Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.
Printable View
Να επιβεβαιώσω κι εγώ, πως δεν υπάρχει θέμα με τις μνήμες του ραδιοφώνου, όσο και να το βασάνισα το θέμα, οι μνήμες δεν χάνονται.
πριν κατά την διάρκεια και μετά την τοποθέτηση :mpaks:
Ναι θα το επιβαιβεωσω ακομα μια φορα και εγω, τελικα δεν τις χανει, απορω ομως και παλι γιατι εκει στο συνεργειο μου ειπε οτι τις χανει????? ισως να εκανε λαθος, ισως να τις εχανε πριν γινει ο προγραμματισμος της συσκευης, τελος καλα ολα καλα λοιπον :thumbsup: :thumbsup:
Να προσθέσω και κάτι ακόμα.
Η κεραία της αναλογικής TV, όπως φαίνεται και στην φώτο που έβαλε ο tsagio, είναι διακριτική. Ο ψηφιακός δέκτης που έχει ο Ζερβουδάκης, κοστίζει 190ε, προς το παρόν και τον έχει ετοιμοπαράδοτο.
Είναι αρκετά ογκώδης, αλλά χωράει άνετα πίσω απ το ασφαλειοκούτι όπως μας είπε.
Έχει δική του κεραία , η οποία αποτελείται από 2 δίπολα, το ένα μπαίνει ψηλά στο παρπρίζ και το άλλο χαμηλά, και τα οποία είναι και ευμεγέθη και ακαλαίσθητα, αποτελούμενα το καθένα από 6-7 μεγάλα κυκλικά στοιχεία, χρώματος άσπρου, στην σειρά.
Σε ερώτηση μου, γιατί στο δικό του 46άρι δε χρησιμοποίησε την κεραία της αναλογικής, μου απάντησε πως η αναλογική βγάζει 23db και αυτή του ψηφιακού δέκτη, 30db.