το ποσο, μετα οταν πηγα και αλλαξα την καρτα δεν ειχε μεσα το ποσο αυτο γιατι ειχα δωσει εντολη πληρωμης. Ειχε ενα μικρο υπολοοιπο το οποιο το μετεφερε ο υπαλληλος στην καινουργια καρτα.
η συναλλαγη ομως στο στατους της paypal λεει οτι εληξε (expired)
λεει συγκεκριμενα:
You have authorized a payment for the ecs and the transation has expired
contact with the merchant for more information.
τωρα απο εκει και περα εγω εχω στειλει 2-3 mail στην paypal αλλα δεν πηρα καμια απαντηση.
Στην αναλυτικη που λες μπαινω βλεπω καθε μερα. δεν λεει κατι αλλο περα απο αυτο.
εχει μια λιστα με ολες τις συναλλαγες και λεει τι ειναι η καθε μια. Δεν εχει κατι ποιο αναλυτικο δηλαδη.
Με τον πωλητή έχεις επικοινωνήσει να δείς μήπως τα έχει πάρει 2 φορές??
ναι φυσικα, το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν. Του ειπα οτι οταν εκανα την παραγγελια το και το εδωσα εντολη πληρωμης κλπ αλλα εχει ληξη.
και μου ειπε οτι δεν εχουμε λαβει πληρωμη εμεις γιαυτο κιολας μου εστειλε payment request οταν ειχε συγκεντρωσει τα πραγματα.
Εξαλλου λογικο διοτι αν ειχε πληρωθει, αν ειχε κανει δηλαδη accept την πληρωμει θα φαινοταν κανονικα στο status της paypal ως "paid"
Λυθηκε το πρόβλημα!
Ηταν θέμα τραπέζης. Λαμπρο ευχαριστώ για τις απαντήσεις.thumb