tha kanoume kamia mazoxi gto gt6 ?
Printable View
tha kanoume kamia mazoxi gto gt6 ?
Σε σχετική αναζήτηση βρήκα αυτό στο επίσημο site (σε USA mode) του παιχνιδιού:
όπως και αυτό:Παράθεση:
...Additionally, in another update we will add the possibility to generate a track by capturing the GPS coordinate data of a mobile app while you are driving that course. This GPS-generated tracks will be available in the game as playable content...
Παράθεση:
GPS Visualiser: In a future update, we will add the GPS Visualiser. This is a feature that allows you to import Controller Area Network (CAN), used to regulate automobile systems, and GPS coordinate data from a real life car into Gran Turismo 6, and visualise the data as a replay in the game. The feature is planned to be compatible with the Toyota Motor CorporationΆs CAN-Gateway ECU.
ego ta exo xanapei stahera ATHA--gr to onoma , tous kano add olous
επειδη δεν εχω ιδεα... ποια η διαφορα slim με super slim? superslim 12gb μου κανει για να παιζω παιχνιδια; για πειτε παρακαλω...
Στέφανε,δεν ξέρω τεχνικά να στο εξηγήσω,αλλά στο συγκεκριμένο παίζει ροό το μέγεθος!
Άμα είναι τζάμπα ότι και να είναι τσίμπα το,άμα είναι με λ7 πάρε το χονδρό!
τζαμπα δεν βρισκεις τιποτα Βασιλη σ'αυτη τη ζωη... για αγορα παω! να κοιταξω μεταχειρισμενο ή δεν αξιζει; εχει καποια με 150¤ και δωρο δυο χειριστηρια και αρκετα παιχνιδια
https://i891.photobucket.com/albums/...psfc04fc64.gif
αυτο χρειαζεσαι εσυ, ειναι το δευτερο της σειρας 3 !! το πρωτο ηταν τεραστιο με κουμπια touch τα οποια χαλουσαν. αυτο που βλεπεις τωρα ειναι το πρωτο slim με χωρητικοτητα 320gb και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με το παραπανω. το super slim που λες δεν το ξερω αλλα με 12 gb δεν μου πολυγεμιζει το ματι.. ψωφιμι μοιαζει
και εγω εχω το "δευτερης γενιας" το σλιμ 320Gb, το ειχα πετυχει απο Πλαισιο στα 249e με gt5 και god of war 3 και 1 χειριστηριο.
το τελευταιας γενιας σουπερ σλιμ προφανως ειναι τωρα αυτο με τα "λιγα" gb.
εγω θα ελεγα Στεφανε, εφοσον τα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια, εκτος απο τη χωρητικοτητα, χτυπα το.
απο οτι εχω καταλαβει, μονο αν κατεβαζεις/αγοραζεις παιχνιδια απο το PS net θα σου χρειαστει η χωρητικοτητα. ισως αν του φορτωνεις και φωτος κλπ.
αλλιως αν το θες μονο για να παιζεις τα παιχνιδια, δε νομιζω να σου χρειαστει ο σκληρος ο μεγαλος.
με επιφυλαξη γιατι δεν το εχω ψαξει !