Κοιτα και σε 28αρη τιποτα.
Το ειχα ειναι πολυ τιμιο και τα σπρωχνει απροβληματιστα τα κιλα της 5αρας
Printable View
Κοιτα και σε 28αρη τιποτα.
Το ειχα ειναι πολυ τιμιο και τα σπρωχνει απροβληματιστα τα κιλα της 5αρας
καλησπερα κ παλι....η μπεμπα βρηκε απο προχθες νεο σπιτι!!!ειναι ενα 520 μαυρο με 150 αλογα.για το αμαξι οτι κ να πω δεν ειναι αρκετο για να περιγραψω το ποσο αψογο ειναι.μου τα λεγατε κ δεν το πιστευα...αν εξαιρεσουμε τα λιγα αλογα που εχει τα οποια στο ξεκινημα κυριως ειναι προβλημα καθ'ολα τα 'λλα ειναι ενα αμαξι αψογο κ ολοκληρωμενο!εχει απιστευτο περπατημα στο δρομο κ σε συνδιασμο με τα bilstein που φοραει μπορω να πω οτι αγγιζει την τελειοτητα,κι ας ακουγεται υπερβολικο!ειναι τελειως αθορυβο,δεν κουδουνιζει τιποτα,περναει απο καθε ειδους ανωμαλιες κ δεν νιωθει τιποτα κι ας φοραει 18αρια!!!ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος για την επιλογη μου κι ας χρειαστηκε να δωσω την αλητεια-παθος μου το 30αρι!δεν το μετανιωσα τελικα παρο΄λο που ειχα ενδιασμους για το τι θα αντιμετωπισω πηγαινοντας σε σειρα 5.παιδια...ειναι ΚΑΥΛΑ το αμαξι...μονο οσοι το εχετε με καταλαβαινετε,οσοι δεν το εχετε ειστε απλα ατυχοι.χαχα!!!αυριο αν εχει καλο καιρο θα το πλυνω κ θα το ποσταρω αναλογως....
:thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. :thumbsup::thumbsup:
μπραβο γιαννη καλοταξιδο.
μη λες αλλα ομως γιατι χαλιομαστε!!
χαχα!!
:D
πρεπει να ναι οντως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο ε;;
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλορίζικο !! πολλά και ασφαλή χλμ να έχεις!! Να το χαίρεσαι !!!